Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה שנתון 2000 - 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם סיגנו ודגם סטלה

מנוע 1600

5דל'

מה ההבדל בין הדגמים? והם ניחשב לרכב אמין וחסכוני?

מהי צריכת הדלק?

והאם זול להחזיק רכב כזה? ומבחינת טיפולים ותחזוקה וכו'...

ואם אפשר לקבל חוות דעת כל הערה חסרונות ויתרונות על הרכב

תודה!

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

היי,

בעבר, הייתי הבעלים של איביזה סטלה מבציר 2001.

"סטלה" ו-"סיגנו" הן רמות גימור. אני לא סגור על ההבדלים אבל אני זוכר שהם היו מינוריים, קל וחומר בהתייחס לתק' הנוכחית, כשהרכב לכל הפחות בן 10 ולכן לדעתי זה לא צריך להטריד אותך.

יש לשים לב שבשתי רמות הגימור, מנוע ה1.6 SR מגיע בשני הספקים: 75 כ"ס או 100 כ"ס והמרכב 3 או 4 דלתות.

את הרכב החזקתי כשנה. מקור ההשוואה שלי היה לפיאט פונטו ספייס משנת 2001 שהייתה לי טרם לכן. בסיכומו של דבר , בגרסה שהייתה לי (סטלה, 5 דלתות, 100 כ"ס, ידני) הרכב סיפק את צרכיי שהסתכמו בנסיעות בתוך חיפה ומידי פעם מחוצה לה.

אני לא חושב שצריכת הדלק מעולה אך היא גם לא מטורפת. המנוע נחשב למאוד אמין ומבחינת חסרונות, בעיקר הנושא של קוסמטיקה. לי נפלו פעמיים חלונות (תיקון עלה 300 ש"ח) ונשרפה תיבת פיוזים (גם מוכר וגם לא יקר מידי). טיפולים בעלות סבירה.

חשוב לזכור שהרכב שלי היה בן 6 כשקניתי אותו והיום מדובר על רכב הרבה יותר וותיק.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...