Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה קשה-סיאט טולדו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים קנינו במזל טוב סיאט טולדו שנת 2002 1.6 אוט' (לראשונה במשפחה אוטומט!!!).

אחלה אוטו סך הכל- מרווח מפנק מאובזר וכו'...

רק דבר אחד שמרגיז אותי- הגה נורא קשה לסיבוב כמעט כמו הגה של קארטינג.

מישהו יכול להגיד לי אם זו בעיה כלשהי או שמישהו מניסיון עם האוטו יוכל להגיד לי שככה האוטו?

תודה מראש,

איתי

פורסם

הגה של קארטינג הוא מאוד קשה. כמעט כמו מכונית חדשה בלי הגה כוח. כך שאם זה אכן כך, זאת בעיה.

אבל אני מניח שאתה בסה"כ לא רגיל למשקל הכבד יחסית של ההגה הפולקסווגני הידוע (לשמצה). האם במהירות גבוהה משקל ההגה עדיין מפריע? אולי אתם פשוט רגילים למכונית עם הגה מאוד קל. נהגת פעם ב-306? ההגה בטולדו לא צריך להיות קשה יותר מבפז'ו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נהגתי במספר מכוניות (2 למדייקין) מבית פולקסווגן.

איביזה בעלת אוטו מנוע ואותה תיבת הילוכים וההגה היה שונה לחלוטין וכן על גולף 2.0 וגם שם הגה קל משמעותית.

אני רגיל של אלפא ופיאט אבל זה לא קשור, גם אנשים אחרים שנהגו על האוטו הבחינו בזאת ישר.

האמת שלא שמתי לב מה קורה מחוץ לעיר עם ההגה כי בדרך כלל אני בכבישים ישרים עם האוטו הזה, מה גם שזה לא האוטו שאני נוהג עליו בדרך כלל.

פורסם
טוב אני יתעלה קצת על התרד :)

לי נדמה קצת אחרת,שההגה בבאלנו שלי קצת קל מדי...וחופשי מדי..מה יכול ליהיות?

גם לחץ אוויר, כמובן. ואם הוא תקין אז רוב הסיכויים ש... ככה ההגה. ההגה של הבאלנו הוא לא בדיוק יצירת מופת, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תבדוק מפלס נוזל הגה כוח, יכול להיות שיש נזילה וההגה כבר לא כוח (או שכן והרבה כוח צריך להזיז אותו)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גם לחץ אוויר, כמובן. ואם הוא תקין אז רוב הסיכויים ש... ככה ההגה. ההגה של הבאלנו הוא לא בדיוק יצירת מופת, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

רוני

טוב,לחץ אוויר בצמיגים זה דבר שהוא ברור מאליו שלא..

אולי כיוון פרונט יעזור? מה שזקוק בכל מקרה..

בנוגע להגה של הבאלנו? צודק אין מה להגיד..הלאוי שהיה אפשר לשפר את זה קצת..

• תוכן חדש...