Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלך החדש! (S קלאס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2014-s-class/

אני אישית מאוד אוהב את ה-S קלאס, במיוחד את הדגם היוצא, זה נראה מחליף ראוי בסה"כ

הכי הרבה "רכב" שאתה יכול לקנות ב-100K$ (על עלות תועלת במחירים ישראלים אני לא אוהב לדבר, כי במחירים שלנו כל הרכבים חרא)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

וואו, היכולת של מרצדס להתעלות על עצמם בעיצוב הS בשלושת הצורות האחרונות פשוט מדהימה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

יצירת אמנות.

בתור אחד שנסע ונוסע המון בדגמי מרצדס השונים, אני רק יכול לדמיין איפה לעזעזל אפשר לשפר עוד את ה S המושלמת ?!

ושלא נדבר על גרסאת ה AMG של המפלצת הזאת, חלום, במקרה הזה, זאת לא מילה גסה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לא רוצה לקחת את השירשור למקום אחר, אבל העיצוב לדעתי סטנדרטי ורגיל ל-S. עיצוב מדהים יש דווקא ל-CLA, עוצרת נשימה (וזה רק מתמונות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הרסו ביחס לנוכחית, לדעתי. במיוחד הפנסים הקדמיים הענקיים מדי.

אבל אולי במציאות היא תראה מדהים. נחיה ונראה.

פורסם

רק חסר לי הסמל הגדול בגריל :-(

נראת מעולה!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

למרות ההגה עם הליצן. היא פשוט מדהימה. בעיקר בעיצוב האחורי. נדירים היצרנים שמצליחים לשחק אותה עם יצוב אחורי מעניין ונאה ברכבי הסלון/פאר שלהם. אני ממש יכול להגיד שהיא מדגדגת את המזארטי קאוטרפורטה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חייב להיות אחד כמוני בשלב כזה או אחר, אחרת, איפה הכיף? :lol:

אז הנה- בעיניי- מכוערת. זה נשמע גס ומוגזם, אבל זו המילה הראשונה שעלתה לי לראש.

ושומאכר- כן, ראיתי את ה-CLA בגרמניה, נראית מדהים!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

ליצור מכונית בגודל הזה שתהיה מאוד אטרקטיבית ומושכת מבטים, זה רק מרצדס יכולה לעשות.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לרכב יש משהו מהS קלאס האגדית W140. הרכב הזה יהיה התחלה של אגדה חדשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...