Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מוזמן לקפוץ אלי אין לי בעיה :wink:

כנ"ל, פעם ראשונה על חשבוני .

ברצינות :) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
כנ"ל, פעם ראשונה על חשבוני .

ברצינות :) .

אני מהדרום ואני משק חקלאי ככה שמים זאת לא הבעיה :wink:

פורסם
וואו, הייתי ממש רוצה ללכת לראות את המקום בכפר סבא, לא חשבתי שיש מקומות כאלו בארץ

אתה ממש לא הולך להפסיד כלום אם לא תראה את האומללות הזאת. עברתי שם לא מזמן ולא חושב שראיתי את זה, יש מצב שהם לא קיימים כבר.

פורסם
שדה משה למה אתה רוצא לבוא?

שדה משה,אז אתה ממש שכן שלי אפשר לומר..לבוא לשתוף? לא.. אולי אני יבוא לשימושים אחרים..:)

פורסם
שדה משה,אז אתה ממש שכן שלי אפשר לומר..לבוא לשתוף? לא.. אולי אני יבוא לשימושים אחרים..:)

אתה מוזמן לקפה מתי שבא לך כל עוד אני לא בעבודה/ישיבות/חפירות אחרות :lol:

פורסם
אתה ממש לא הולך להפסיד כלום אם לא תראה את האומללות הזאת. עברתי שם לא מזמן ולא חושב שראיתי את זה, יש מצב שהם לא קיימים כבר.

קיימים קיימים.

זה פתרון טוב למי שאין מקום לשטוף בבית, אך אין שם אופציה לעשות יותר משטיפה רגילה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מעלה את זה שוב, אבל אני ממש נואש בחיפושים אחרי מקום לשטיפה עצמית...

אני רק צריך מיים ומקום מוצל.. בתשלום סמלי כמובן :roll:

באזור גבעתיים,תל-אביב, מישהו מכיר?

• תוכן חדש...