Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

איזה צ'יפ יש לכם (חברה)? מרגישים בשינוי? שווה להשקיע? קרו תקלות מוזרות מאז הצ'יפ?

תודה.

פורסם

שלום

לי יש קופסה של tmc

שמוסיפה עוד 20 סוסים.

הרכב נוסע יותר זריז .תקלות אין.

זה השיפור היחידי ברכב ששווה להשקיע בשביל מה שהוא נותן.

פורסם

גם אני עוד שבוע שבועיים אתקין קופסאת TMC ברכב החדש שלי (1.2 TSI DSG) , אחרי שאני אסע קצת עם הקופסא מותקנת , אני ארשום גם על חוויית הנהיגה עם הקופסא הזאת .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

^

http://www.tmcmotorsport.com/

ה"קופסא" קיימת עבור מגוון רחב של רכבים ומנועים.

ניתן להזמינה ישירות מאתר, העלות עומדת על כ-2,000 ש"ח בארץ. בנוסף, למיטב ידיעתי מומלץ לבחור במשלוח רגיל (Royal Mail) - סיכוי סביר שלא תשלם אפילו מע"מ.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

^

3 דקות עבודה, ראיתי במו עיניי. היתרון הוא שאין עקבות.

מצד שני, אם אין בעיה להכנס למוסך עם צ'יפ, כנראה שגם הקופסא תתקבל בהבנה (בתנאי שקיימים יחסים תקינים עם המוסך).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
^

3 דקות עבודה, ראיתי במו עיניי. היתרון הוא שאין עקבות.

מצד שני, אם אין בעיה להכנס למוסך עם צ'יפ, כנראה שגם הקופסא תתקבל בהבנה (בתנאי שקיימים יחסים תקינים עם המוסך).

אנחנו מדברים על מוסך VAG עם רכב באחריות !!! ניראה לך שיקבלו דבר כזה?

קובי

:-)

פורסם

יש לי שאלה בנושא , עוצמת המנוע עם תוכנה שמעלה את ההספק ל125 כ''ס , תשתווה למנוע 1.4 TSI עם 122 כ''ס מהיצרן ללא שום שיפור ? תודה !

פורסם

יש ביו טיוב סרטון של פולו עם השדרוג שעושה 0-100 ב 8.2 שניות.

אם זה לא זיוף אז הייתי אומר שכן.

פורסם

וואלה , באמת מעניין אם להתקין את הקופסא על מנוע 1.2TSI , שהיא מעלה את ההספק לאזור ה-130 עד 135 כוח סוס , שזה כבר אפילו קצת יותר עוצמה מה-1.4TSI (שהיא 122 כ''ס) , כמה אז תיהיה התאוצה מ-0 ל-100 קמ''ש ב-1.2TSI עם הקופסא .

לצורך השוואה לקחתי את הג'טה , שאותה אני כנראה כבר אקבל מהסוכנות ביום שישי הקרוב .

ג'טה 1.4TSI סטנדרטית - 9.8 שניות ל-100 קמ''ש .

ג'טה 1.2TSI סטנדרטית - 10.9 שניות ל-100 קמ''ש .

ד''א אני כבר קניתי מראש את קופסאת TMC עבור הג'טה שלי , אני קודם אסע בלי הקופסא , ועל הדרך גם אעשה הרצה לרכב 1000 ק''מ ראשונים , כן כן , יש כאלו שיגידו שברכבים של היום כבר לא צריך , אבל אני לא לוקח סיכון , אני מעדיף לעשות , ואז אחרי זה אני אתקין את הקופסא על המנוע ונראה מה ההרגשה עם הקופסא :-) .

פורסם

כן , אני יודע שגם תוספת המומנט לא פחות חשובה בעניין הזה , כמובן .

בקיצור נראה , אחרי שאני אסע זמן מה על הרכב שלי , אולי אני אחליט פשוט לבצע דיינו בלי הקופסא ועם הקופסא בכדי לקבל את הנתונים האמיתיים והמקוריים כדי לפרסם אותם פה .

אולי אני יהיה הראשון שיעשה את זה רשמית (דיינו) עם המנוע 1.2TSI ואתרום ידע ובסיס טוב לכל אותם הרבים שכיום קונים את הרכבים עם המנוע הזה :-) .

• תוכן חדש...