Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגינת סירה בכנרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

בקרוב אני מתכנן לקנות סירה מהירה. הרעיון הוא לעגון אותה בכנרת באחד מהקיבוצים על שפת האגם.

האם למישהו יש ניסיון בזה? איפה כדאי,איפה הכי זול והאם יש גם דירות להשכרה באזור?

תודה.

פורסם

יש לי מכר עם סירת סקי מים שמוחזקת בעין גב, יש שם די הרבה סירות שנשמרות חלקן במחסנים מקורים במרחק של כ100-200 מטר מהחוף כשיש טרקטורים שמורידים אותך למים, יש חוף מוסדר מאוד איכותי עם דשא צל ועמדות למנגל + חניה מסודרת לרכבים.. בסה"כ מאוד נוח.

לגבי דירות להשכרה יש להם בעין גב דירות להשכרה בכפר הנופש שנמצא מאוד קרוב לחוף הסירות.. לי לא יצא להתארח מכיוון שלכנרת אני יכול להגיע מוקדם בבוקר בשבתות בלי יותר מדי בעיות.

אבי.

פורסם

יש לי חבר שסגר לאחרונה בחוף מגדל, לדבריו המחיר והיחס מעולים ומיקום החוף מהווה פשרה טובה בין המחיר והמיקום מאחר ויש חופים בהם קימת בעיה של גלים גבוהים בשעות אחה"צ.

אגב, מבחינתו האופציה הראשונה היתה חוף שלדג אבל בגלל שהכינרת מלאה והחוף קטן כמעט ולא נותרו להם מקומות עגינה.

• תוכן חדש...