Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פיג'ו 206 שנת 2006 לפני כמה ימים

בהתחלה הכל היה תקין אבל פתאום אני רואה שכאשר אני נוסע ללא מזגן המנוע מתחממם

אבל כאשר אני מדליק מזגן על קור הוא יציב על 80 מעלות מידי פעם עולה ל90.

חיפשתי תקלות של חום מנוע בשרשורים קודמים אבל לא ראיתי התייחסות להדלקת מזגן.

מישהו אולי יודע מה הבעיה?

פורסם

ני יודע ש90 זה תקין אני מתכוון שכשאר המזגן פועל על קור החום לא עובר את ה90 אבל בלי מזגן החום הגיע ל100 גם.

זה התחיל אתמול ומאז נסעתי לעבודה אז הדלקתי מזגן שלא יתחמם וגםנראה לי שהמכסה מנוע ממש חם.

פורסם

בדגמיו השונים של ה-206 , הסקאלה של חום המנוע אינה קבועה אלא משתנה בהתאם לנסיעה, אם תסע במהירות של 100 קמ"ש לבין אם תנהג בתוך העיר על 20, תראה הבדלים במיקום המחוג של חום המנוע.

אם אתה מרגיש שזה לא אמור להיות ככה בכל זאת, בדוק נוזל קירור, האם חסר, האם קיים משהו טוב או נוזל לא מזוהה,

זה החלק הקל,

החלק המורכב יותר, היוניט שאחראי על הפעלת קירור המנוע = אולי לקראת סוף חייו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אצלי באוטו הוא על 90 קבוע , לפעמים בנסיעות עירוניות הוא עולה ל100, הבנתי שזה תקין ברכב הזה.

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

יש רכבים,בהם הנגד מהירות למאוורר עובד בשני מצבים.(שתי מהירויות).

אם זה המצב אצלך,יש לבדוק אפשרות,(אצל חשמלאי רכב /מוסך מתמחה בדגם) שהמהירות הראשונה אינה עובדת.

אם יתברר שהנגד לא תקין,חייב לפתור את הבעיה,כדיח שהרכב לא ימשיך להתחמם וייגרמו נזקים לא רצויים ויקרים נוספים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי התאור שלך כשאתה מפעיל מזגן הרכב לא מתחמם, כי המאוורר עובד . מתקבל על הדעת שהמאוורר לא נכנס לפעולה במהירות הנמוכה כשהמזגן כבוי ולכן הוא מתחמם. כשהוא מגיע ל100 מעלות המאוורר נכנס לעבודה במהירות הגבוהה.

אתה יכול לבדוק בעצמך , אם זה המצב או שהיוניט חום לא תקין או נגד מהירויות מנותק .

פורסם

בנסיעה איטית בפקק ללא מזגן מחוג טמפרטורה יכול להגיע לקו אחד מעל 90 מעלות בשעון וזה מצב תקין.

מהירות מאוורר ראשונה למייטב זכרוני מופעלת באיזור 97-100 מעלות.

פורסם

לחידוד, רק בעמידה בפקק או נסעיה איטית או מאמץ גדול המחוג יכול להגיע ל 100 מעלות. בעליה קשה יכול גם להגיע לקצת יותר.

בנסיעה זורמת ולא מאומצת אמור להראות פחות, גם כשהמזגן כבוי.

פורסם

טוב באמת לאחר שבדקתי את העיניין מחוץ לעיר החום מנוע נמוך נכון בתוך העיר החום מנוע עולה יותר ובמיוחד במצב עמידה אז הוא מגיע ל100 מעלות אז לפי הבנתי זה תקין. תודה רבה לכם

• תוכן חדש...