Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסלה בארץ? הלוואי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

C350 מול טסלה מודל S... מחר בפינתנו: קיה פיקאנטו מול פורשה קאימן ("אני מעדיף את הסחירות המוכחת של הקיה על הביצועים העדיפים במעט של הקאימן")

היום Consumer Reports פרסמו שהמודל S היא המכונית בעלת הציון הכי גבוה שלהם אי פעם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מרגיש כאילו שאני נובח מול הירח.

אפילו סתם בגיגול מהיר עולות מספר נקודות מעניינות.

טסלה:

http://www.caranddriver.com/reviews/2013-tesla-model-s-reviews

"The 362-hp Signature model we drove, priced at $96,570"

BASE PRICE: $58,570–$106,570

Zero to 60 mph: 4.4–6.5 sec (362 or 416 hp)

מרצדס CL550 4MATIC (כן, זו C קלאס
:-D)

עכשיו הבנתי, הטסלה שווה ביותר! זולה ב 10K$ ומהירה בחצי שנייה יותר בפתיחות! (רק כדי להיות בטוח שהובנתי, זה היה בציניות)
C350 מול טסלה מודל S... מחר בפינתנו: קיה פיקאנטו מול פורשה קאימן ("אני מעדיף את הסחירות המוכחת של הקיה על הביצועים העדיפים במעט של הקאימן")
בוא ונאמר, מרצדס CL550 4MATIC מול טסלה מודל S... ומחר בפינתנו: טסלה מודל S יד שתיים ("באמא שלי, חתכתי מחיר כמו משוגע ואין אפילו טלפון אחד")

גם עם הטסלה ניתן לנסוע לאילת. בדיוק כמו שעם הC CLASS תצטרך לעצור בדרך לתדלק, גם עם הטסלה תעצור.
אהם... עם מיכל של 83 ליטר (CL550) לא נראה לי כי תהייה מגבלת טווח כל שהיא גם בנסיעה במהירות שוללת רישיון. הטווח של הטסלה S עם הסוללה הגדולה (85 ק"וו) הוא 430 ק"מ, אתה רוצה לבדוק שוב את מה שסברת?

המחיר בחו"ל לא רלוונטי לישראל.
תהייה רציני, המחיר שמעניין הוא המחיר ללא מיסים ו/או הטבות, המחיר בו המכונית מתומחרת ישירות לצרכן, זה המחיר האמיתי היחיד שניתן להתייחס אילו להשוואה.

גם אנשים שקונים S CLASS ב700 אלף שקל לא אוהבים להשאיר 5,000 שקל בחודש על דלק.
גם אני לא אך לא תראה אותי נוסע בפיקנטו כדי לחסוך את הדלק. אני כמעט בטוח שצריכת הדלק לא מהווה את הפרמטר הראשוני לרוכשי S CLASS.

פורסם
אני מרגיש כאילו שאני נובח מול הירח.

אפילו סתם בגיגול מהיר עולות מספר נקודות מעניינות.

טסלה:

http://www.caranddriver.com/reviews/2013-tesla-model-s-reviews

"The 362-hp Signature model we drove, priced at $96,570"

BASE PRICE: $58,570–$106,570

Zero to 60 mph: 4.4–6.5 sec (362 or 416 hp)

מרצדס CL550 4MATIC (כן, זו C קלאס
:-D)

עכשיו הבנתי, הטסלה שווה ביותר! זולה ב 10K$ ומהירה בחצי שנייה יותר בפתיחות! (רק כדי להיות בטוח שהובנתי, זה היה בציניות) בוא ונאמר, מרצדס CL550 4MATIC מול טסלה מודל S... ומחר בפינתנו: טסלה מודל S יד שתיים ("באמא שלי, חתכתי מחיר כמו משוגע ואין אפילו טלפון אחד")

אהם... עם מיכל של 83 ליטר (CL550) לא נראה לי כי תהייה מגבלת טווח כל שהיא גם בנסיעה במהירות שוללת רישיון. הטווח של הטסלה S עם הסוללה הגדולה (85 ק"וו) הוא 430 ק"מ, אתה רוצה לבדוק שוב את מה שסברת?

תהייה רציני, המחיר שמעניין הוא המחיר ללא מיסים ו/או הטבות, המחיר בו המכונית מתומחרת ישירות לצרכן, זה המחיר האמיתי היחיד שניתן להתייחס אילו להשוואה.

גם אני לא אך לא תראה אותי נוסע בפיקנטו כדי לחסוך את הדלק. אני כמעט בטוח שצריכת הדלק לא מהווה את הפרמטר הראשוני לרוכשי S CLASS.

CL היא C קלאס כמו שמיצי מהפח זבל שלך וטיגריס בנגאלי נמנים שניהם על משפחת החתוליים.

בכל אופן, הCL550 עולה 1.2 מיליון שקל, והטסלה תעלה 350 אלף שקל. אז בעוד שהרטוריקה שלך מרשימה, היא פשוט לא רלוונטית למקרה שלנו.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

רועי, אני חושב כי אני יודע כי אין דין C כדין CL550 (חוץ מה C:lol:) אך זו לא הנקודה אותה אני מנסה להדגיש אלא את מחיר הרכב. אם היה לי 100K$ אז לטעמי בסה"כ המרצדס נותנת קצת יותר מהטסלה.

ההנחה שלך כי הטסלה תעלה 350 אלף שקל עדיין לא מובנת לי והבדלי המיסוי לא מסבירים כיצד הטסלה עולה כרבע ממחיר המרצדס אע"פ שההפרש בין השתיים (ללקוח בחו"ל) הוא כ 10% בלבד.

