Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, הבוקר אני עושה בדיקה לרכב , פותח את הפתחי מילוי של המצבר וחוטף חום, כמעט ואין מים....

עכשיו - לצערי אני תקוע בלי מים מזוקקים, חשבתי לקחת את המים החמים של התמי, להרתיח אותם סיר על הגז , ואז לקרר ולהכניס למצבר.

מה דעתכם ?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

שכדאי לקחת מים מזוקקים מתחנת הדלק הקרובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל מה שאתה עושה לא הופך את המים למזוקקים.

מים מזוקקים אתה יכול לרכוש בתחנת הדלק, או בבתי המרקחת, סופר וכו.

או שאתה פשוט יכול לאסוף את המים מהמזגן בבית אלו הם מים מזוקקים, רק מומלץ לסנן אותם שלא יהיו גרגירי אבק וחול.

פורסם
חברים, הבוקר אני עושה בדיקה לרכב , פותח את הפתחי מילוי של המצבר וחוטף חום, כמעט ואין מים....

עכשיו - לצערי אני תקוע בלי מים מזוקקים, חשבתי לקחת את המים החמים של התמי, להרתיח אותם סיר על הגז , ואז לקרר ולהכניס למצבר.

מה דעתכם ?

בהחלט אתה יכול לייצר מים מזוקקים בשיטה הבאה:

תרתיח מים בקומקום ותמצא שיטה נוחה לאגור את האדים שיהפכו בחזרה למים מזוקקים (תוכל למצוא שפע של מידע בגוגל).

אל תאסוף את המים מהמזגן מכיוון שהם אינם מים מזוקקים בכלל.

איזה כייף לי :)

פורסם

מים מזוקקים הם מים ללא מלחים או מוליכים / מינרלים.

לא משנה מה תעשי ע"י הרתחה של מים רגילים לא תקבל מים מזוקקים - אלא אם כן יש שיטה כמו שאמרו על האדים (לא הגעתי לזה עדיין :p )

Opel Adam S 2017

פורסם
בהחלט אתה יכול לייצר מים מזוקקים בשיטה הבאה:

תרתיח מים בקומקום ותמצא שיטה נוחה לאגור את האדים שיהפכו בחזרה למים מזוקקים (תוכל למצוא שפע של מידע בגוגל).

אל תאסוף את המים מהמזגן מכיוון שהם אינם מים מזוקקים בכלל.

עוד מהיותי ילד לימדו אותי שמיי מזגן הם מיים מזוקקים ובהחלט ניתן להישתמש בהם במצברים. גם שמעתי את זה מלא מעט מומחים בתחום המצברים והחשמל. אשמח לשמוע את ההסבר מדוע אתה אומר שמיי המזגן לא מזוקקים בכלל?

פורסם
מי מזגן דיי מזוקקים. המעבר על הנחושת לא ממלא אותם במלחים.

עוד מהיותי ילד לימדו אותי שמיי מזגן הם מיים מזוקקים ובהחלט ניתן להישתמש בהם במצברים. גם שמעתי את זה מלא מעט מומחים בתחום המצברים והחשמל. אשמח לשמוע את ההסבר מדוע אתה אומר שמיי המזגן לא מזוקקים בכלל?

1. ברוב המזגנים האדים המתעבים על המאדה העשוי מנחושת סופחים יוני מתכת ממנו, אם תבדוק את המים האלה בעזרת ציוד ייעודי תגלה כמות נחושת מסויימת.

2. גרוע מזה, המים עוברים דרך צנרת שצברה לכלוך ואבק ואשר מתערבבים עם המים ורמת הניקיון של המים היא מאוד נמוכה לכן לא הייתי קורא למים אלא מים מזוקקים.

בתנאים אידאלים של צנרת אשר לא מעבירה יונים למים וצנרת נקייה מכול רבב אפשר אולי להגדיר את המים כמים מזוקקים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...