Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיודע ולמי שלא, היתה אמורה להתקיים תחרות SPL שנדחתה עקב מזג האוויר.

בחודשיים הקרובים תתקיים ככל הנראה התחרות והיא תהיה מאורגנת ומסודרת באופן רציני, כולל קטגוריות נפרדות, רשימות מתחרים והכי חשוב- מדידות אמינות ולא הבולשיט שראינו כמה פעמים בארץ מצד גורמים כאלו או אחרים.

אתה מוזמן כמו כולם להגיע לתחרות ולהראות מה אתה שווה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאני יבין, אתה מאיים על מישהו?

אודיו קונטרול נפסל מתחרויות לפני שנים, המיקרופון על הטייפ מנהלים של סבא שלי יותר מדוייק מיזה.

בוא אני יפליץ על האודיוקונטרול ויוציא 195 דציבל.

אתה לא רציני, ואתה עושה מעצמך צחוק.

עכשיו ברגע זה אני רוצה להתחרות, אבל אין לך מערכת בכלל, אז מה אתה קופץ ופותח פה כאילו אתה איזה גיבור?

הרגע הפלת את עצמך ובגדול.

פורסם

כבר הוכח והוראה כמה פעמים שהמדידות של האודיוקונטרול לא מדויקות ולפעמים גם לא קשורות למציאות, מכשירי המדידה המוכרים כיום ע"י הגורמים הרשמיים הם TermLab ו SPL-Lab, הם גם בנויים בצורה שונה לחלוטין, אתה מוזמן לקרוא באתרים הרשמיים של התחויות הגדולות.

פורסם

אני יגיע אבל אנשים מזלזלים בי פה ואני ישמח אם הם יתערבו איתי וישימו כמה שקלים וניראה מאיפה משתין הדג ואתם יכולים לצחוק עלי כמה שאתם רוצים אבל אף אחד לא עומד איתי ואני חותם על זה

פורסם

ארז אם אפשר לשאול, כי אני מבין שכרגע הכל סודי כדי שאוליי תצליח להרוויח כמה גרושים מהשטות הזו, באיזה קוטר האלמנט המדובר?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

בקלות נכנס למחלקת השרשורים ההזויים בפורום...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
אני יגיע אבל אנשים מזלזלים בי פה ואני ישמח אם הם יתערבו איתי וישימו כמה שקלים וניראה מאיפה משתין הדג ואתם יכולים לצחוק עלי כמה שאתם רוצים אבל אף אחד לא עומד איתי ואני חותם על זה

רק נתחיל בזה שאין לי עניין או חצי עניין בתחרות או בspl.

רק מציק לי שאתה מתלונן על הגישה של אנשים כלפייך, שמת לב להתנהגות שלך?

אתה גורם לזה שיזלזלו בך וההתנשאות הזאת לא עוזרת לך.

חבל שאתה לא מבין כמה רציניים האנשים פה בתחום וגם אם באמת הבאת משהו מפלצתי חוסר הידע שלך יכול רק להרוס במקום ללמוד מהם אתה מתגרה.

לפני כמה זמן שאלת על רכיבים בינוניים מינוס והיום אתה עושה רוח על הגדולים ביותר.

לא רואה דרך להסתכל על זה חוץ מזלזול ענק מצדך.

פורסם

גודל האלמנט שלי הוא 15

ושוב תשמשיכו לזלזל אני רק רוצה מישו שגבר ושחושב שהוא יכול לנצח שידבר איתי אתם גדולים וגדולים אז בוא ניראה אתכם אני לא מטומטם כמו שאתם חושבים לא אני הרכבתי ועשיתי את המערכת המערכת תיהיה כניראה מורכבת על פגו 205 סאב יחיד מונו ועוד 3 סטים קופוננט כניראה לא בטוח תישב שם מערכת רצינית עם ציוד שאין להשיג בארץ

פורסם

אף אחד פה לא חושב שהוא "גבר" מי שחושב שהוא "גבר" זה מי שפותר שרשור ואומר שהוא מוכן להתחרות נגד כל אחד.

תכבד את חברי הפורום- והם יכבדו אותך. תזלזל בכולם ותחצין שלא מעניין אותך מה יש לכולם ושלך עדיין יותר טוב מבלי לדעת- ויזלזלו בך כמו שאתה מזלזל.

אני משל,לפי הדיבור חשבתי שמדובר מינימום בשברולט אסטרו.

אתה מוזמן להגיע למפגש הקרוב ולמדוד את התוצאה שלך ביחס לאחרים, או להגיע לתחרות כאשר היא תתקיים.

פורסם

D8FCF9F1-62CF-455A-B30D-D464E7E45FC1-5004-0000032846DAE260_zps6f2a4b3b.jpg

חתיכת בנאדם עלוב.

נראה לך שאני צריך את הכסף שלך בשביל לשפר את המערכת שלי? פחח אתה הבדיחה הכי גדולה שראיתי פה בפורום.

פורסם

דיויד אל תזלזל, יש לו סאב 15 אינץ' בפג'ו 205 !!!

500-800 RMS טהורים מוגברים ע"י זוג מגברי V18 !!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...