Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתם חושבים שזה סימן ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות שחזר לי הרצון לנסות את ה דו-גלגלי לפני כמה ימים ... ולנסות שוב ללמוד וכו..

ראיתי היום לא פחות ולא יותר 7 תאונות אופנועים :(

זתומרת 7 אמבולנסים , 7 אופנועים זרוקים , 7 רוכבים שוכבים על הרצפה - תודה 5 מהם ישבו , אחד אפילו הלך על רגל אחת ואחד על אלונקה אבל לא נראה שקשה מאוד.

זה נראה לכם סימן ? אגב 4 מהתאונות היו על אי תנועה.... , זתומרת שהאופנוע היה זרוק על האי תנועה... מה לעזעזל עשה שם הרכב ?

אה כן ... ורק בשבילכם ....6 מתוך ה 7.... בחורות.

יום טוב

פורסם

אורן, אם עדין לא עברת על הדו"ג, אני ממליץ לך לנסות, אולי תמצא את עצמך!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

סימן למה?

רוב האופנוענים עוברים תאונה אחת לפחות,

לא קשה להחליק בכבישים המדהימים של ישראל

ולא קשה להיפגע מהנהגים הישראלים שניחנו בתרבות נהיגה נהדרת.

אתה צריך להבין שכל עוד אתה תיסע בזהירות ותילמד את הכביש והאנשים שמישתמשים בו-

לא תהיה לך בעיה.

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

אם אתה מאמין שזה סימן אז זה יהיה!

אם לא אז לא.

אל תיחס לזה חשיבות לגבי ההחלטה שלך עם לחזור לדו גלגלי..

ת-ח-ז-ו-ר וזהו!

איתמר.

בסדנא, עובד....

הידעת:

אם תשפוך טיפת אלכוהול על עקרב, הוא ישתגע ויעקוץ את עצמו למוות!!!!

פורסם

זתומרת 7 אמבולנסים , 7 אופנועים זרוקים , 7 רוכבים שוכבים על הרצפה - תודה 5 מהם ישבו , אחד אפילו הלך על רגל אחת ואחד על אלונקה אבל לא נראה שקשה מאוד.

זה נראה לכם סימן ? אגב 4 מהתאונות היו על אי תנועה.... , זתומרת שהאופנוע היה זרוק על האי תנועה... מה לעזעזל עשה שם הרכב ?

יום טוב

אין ספק...סימן...ד"א..התאונות היו מלוות בפגיעות ברק או עמודי אש ועשן?

היה אופנוע שבער ודיבר אלייך..."השל את מגפי הריכבה שלך מעל רגלייך" וכל זה?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
אין ספק...סימן...ד"א..התאונות היו מלוות בפגיעות ברק או עמודי אש ועשן?

היה אופנוע שבער ודיבר אלייך..."השל את מגפי הריכבה שלך מעל רגלייך" וכל זה?

:ladysman::screwy:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

יום טוב

סימן או לא - בקשה צנועה לי אליך. שמור מרחק בשבוע הקרוב מרמת השרון, אוקיי?

NO OFFENCE

פורסם

יום טוב

איפה לעזאזל אתה מסתובב?

אני רוכב יום יום כמעט מאז שנת 1985 !! ואם אני לא על דו גלגלי אז אני נוהג ברכב ומעולם לא ראיתי 7 תאונות אופנועים באותו יום,גם לא 2! מעולם לא ראיתי 6 בחורות שרוכבות על אופנוע באותו יום (למעט במפגשים וטיולים) ולא ראיתי אף אחת מעורבת בתאונה .

הייתי מצפה למצוא בסוף הודעתך : ואז שמעתי קול קורא "אורן תתעורר כבר צהריים וצריך לקום" :wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
איפה לעזאזל אתה מסתובב?

אני רוכב יום יום כמעט מאז שנת 1985 !! ואם אני לא על דו גלגלי אז אני נוהג ברכב ומעולם לא ראיתי 7 תאונות אופנועים באותו יום,גם לא 2! מעולם לא ראיתי 6 בחורות שרוכבות על אופנוע באותו יום (למעט במפגשים וטיולים) ולא ראיתי אף אחת מעורבת בתאונה .

הייתי מצפה למצוא בסוף הודעתך : ואז שמעתי קול קורא "אורן תתעורר כבר צהריים וצריך לקום" :wink:

דווקא יצא לי ביום אחד להיות עד ל-3 תאונות שהתרחשו מול עיניי או שניות בודדות לפני שהגעתי למקום התאונה (משהו בסגנון של "הרסיסים עדיין לא נחתו מההתנגשות")...

אבל רק אחת מהן הייתה של אופנוע - אני צריך לפתוח אשכול חדש על זה, רק בשביל הסיפורים על שלושת התאונות הללו.

(שאגב, בכולן צפיתי במהלך מבחן למולטיסטראדה 1000)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
סימן או לא - בקשה צנועה לי אליך. שמור מרחק בשבוע הקרוב מרמת השרון, אוקיי?

NO OFFENCE

למה?? אני מרמת השרון ראיתה פה איזה תאונת אופנוע? ואם כן איך נראה הבנאדם ואיזה אופנוע

• תוכן חדש...