Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים המתקין התקין את המערכת עכשיו אחרי שהיא מכוונת והכל רציתי לדעת אם כדאי לשנות את מיקום הטויטר

מבחינתי זה די מפריע לי באוזן אני מרגיש שזה צורם באוזן בגלל שזה מול האוזן שלי ובשביל להעביר לקורות A את הטויטרים צריך לעשות חור נראה לי או שחשבתי לשים אותם על הדשבורד העיקר שלא יהיה מול האוזן המידבאסים נמצאים ממש מתחת בתוך הדלתות באותו כיוון אולי זאת הסיבה שזה צורם לי באוזן ברכב של אבא שלי הטויטרים מקוריים אבל הם ממוקמים בקורות A שזה יותר טוב ולא צורם באוזן צירפתי תמונה של איך שזה עכשיו

IMAG0400.jpg

IMAG0400.jpg

פורסם

אפשר להתקין על הדשבורד בצדדים. אחלה מיקום לדעתי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הקרוסים בתוך הדלת אני חושב שצריך לעשות איזה חור בשביל להעביר אותם חשבתי לשים אותם על קורות A שזה שורה קדימה לעומת עכשיו

פורסם

כיוון הטויטר זה לא תורה מסיני, תנסה להתקין על הדאשבורד, תנסה להתקין שזה פונה לאוזנים שלך, לשמשה הקדמית, וכו'. התוצאה שתשמע לך הטובה ביותר היא התוצאה הטובה ביותר!

JL Audio

פורסם

אם זה צורם לך באוזן משם אולי כדי שתכוון את התדר היוצא מהמגבר טיפ טיפה כדי לחתוך קצת מהגבוהים.

אני יודע שזה יכול לגרום להתנגדות מחלק מהאנשים אבל כאשר התדר גבוהה מדי לרבים יש כאבי ראש מכך, ולא

שאני לא שומע מוזיקה בווליום גבוה.

בכל מקרה כך אני פתרתי את הבעיה על גבי קומפוננט של FOCAL על מגבר ROCKFORD.

פורסם

תנסה את אחת ההמלצות.

אני רק לא אהבתי את הרעיון שאמרת שהקרוסים בדלת. אתה בטוח? איפה בדלת? באיזה סט מדובר?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

נראה שהבעיה הייתה הגיין היה על חצי הורדתי אותו וזה נעלם

מדובר במורל מקסימו

בכל זאת מה עדיף להשאיר את הטויטרים במקום הנוכחי או להעביר לקורות A/דשבורד?

פורסם

תלוי בטעמך האישי.

רוב ההמלצות יהיו להרחיק אותם כמה שניתן מהראש באופן סימטרי, לרוב זה יהיה לפינות הדשבורד.

אם יוצא וזה הכיוון, ניתן להוציא את הקרוסים מהדלתות, ולהשחיל רק את החיווט לוופרים. כך אין צורך לפעור פתח מיוחד להוצאת חיווט לטויטרים.

מתחדשת*

• תוכן חדש...