Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן שירוקו 2.0TSI 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם ההמלצה של פיטסטופ.

יניב -

א. לי מעולם לא היתה בעיה עם נסיועת מבחן.

ב. אין לי ספק לגבי השירות (למרות שלי לא היתה בעיה מיוחדת עם השירות של צ'מפיון, אני בהחלט מודע לבעייתיות).

ג. דיברתי על תמחור. מי שמנסה למכור גו'לייטה 170 ב- 190K, ימשיך להעביר רכבים לטרייד ומגרשים. בינתיים, אפילו A Class עוד ימכרו יותר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי,

הבוקר הייתי בבדיקה לרכב שירוקו 2009 2 ליטר.

הרכב יצא במצב סביר, אך הבדיקה מראה שבמקום 200 כ"ס הרכב הוציא רק 127 כ"ס...

בעל האוטו התעקש שזו בעיה בבדיקה עצמה, ואחרי שעשיתי סיבוב על הרכב גם לי משהו נשמע לא הגיוני.

הבוחן מתעקש שמשהו ברכב לא בסדר, ושאין מצב שהבדיקה לא מדייקת.

חשוב לציין שבבוקר היינו במוסך "רון" שגם כן נסע על האוטו, ובדק עם Vag-com, הסיכום היה שהרכב נראה טוב, רק יש תקלה מוכרת עם שירוקואים ... (לא זוכר את שמה) ואולי...זה יכול להצריך החלפה של משאבת הדלק.

אשמח לקבל עצות או לשמוע מבעלי ניסיון/ידע.

תודה!

אני לא סומך על הבדיקה הזו. אין סיכוי שהאוטו מוציא 127 כ"ס ולא שמים לב לזה בנסיעה. לך לפיט סטופ.

בניגוד ל1.4, לשירוקו 2.0 לא אמורה להיות שום בעיה עם המנוע או הגיר. זה מנוע (ולמעשה גם גיר) שקיים בA3, A6, A5, A4, גולף, פאסאט ועובד מצויין בכולן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפני שקניתי את הפאביה עשיתי בדיקה לסיאט איביזה 1.4 (100 כ"ס) באותה החברה שבה עשית את הבדיקה שלך (זיהיתי לפי החוברת של הבדיקה) וגם שמה יצא נתון מזעזע של 51 כ"ס 50% פחות מהמקורי! זאת הייתה הסיבה היחידה שבגללה לא קניתי את הרכב הנ"ל. עד עכשיו לא חשבתי בכלל על זה אבל יכול להיות שפשוט הבדיקה שם לא מקצועית מספיק ומזייפת בנתון של הכ"ס, זה ניראה לי כמו דבר שצריך לקחת בחשבון.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
תמיד קל לדבר על מה שנוח לך...

אלפא מסרו 5% (בעצם פחות מ- 5%) מהרכבים שמסרו VW. את זה חישבת בסטטיסטיקה שלך? תוכל למצוא ג'ולייטות שלא נמסרו בשלל מקומות שיציעו לך אותן כיד 1 עם אפס ק"מ (אבל אתה הרי לא לקוח בחשבון דברים לא מחמיאים). ואתה יודע מה? זה בכלל לא הרכב, זה התמחור שלו. לא ברורה לי ההשמצה הגורפת שלך, ויעידו שלל בעלי המנוע הזה 2.0T עם DSG, פה בפורום, ועוד פחות ברורה ההמלצה על הפיל המזדקן הזה שנקרא לנצ'יה. כן, כי זה ממש מתאים למי שמחפש שירוקו... ב- 2012 מכרו לפחות פי 2 שירוקו 2.0T לעומת גו'לייטה תלתן. אז מה זה אומר? שאם לפני חודש כשבדקתי בלוח יד2 היו 2 ג'ולייטות כאלה מהשנתון הזה למכירה - WOW 10% מהרכבים שנמכרו! - אז משהו לא בסדר ברכב?

עריכה: ברגעים אלה, 3 שירוקו 2.0T 2012 למכירה, לעומת 2 ג'ולייטה תלתן. MY GOD, לפי יחס הרכבים שנמכרו, כנראה יש מגיפה עם התלתן... אגב, החיפוש הניב תוצאה כל-כך משעשעת עם מספר הג'ולייטות שמוצעות למכירה על ידי סוחרים כי היבואן לא הצליח למכור אותן, שזו פשוט בדיחה. ואגב, אני שוב אומר - אחלה רכב, יבואן בעייתי.

לאדון יניב יש משהו מובנה נגד VAG ככה שהייתי מתייחס לכל ההערות שלו בנושא זה בערבון מוגבל אם בכלל

פורסם

^לאדון ג'וני בוי יש כניראה כיסוי על העיניים והאזניים שהוא דבק בvag באש ובמים..

האמת שקשה שלא להעריך את זה..8)

דרך אגב יש בי משהו מובנה נגד כל מוכר או נותן שרות אשר מזלזל ברוכשי השרות/מוצר שהוא מכר להם.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=47128

ישנו סיכוי שהמנוע הזה עבר התקף לב.

