Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת מישהו מכיר? אני מעונין בדגם דיזל ידני ושמעתי שיש להם מבצעים עכשיו.

ללכת לבדוק או לא להתקרב לרנו??

יוסי

פורסם

זה פלואנס ולא פלורנס.

דיזל וידני זה שילוב טוב.

זה מנוע DCI שהוכיח את עצמו ברנו. מנוע טורבו דיזל עם 110 כ"ס. סוחב טוב. בשידוך לגיר ידני של 6 הילוכים, אין ממש משהו שיתקלקל שם. זו מערכת אמינה למדי.

לטעמי מדובר בבחירה טובה. עובדה שהמון מורי נהיגה ונהגי מוניות שבעבר נהרו לאוקטביות TDI, נוהרים עכשיו לפלואנס דיזל. שהרי מדובר בתמורה נאה למחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הדיל של הוט זה חרטה אחת גדולה.

באתי להתעניין בקשר לפלואנס דיזל ואז מה אומרים לי ?

"ההנחה זה על הדגם הישן"

הכניסו לחברת המבצע תחת כותרת של דגמים חדשים ואז שמגיעים הם אומרים שזה הדגם הישן..

ועוד מתווכים איתי שזו הנחה.

פורסם

יש הנחות יפות בהוט.

אבא שלי לקח מגאן אסטייט דרך הדיל של הוט, חסך סכום יפה.

(אבל במגאן אין דגם ישן וחדש, ככה שאני לא יודע מה לגביי הפלואנס)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
גיר רובוטי? אין קאלץ?

יוסי

לך אין קלאץ'.

בגיר יש שני קלאצ'ים ורובוט מעביר את ההילוכים.

תחשוב פשוט שיש לך גיר ידני, אבל מישהו אחר לוחץ על הקלאץ' ומזיז את הידית מראשון לשני או מחמישי לשישי.

בסופו של דבר הגיר הזה מתנהג כמו אוטומט.

פורסם

אני יודע מה זה גיר רובוטי, אתם בטוחים שאין קאלץ ברכבים האלה? אז מורי נהיגה קטנים את הרכב הזה בדיוק?

יוסי

פורסם

יש קלאץ' (יותר נכון שני קלאצ'ים) ואין לך גישה אליהם.

אתה לא יכול ללחוץ עליו.

אם אתה יודע מה זה גיר רובוטי אתה אמור לדעת שאין בו קלאץ' נגיש עבורך. :roll:

פורסם

זה כמו DSG, בשביל נהג זה גיר אוטומטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קיבלתי לפני כשבועיים את הדגם הידני של מנוע הטורבו דיזל בגירסה המחודשת ולהלן התרשמותי:

ראשית, בניגוד לאמור לעיל מדובר בדגם ידנינ לחלוטין הקיים בנוסף לתיבה הרובוטית

מבחינת עיצוב, נוחות ומרווח מדובר בפלואנס המוכרת: מרווחת, בעלת מתלים נוחים, התנהגות כביש בטוחה ורגועה, לצד עיצוב פנים משמים ואיכות חומרים בינונית פלוס בלבד.

השינויים ביחס לדגם הקודם אינם משמעותיים: עיצוב מחודש של החלק הקדמי, לוח שעונים דיגיטלי וזהו בגדול.

מבחינת מנוע הדיזל מדובר בהפתעה לטובה: חזק, גמיש וננמרץ (וקצת רועש לעומדים מבחוץ). צריכת הדלק היא גולת הכותרת של הרכב והנתונים בפועל לא נופלים מהנתונים התאורטיים:

נסיעה בין עירונית במהירות 100 קמש - 20-21 קמ לליטר

נסיעה עירונית כולל פקקים - 16 קמ לליטר

נסיעה בין עירונית מהירה - 18 קמ לליטר

אני מניח שהנתונים עוד ישתפרו כשהמנוע ייפתח

פורסם

מעניין, אני לא נהג חסכוני, אבל גם לא פרוע במיוחד, בממוצע אני בקושי מגיע ל 1:16. לא שזה רע, לי חשוב קודם כל להנות מהנהיגה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כמה צורכת הבנזין 1600? אני נוסע על כזאת מהשכרה ולא מגיע ל1:10.

ולמה החיבור AUX הוא בחיבור RCA?

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...