Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים הסיפור שלו הוא כזה , המתקין שלו אמר לו שיש לו את המערכת הכי עוצמתית בארץ ובטח ארז סיפר לו שהוא מכיר אנשים בפורום עם מערכות מטורפות אז המתקין שלו אמר לו לארגן איתם מפגש ולבדוק את זה ומה שארז עשה זה פשוט לנסות לארגן את המפגש בכל דרך אפשרית עם התגרויות וזלזולים (דרך מגעילה) בשביל שתבואו להתחרות עם המתקין שלו.

זה כל הסיפור , פשוט מקרה הזוייי חחחחחח.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז אחי הבנתי מה ניסית לעשות והכוונה יפה אבל הדרך פחות.

אבל בשבילך אחי היית יכול לומר שהמתקין שלך מעוניין להציג את עצמו במפגש spl.

ולבקש לארגן אחד כזה בצורה יפה ומסודרת ובאמת שהחברה שבפורום היו שמחים למפגש כזה.

והתוצאה בכלל לא חשובה כי זה רק תחביב וכל אחד מרוצה ממה שיש לו.

כך את לתשומת ליבך אחי בשבילך להבא.

פורסם

לפי דעתי, פשוט תבקש יפה מחבריי הפורום ותציע מקום נייטרלי ונוח ואני חושב שיהיו כאלה שישמחו לבוא ולהשמיע ולא בקטע של מי יותר עוצמתי אלה בקטע של לראות עוד מגוון של מערכות וללמוד אחד מהשני.

מקווה שעזרתי אחי.

פורסם

בר אתה בחור לתפארת,חחחחחח,איזה נחמד אתה,אחרי שחירבנו עלינו עוד

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
חברים הסיפור שלו הוא כזה , המתקין שלו אמר לו שיש לו את המערכת הכי עוצמתית בארץ ובטח ארז סיפר לו שהוא מכיר אנשים בפורום עם מערכות מטורפות אז המתקין שלו אמר לו לארגן איתם מפגש ולבדוק את זה ומה שארז עשה זה פשוט לנסות לארגן את המפגש בכל דרך אפשרית עם התגרויות וזלזולים (דרך מגעילה) בשביל שתבואו להתחרות עם המתקין שלו.

זה כל הסיפור , פשוט מקרה הזוייי חחחחחח.

חחחח כן אה

פורסם

אז יש תחרות או לא???

אפשר בשביל הכייף לדעת את הסטאפ המדויק של המתקין??

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

שתי סאבים של גראונד זירו 15 כל אחד 3200 רמס,מגבר מונו רוקפורד 20000.1 שישודרג כבר לא זוכר למה,66 מצברי אופטימה צהוב ואחד כחול,שש מינוסים של אפס,3 שכבות סקונד סקין + זפת 1ס''מ תעשייתי בהלחמה,תיבה בסביבות ה-500 ליטר,הבחור ויתר על המושבים מאחורה,וכל זה בתוך פיג'ו ,306 אההה ושכחתי,שתי אלטרנטורים 189 אמפר ששודרגו אצל ד''ש אלטרנטורים שבפתח תקווה,והעיקר ששידרגו לו אז אין להם שעון שידע מה האמפר המדוייק שמוציא כל אחד ובנוסף הוא לא יודע על כמה סרק מוציאים האלטרנטורים,בקיצר כל המערכת בנוי על השארות וציפיות,הוא אמר לי שירשם לפורום ויעלה פרוייקט מעודכן,נחיה ונראה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

כל זה בלי קבל ופיוניר דולפינים???

לא שווה שקל.!!!

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לצורך העניין המספרים נראים קצת מפוברקים, אבל זה הגיוני כיוון שכל אחד ששומע מאדיר את התוצאה.

רק חבל שבמקום שבעל הרכב, שנראה שעשה פריוקט רציני, יתחיל את דרכו כאן על רגל שמאל בגלל שאיזה פרחח בא ועשה פוזות פסיכוטיות "מוכן להתערב עלכסף, אני אפס אבל אתה פחדן...."

נקווה שבעל הרכב כן יצטרף ויראה לנו התקנה מעניינת.

SCANSPEAK

פורסם

ארז אל תשכח לבוא ב 18:00 אני אחכה לך ואל תשכח את ה 10K איתך.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...