זה ריקול ידוע ומתועד. האוטו היה אמור לעבור אותו על חשבון צ'מפיון, ובלי שום קשר, מנוע עם כשל בטיימינג לא מוציא 127 כ"ס. הוא פשוט לא עובד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

א. ככה נראות הבדיקות של קומפיוטסט. אף פעם אין שם נתון מומנט או סל"ד. גם בבדיקה שאני ערכתי.

ב. אם רון נסע, ואמר שהרכב תקין. אני מאוד מאמין שהוא אכן תקין.

ג. כדי להיות שקט, קח את הרכב לפיטסטופ בחולון ותראה כמה הוא מוציא.

משכנתא זה קל

פורסם
liran22 -

אני רציתי לשים צ'יפ ברכב אחרי הרכישה, רון המליץ שלא... אז אם ככה בכל מקרה אני אגיע אל PIT-STOP בשלב כזה או אחר :)

הוא הסביר לך למה הוא לא המליץ לשים צ'יפ ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ערכתי במכון קמפיוטסט (טופס זהה) בהרצליה בדיקה הכוללת כ"ס לקליאו ספורט שלי לפני מכירה.

יצא 117 כ"ס מתוך 172 כאשר אני יודע בוודאות שהרכב היה במצב טוב יותר ממה שיצא מהמפעל וטופל כמו מוצג מוזיאוני.

גם במוסך המטפל התחייבו לבעלים החדשים על תקינותו שלא לדבר על זה שהרכב נסע טוב יותר מקליאוז אחרות והרגיש מאוד חזק.

אולי הבדיקות שלהם מזייפות קצת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בזמנו, כשהם בדקו את המזדה 1.8 שלי, הקונה קיבל טופס לפיו היא מוציאה יותר כ"ס ממה שהיא אמורה להגיע מהמפעל... :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בזמנו, כשהם בדקו את המזדה 1.8 שלי, הקונה קיבל טופס לפיו היא מוציאה יותר כ"ס ממה שהיא אמורה להגיע מהמפעל... :-)

ובטח כמעט התחרטת ולא רצית למכור. או שקיבלת מחיר מצויין.

נראה שפה ושם עושים טעויות. כשהן מהותיות ולא סבירות, ההגיון אומר שצריך לבדוק שוב. גם במקום אחר. מן הסתם, יש פה אינטרס של המוכר להוכיח שהרכב שלו תקין.

כמו כן, מה שתמוה הוא שהמכונים מגלגלים עינים במקרים האלו. קשה להאמין שאיבוד הספק דרמאטי לא ילווה בסימפטומים נוספים.

בולטים.

עד שמישהו יתבע אותם על חוסר דיוק ועל הנזק שזה גרם לו או שכולבוטק יגלה ערוותם ברבים, כנראה ששם דבר לא ישתנה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רכב, שמוציא 40% הספק פחות מנתוני היצרן.

סביר להניח כי התקלה תתבטא בעוד אופנים, (עישון נורת התראת מנוע וכו') ולא רק בנפילת הספק.

לא נראה לי שבדיקת ההספק אמינה.

פורסם
שיטוט קצר ביד 2 יראה לך שבאופן קבוע יש מ'ס רב של אקזמפלרים כמו שאתה מחפש.

כאשר אני רואה באופן יחסי מס רב של רכב מסוג מסויים למכירה(בוא נסכים שהוא לא נמכר בכמויות של מזדה 3)אני חושד שאולי יש בעיה בדגם.

הוסף לכך את מה שכתבו מעלי, על. אמינות ושירות של צ'מפיון ואני לא אמליץ להתקרב לרכב למרות שעל פניו החבילה שהרכב מציע די מרשימה.

שתף אותנו במגבלות התקציב ואני בטוח שהחברים יזרקו לך רעיונות לאוויר.

^דיברתי על הדגם 2.0tsi.

אם נכניס גם את ה1.4 אז המצב יותר קשה....

לא דיברתי על מודעות של סוחרים וכו' רק ידיים פרטיות,ועדיין מס הגולייטות ביד 2 מצומצם באופן יחסי ובטח בהשוואה לשירוקו.

על מה אתה מדבר?

שירוקו 2.0 בקושי יש למצוא,בטוח לא בשנתונים 2009/2010. רוב האנשים הלכו על ה1.4. חשבו שישפרו את זה בזול עם צ'יפ והבינו בדרך הקשה שעל נפח אמיתי אי אפשר לפצות עם כמה לולאות בתוכנה :)

מבדיקה ביד2 מסתבר שיש בשנתונים הנמוכים אולי אחת או שתיים ששוות בדיקה וגם זה בספק. יש ירוקה 2009 שמפורסמת כבר מעל חצי שנה ותהיה מפורסמת כנראה לעד עם הצבע הזה.

אני לא הייתי קונה רכב בגיל הזה שהוא יותר מיד ראשונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...