Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, ברשותי גולף דור 4 שנת 2003 עם המערכת הנ"ל ..

(איתה קניתי את הרכב) רציתי לקבל חוו"ד עלייה ולקבל הצעות מה להוסיף.

הטוויטרים המקוריים מהדלתות מאחורה חוברו לדש בורד משני הצדדים (שמאל):

118408IMG_6035.jpg

ימין:

573933IMG_6036.jpg

בדלתות הקידמיות לפי טענת המוכר ישנן Image Dynamics 100w rms (קומפוננטים) ימין+שמאל.

502676IMG_6038.jpg

בדלתות מאחורה אין כלום + מצורפת תמונה של המקום של הטוויטרים (שדיי חייב להתמלות):

631198IMG_6040.jpg

מגבר: Crunch pzi 550.5

812109IMG_6044.jpg

והרדיו דיסק הוא:

Alpine CDA9887 שאגב אני קצת מאוכזב ממנו שאין לו יציאות USB+AUX ואין עליו הרבה מידע בארץ ..

המגש האחורי ריק ונקי והייתי מעדיף להשאיר אותו כך .. אלא אם כן ..

תודה לעוזרים :2gunfire:

פורסם

עדיף שתגיד לנו אתה איך המערכת.

הרכיבים בסדר. ההד יוניט מעולה (אבל אני משוחד). אתה יכול לחבר אליו אייפוד עם כבל בלי בעיה.

האם יש גם סאב מחובר?

מה חסר לך מבחינת סאונד?

BassHead:vamp:

פורסם

המערכת בסדר (חוץ מזה שיש לי זמזום מעצבן) שמשתנה אם אני לוחץ על הברקס או איתות או מפשיר אדים אחורי.

חסר לי עוד קצת עומק בסאונד ..

ומזתומרת אתה משוחד ? ואיך אני מחבר אליו אייפוד בדיוק ??

פורסם

חיבור מכשיר חיצוני, או אייפוד או AUX עם אחד הכבלים הנ"ל, זה או זה.

לגבי המשך שידרוג, או כיוונים שיהיו יותר לטעמך, הכי מומלץ זה פשוט להגיע לאחד המפגשים.

SCANSPEAK

פורסם

יש כניסה מאחורי המכשיר, לפרק אותו, לחבר את הכבל ולהשחיל אותו למיקום נוח (להוציא אותו או לתא הכפפות, או לאזור המאפרה לדעתי, תלוי בנוחות שלך), לוקח בדיוק עשר דקות.

SCANSPEAK

פורסם

לפי דעתי, הטוויטרים שהעברת מהדלת האחורית, הם הטוויטרים המקוריים של הסט של אימאג' (http://www.sonicelectronix.com/item_22330_Image-Dynamics-CTX-6.5cs.html).

לא מכיר את הסט ספציפית, היה לי את הסאב שלהם, מהסדרה הפשוטה, אבל אהבתי אותו, הרבה יותר מסאבים יקרים ממנו.

לגבי הר"ד - מעולה, ואם חסר לך חיבור AUX או USB, כמו שבנג'י אמר, מתאם בעלות של כמה עשרות שקלים יפתור לך את הבעיה.

לגבי המגבר, קצת (לפי דעתי) לא קשור לכל השאר.

בכללי, לפני שהייתי רץ להחליף מגבר ולהוסיף סאב, הייתי הולך לסדר את ההתקנה - החיווט נראה כאילו לקחו חוטי טלפון - וזה נראה רע, רע מאוד. (עריכה: שיפור ההתקנה, יפתור את בעיית הזמזום)

מוסיף את המתאם לר"ד - ונוסע כך לפחות 3-6 חודשים.

אגב, מאיזה אזור אתה בארץ, אשמח לשמוע את הסט הזה (תמיד עניין אותי).

פורסם

אני משוחד כי יש לי מכשיר כזה ואני חושב שהוא מעולה.

כמו שיורי אמר- בשלב הראשון באמת הייתי שוקל לעשות סדר בהתקנה.

פורסם

אוקיי, בכל זאת הייתי שמח לקבל כיוון לכמה הצעות לעוד סט רמקולים וסאב קטן קטן :-o

ויורי אני מאיזור הצפון .. אם גם אתה דבר איתי בפרטי ..

פורסם

עוד סט רמקולים? בשביל מה? זה סט קומפוננט שאמור להיות מעולה וחזק בהתקנה נכונה. סדר את ההתקנה תוסיף סאב ובמקרה שתרגיש צורך תחליף מגבר והתוצאה תהיה מצויינת. הרדיודיסק שלך הוא יותר ממצויין.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני אחזור על עצמי שוב, כדי שתדע באמת מה חסר לך, תגש למישהו שיעשה סדר בהתקנה, יבצע כיוון כמו שצריך - מבטיח שאתה תתפלא מהתוצאות.

ורק אז, במידה ותרגיש שחסר לך משהו, יהיה ניתן לכוון אותך.

מה גם, שלהציע לך להביא סאב כזה או אחר, וסט X או Y, מבלי לדעת לאיזה גוון אתה מתחבר, מה אתה שומע, מה חסר לך, ומה התקציב - זה בזבוז מוחלט של זמן (גם ל מי שיציע לך בלכתוב, גם לך לקרוא את זה), וכסף (כמובן שרק שלך, הרי מי שימליץ לך, לא יקנה עבורך את הרכיבים).

ב9 שנים האחרונות, וב-5 רכבים האחרונים, חוץ מסט קדמי טוב, וסאב אין לי רמקולים מאחורה, לי אישית מפריע שהסאונד בא מאחור.

לדעתי, יש לך סט קדמי טוב (אפילו טוב מאוד), ר"ד מעולה - אבל ההתקנה שם, לא בריאה בכלל.

פורסם

כמו שיורי אמר אתה באמת תתפלא כמה משפיעה ההתקנה. גם אצלי אין רמקולים מאוחרה.

כל המגיבים פה בשרשור מאיזור הצפון ואתה יותר ממוזמן להגיע אלינו למפגשים.

• תוכן חדש...