Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לערב ביטוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עשיתי אתמול תאונה רכב נכנס בי מאחור,

לרכב שפגע בי לא פגע כלום, אצלי הפגש מאחורה נפגע,

הנהג שפגע בי הציע לא לערב ביטוח ושנלך למוסך והוא ישלם על הכל.

אמרתי לו שאבדוק את זה, פניתי למוסך והם אמרו לי שהנזק רציני ושאני חייבת לערב ביטוח.

כשחזרתי לנהג שפגע בי הוא אמר שהוא מוכן לשלם כל סכום ואפילו להביא לי את הרכב שלו. (לזמן שהרכב שלי יהיה במוסך) .

הוא טוען שהביטוח זה פרוצדורה ארוכה ומעצבנת ואין לו זמן פנוי בכלל ולכן לא צריך לערב ביטוח.

מה עלי לעשות?

תודה ויום טוב :)

פורסם
שלום לכולם

עשיתי אתמול תאונה רכב נכנס בי מאחור,

לרכב שפגע בי לא פגע כלום, אצלי הפגש מאחורה נפגע,

הנהג שפגע בי הציע לא לערב ביטוח ושנלך למוסך והוא ישלם על הכל.

אמרתי לו שאבדוק את זה, פניתי למוסך והם אמרו לי שהנזק רציני ושאני חייבת לערב ביטוח.

כשחזרתי לנהג שפגע בי הוא אמר שהוא מוכן לשלם כל סכום ואפילו להביא לי את הרכב שלו. (לזמן שהרכב שלי יהיה במוסך) .

הוא טוען שהביטוח זה פרוצדורה ארוכה ומעצבנת ואין לו זמן פנוי בכלל ולכן לא צריך לערב ביטוח.

מה עלי לעשות?

תודה ויום טוב :)

חשוד מאוד !! יכול להיות שנפלתם על תייר מהאום ? אולי הרכב גנוב ?

פורסם

אם הנהג הפוגע אומר שהוא מוכן לשלם כל סכום ולא נראה שהוא מתחמק או משהו בסגנון, למה חובה לערב ביטוח? (שאלה אמיתית)

פורסם

כתבתי הודעה בערך שעה, ואז נדפק לי הכרום. לכן, אקצר:

1. לפתוח שרשור בפורום משפטי, שם מתרועעים אנשים שמחפשים לעזור לשכמותך.

2. לדווח על כל מקרה לחברת הביטוח -תמיד! הדיווח זה לא לערב, אלא רק לעדכן אותם שיהיו מוכנים למקרה שיתנער מאחריותו.

3. להתקשר לבחור, ולקליט אותו מודה בשיחה באשמתו. עצם זה שהוא מסכים לשלם מהווה הודעה באשמה, רק שצריך שיהיה לך את זה מוקלט.

4. לגשת למוסך שעליו את סומכת, ובמידת הצורך להביא גם שמאי. כאן בפורום יש את אלי אמרן, הנה ביקורות עליו.

5. אחרי כל זה, כשתקבלי הצעת מחיר ולפני התיקון, תוודאי עם הבחור שוב, שהנזק הוא ככה וככה (כולל כל ההוצאות, שמאי, ירידת ערך וכדומה), ושזה סכום שהוא מוכן לשלם. שוב, עדיף לנסות להקליט אותו מסכים.

6. תקני, קבלי כסף, וסעי לשלום.

הערות:

*תמיד כדי ליידע את חברת הביטוח, למקרה שתצטרכי אותם. שלא יגידו פתאום "מה נזכרת רק עכשיו".

*להקליט כל שיחה, עם כל אחד. צד ג', הביטוח לו, הביטוח שלך וכדומה.

*להיות רגועים, זה לא סוף העולם, והדברים הללו לוקחים זמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כתבתי הודעה בערך שעה, ואז נדפק לי הכרום. לכן, אקצר:

1. לפתוח שרשור בפורום משפטי, שם מתרועעים אנשים שמחפשים לעזור לשכמותך.

2. לדווח על כל מקרה לחברת הביטוח -תמיד! הדיווח זה לא לערב, אלא רק לעדכן אותם שיהיו מוכנים למקרה שיתנער מאחריותו.

3. להתקשר לבחור, ולקליט אותו מודה בשיחה באשמתו. עצם זה שהוא מסכים לשלם מהווה הודעה באשמה, רק שצריך שיהיה לך את זה מוקלט.

4. לגשת למוסך שעליו את סומכת, ובמידת הצורך להביא גם שמאי. כאן בפורום יש את אלי אמרן, הנה ביקורות עליו.

5. אחרי כל זה, כשתקבלי הצעת מחיר ולפני התיקון, תוודאי עם הבחור שוב, שהנזק הוא ככה וככה (כולל כל ההוצאות, שמאי, ירידת ערך וכדומה), ושזה סכום שהוא מוכן לשלם. שוב, עדיף לנסות להקליט אותו מסכים.

6. תקני, קבלי כסף, וסעי לשלום.

הערות:

*תמיד כדי ליידע את חברת הביטוח, למקרה שתצטרכי אותם. שלא יגידו פתאום "מה נזכרת רק עכשיו".

*להקליט כל שיחה, עם כל אחד. צד ג', הביטוח לו, הביטוח שלך וכדומה.

*להיות רגועים, זה לא סוף העולם, והדברים הללו לוקחים זמן.

תתפלא, רק כדרך אגב, אדם יכול "להיזכר" אפילו אחרי יותר משנה להגיש תביעה נגדך. לך תזכור מה קרה אז באותו יום. תבדוק את זה עם הסוכן ביטוח שלך. אתה תיווכח שזה נכון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא אומר שזה לא חוקי. או לא אפשרי. הביטוח שלה עלול להתנער מהטיפול, כי לא יהיה לו כוח להתעסק איתה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...