Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין וזריז עד 17K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב בין 15-17K הרכב יהיה בשביל המשפחה

ולא ישמש לנסיעות יומיומיות אלא לנסיעות בסופי שבוע וכו' אני מחפש רכב שיהיה בעיקר אמין, זול לאחזקה ומהיר,אוטומט וקצת פוזה לא תזיק.

מה כדאי בתקציב זה?

תודה לעוזרים

פורסם

מישהו יודע זה ממש דחוף וחשוב רכב שיהיה אמין בעיקר וזריז עד 17K

למה אף אחד לא עונה בבקשה

פורסם

זה בגלל שאין לנו תשובה .

פשוט אין תשובה

תבדוק תחפש מה יד 2 מציע אולי ימצא חן בעינך משהו שם

אולי סיטרואן קסרה

או גולף אולי אפילו בורה או ניסן אלמרה שנתון 2000 אם מנוע 18000 אם קיים בשנתון הזה מנוע כזה.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם
שלום אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב בין 15-17K הרכב יהיה בשביל המשפחה

ולא ישמש לנסיעות יומיומיות אלא לנסיעות בסופי שבוע וכו' אני מחפש רכב שיהיה בעיקר אמין, זול לאחזקה ומהיר,אוטומט וקצת פוזה לא תזיק.

מה כדאי בתקציב זה?

תודה לעוזרים

רון יש לי הצעה בשבילך רכב משפחתי ( מנהלים ) זול לאחזקה אמין ברמות נוח ומרווח ודי מהיר

יונדאי סונטה שאני כרגע מנסה למכור בגלל שאני רוצה לעבור לאוטו מיני שיהיה רק בשבילי ( אבא קיבל רכב מהעבודה אז.)

קצת יותר פרטים :

יונדאי סונטה שנת 2000

מונע 200 ( 140 כ"ס )

100,000 ק"מ

שמורה מאוד ללא תאונות

אני יד 2

14,000 ש"ח

אם אתה מעוניין : 0507677525 ( צח )

אני יודע שזה נראה כאילו אני מנסה לשווק את הרכב אבל התיאור שרשמת מאוד קרץ לי ואני חושב שאתה והמשפחה תוכלו להנות

מהרכב הזה מאוד, מניסיון.

תרגיש חופשי אני חושב שזה תקציב מאוד נוח ורכב שמאוד מתאים לדרישות שלך

תרגיש חופשי מצטער אם קצת חפרתי.

פורסם

אין ביד 2 דברים שכאלה אמורים למשוך אותי מאחר שאני לא מבין גדול במכוניות בסך הכל ביקשתי שתמליצו

לי על רכב משפחתי, אוטומט, ושיהיה בעיקר אמין חשוב מאוד אני רואה שאתם כן עונים פה לכולם ורק לי לא

פורסם

חס וחליל חס ושלום חסה וקרפס. אין פה משו נגדך בכלל לא פשוט אין רכבים שאפשר כנראה לפי דעה שלנו להתאים לך.

בכל מקרה תעשה כמה דברים.

1.אם אתה רוצה ללמוד על מכוניות תבדוק מעט את הפורומים יש הרבה שביקשו גם רכב במחירים שלך ואולי שם ענו בצורה חיובית יותר

2. כנס ליד 2 תכתוב עד 20 אלף ותבדוק מה נופל לך כל רכב שימצא חן בעניך תרגיש חופשי לבדוק עוד פורומים שנפתחו לפני על אותו רכב ואם יש שאלה ספציפית תשאל ויענו לך אני בטוח.

3.כל רכב אם תשמור ותטפח ותעשה טיפולים בזמן הרכב ישתדל להיות כמה שיותר אמין שהוא יכול.

מעבר לזה הכל תלוי בך.

אציע אישית רכבים כגון רנו מגאן פג'ו 206 פונטו ספייס. והאקסנטים מ2002 .

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

תודה על התגובה אך אך שתיהיה בעניין שאני כבר למשך שבועות מחפש רכב ביד 2

ואני יודע שכל רכב יכול להיות אמין אם טופל כראוי השאלה שלי היא איזה סוגי רכבים

הם רכיבים שיהיו אמינים ברוב המקרים ומאחר שיש רכבים שיש להם "מחלות" למינהם

אני לא סתם יכתוב ביד 2 בחיפוש עד 20 אלף ויבזבז 500 שקל עד בדיקה רק כי הרכב נראה טוב בעין

פורסם

הונדה סיוויק יעלה על כל הפרמטרים שציינת...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מן הסתם חיפשתי הונדה סיויק והמחיר שלהם יקר בהרבה

אני כבר שבועות מחפש לא יודע מה לעשות חשבתי על היונדאי אקסנט בין השנים 2002-2004 איך הם?

• תוכן חדש...