Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מאמין איך הוא נפל עליך כמו שטן!! כאילו מישהו "פתח עליך עיניים"...

איזה רכב יש לך?

נ.ב.

אני הייתי לוחץ על הצופר כל כך הרבה זמן ונותן וואחד צפירה אחרי הפעם הראשונה, שהוא היה נבהל ועוצר בצד ומונע את כל המקרה הזה.

לצפור בלי סיבה הכרחית = עבירה על החוק. :wink:

וכן, זה ממש יפחיד אותו והוא מיד יתנצל. :roll:

פורסם
אני לא מאמין איך הוא נפל עליך כמו שטן!! כאילו מישהו "פתח עליך עיניים"...

איזה רכב יש לך?

נ.ב.

אני הייתי לוחץ על הצופר כל כך הרבה זמן ונותן וואחד צפירה אחרי הפעם הראשונה, שהוא היה נבהל ועוצר בצד ומונע את כל המקרה הזה.

סתם סקודה אוקטביה ליסינג כמו חצי עם ישראל.

פורסם
כשרואים כזה משוגע למה לא לשמור מרחק ממנו ולא לתת לו הזדמנות להצליח לגרום לך לפגוע בו מאחורה?

האם מותר לנהג לבצע בלימה כזאת ללא סיבה? והאם במקרה של התנגשות האשמה היא עדיין של הרכב הפוגע?

בלימת פתע תק' (מס' 3) תש"ל-1970 53. לא יבלום נוהג רכב את רכבו פתאום, אלא לשם מניעת תאונה שאי-אפשר למנעה בדרך אחרת או אם הדבר הכרחי מטעמי בטיחות התנועה; האמור בתקנה זו לא יחול על בלימת רכב לשם ניסוי בלמיו, בתנאי שלא יערוך אדם ניסוי כזה אלא לאחר שנקט בכל אמצעי הזהירות הדרושים והבטיח שאין הניסוי עלול לסכן או להפריע לרכב הנוסע בדרך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

פותח השרשור:

אתה מרשה לי לערוך את זה רק לחלקים הרלוונטיים ולשים את זה ערוך בערוץ שלי?

אם אנשים ייראו שזה 1:38 הם לא יטרחו אפילו לראות הכל.

צריך להפיץ את זה בפייסבוק ובכל הרשתות החברתיות כדי שכולם יראו את זה.

פורסם

באם תחליט להעלות את הסרטון לקיר המשטרה בפייסבוק או לכל אתר ציבורי אחר - דאג תחילה לחתוך משם את הקטע בו אתה עוקף\משנה נתיב בתוך גבולות הצומת. זוהי עבירה .

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

בשביל זה יש לי אמריקאית בת 18, טמבונים עמידים כמו ספסלי רחוב, והרבה סימני פז"ם.

אין לי הרבה מה להפסיד.

קרה לי מקרה שגם איזה ערס צעצוע נצמד וחתך אותי ואחר כך גם קילל אותי ואז חסם אותי (השאיר לי עדיין מקום), הוא רץ לאוטו שלי, מטר לפני שהגיע לדלת שלי נתתי פול גז, זה מצונזר.

אחרי הפעם הזאת הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה אני גם אתן לו שפשוף כזה נחמד על הטמבון\דלת, ואז שיבוא לחפש אותי.

פורסם

אני יודע, למרות שהדעות חלוקות על כך בכביש חד סיטרי.

לא מפריע לי שיופיע עם הקטע הזה. ניסיתי להתחמק ממנו. כשניסיתי קודם לנסוע לאט, הוא לא התרחק וסתם עיכבנו את התנועה.

פורסם

פרנקוס סחטיין על העבודה.

לפות"ש, בבקשה אל תוותר ותציק למשטרה, אם הם יסגרו את התיק מחוסר עניין לציבור או הנפצה אחרת אני מרים הפגנה של חברי הפורום.

תכנס באמ-אמא שלו, הוא מייצג את המיץ של הזבל של נהגי המוניות.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

יש לנו את הפנים שלו, מספר הרכב, תאריך, תחנת המוניות ואת העבירה עצמה מצולמת (הוא עשה כמה עבירות במקביל).

אני מקווה שגם אם המשטרה לא תעשה לו כלום, שהוא יירד מהכביש או לפחות יעוף מהתחנה.

אני מוכן לבוא אפילו להפגנה מול תחנת המוניות כדי שהוא יאבד את העבודה.

חלאה!

צריך שהילדים שלו, אשתו וכל מי שמכיר אותו יראו את זה.

שייתבייש כי כולם מסביבו רואים שהוא חלאה.

פורסם

:evil:

בן של ****

יש לך פה אחלה של חומר לגרום לו ללכת לכל הרוחות, אני לא עו"ד אבל זה נראה כמו תקיפה או חבלה שלו ברכוש שלך עם הדפיקה, מעבר לכל עניין השקר הגס, הנהיגה המסוכנת, והנסיון להשיג כסף\תביעה במרמה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אנשים מגעילים זה פשוט לא ייאומן. יפה לך שבקושי התעצבנת, אנשים אחרים היו מאבדים את השפיות בשנייה שנהג המונית יצא מהאוטו. אני בטוח שאם הייתי במקומך זה היה נגמר אחרת, בעיקר בגלל שאין לי מצלמה שתוכיח שלא אני זה שאשם. מזל שלך יש.

צריך לשתף את זה בכל מקום אפשרי ולהוריד אנשים כאלה מהכביש. בדחיפות!

ד"א פסיכי זאת מילה יפה מדי בשבילו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...