פורסם

עשרה אחוז זה בין הטסלה היקרה ביותר לבנץ הזולה ביותר. הטסלה מתחילה ב60.

פורסם

בדוק שוב מה ניתן לרכוש ב 60K$ ממרצדס וטסלה:

מרצדס

http://autos.aol.com/cars-Mercedes_Benz-C_Class-2013-Base__C63_AMG_4dr_Sedan/overview/

C63 AMG Coupe

• 8 Cylinder Engine
  • Engine Type: Gas V8
  • Displacement: 6.3L/379
  • Horsepower (Net @ RPM): 451 @ 6800
  • Torque (Net @ RPM): 443 @ 5000
  • Transmission: Automatic

High-performance C63 AMG sedans and coupes come with a 6.3-liter V8 engine that generates 451 horsepower at 6,500 rpm and 443 pound-feet of torque at 5,000 rpm. Mercedes says that the C63 sedan will accelerate from 0 to 60 mph in 4.4 seconds

טסלה.

http://www.teslamotors.com/models/options

Energy Storage 60 kWh

0 to 60 mph 5.9 seconds

Certified Range 208 miles

עדיין הטסלה ניראת לך עדיפה? איך שלא מנסים לחבר את המספרים יוצא שבסכום המדובר הבנץ עדיפה בטווח, תאוצה ומהירות סופית אך כמובן נכשלת בעלות הדלק:? (אע"פ שמרצדס מציגה תוצאות חסכוניות למדיי של 11 ק"מ/ליטר)

פורסם

חיים חבר, מעבר לעובדה שהטסלה מקבילה לE ולא לC מבחינת גודל ותא נוסעים, הבעיה העיקרית היא שכשאתה קונה לעצמך C63 במדינת ישראל, אתה גם קונה עוד אחת לחרדים, למתנחלים ולעובדי הנמל באשדוד. במקרה של הטסלה, נותנים לך לקנות רק את זו שלך. בגלל זה הטסלה תעלה, לפי הצפוי, חצי.

אני לא כלכך בטוח מה זר לך בקונספט הזה.

פורסם

דווקא עושה רושם שהמתנחלים והעובדים של הנמל באשדוד מסתדרים לא רע גם בלעדי העזרה הזו. נראה שלדעת העלם החביב במשרד האוצר הבעיה היא אצל החרדים, אולי קצת עקרות בית וזקנים שמתעקשים ללכת לרופאים ולא אצל המתנחלים ועובדי הנמל . ולענין הטסלה, ראיתי את האוטו הזה והוא מאוד מרשים לטעמי, גם אם עיצוב לוח השעונים שלו נראה כמו איזה אטארי עתיק. ואם הצפי שלך לגבי מחירו שריר, אז באמת השאלה אם מרצדס כזו שהובאה כאן למעלה עדיפה או לא, נשמעת מעט לא רלבנטית.

פורסם

רועי.

לפי מה שהבנתי בשירשור הזה השאלה היא האם ישנו אפשרות/עתיד/צפי ליבוא מכונית כזו לארץ. הטענה "במקרה של הטסלה, נותנים לך לקנות רק את זו שלך. בגלל זה הטסלה תעלה, לפי הצפוי, חצי." משום מה לא לא נשמעת לי ממש סבירה אבל אם היא אכן תתממש אז אולי יהיה עתיד בארץ לרכב הספציפי של טסלה.

מבחינת מחיר ניסיתי להראות כי באותו מחיר של הטסלה ניתן לרכוש רכבים טובים יותר (ד"א, אפילו ה C350 Sedan שמחירה הוא חצי מהטסלה נותנת ביצועים זהים מבחינת תאוצה ומהירות) אך זאת ללא סיבסוד/היטלים חיצוניים שמשנים את המחיר בצורה מלאכותית. סתם לדוגמה, בזמנו הוטל היטל על רכבי שטח אולם רכבי השטח הגדולים נחשבו כרכבי עבודה ואילו הקטנים לא. עקב כך נוצר מגוחך מצב בו רכב שטח גדול שמחירו המקורי בחו"ל יקר יותר מרכב שטח פשוט יותר נמכר בארץ במחיר נמוך יותר מרכב השטח הפשוט עקב ההגדרה שלו כרכב עבודה.

אני מניח כי אתה צודק בנוגע לעתיד הטסלה בארץ (כלומר, אם ההנחה שלך תתממש) אך אתה תהיה צודק רק במקום אחד ובתקופה אחת. במאקרו, אני לא רואה לטסלה עתיד עם הטכנולוגיה שלהם כי יחס הביצועים/עלות שלהם נמוך יותר מרוב הרכבים המתחרים המתומחרים קרוב אליה.

פורסם

לא ברור לי למה אתה ממשיך לנופף בC350, שהיא רכב נחות בכל היבט וקטן יותר (המתחרה שלו תהיה המודל X של טסלה).

הסיכוי של טסלה להצליח נמוך רק בעיני מי שחושב שC350 הוא רכב עדיף מאיזושהי בחינה. הדבר הכי קרוב שיש למרצדס מבחינת ביצועים, מחיר וסטייל זה הCLS.

התוצאות של טסלה בConsumer Reports, הכנסות השיא שלהם, העובדה שהם כבר שווים יותר מפיאט ורשימת ההמתנה הנוראית שיש למודל S כרגע מראים שיש לאוטו הזה עתיד עם או בלי סובסידיות.

פורסם

לא ברור לי למה אתה כל כך שלילי כלפי ה C CLASS, אני נוהג להשתמש ב C CLASS לשם דוגמה כי היא המשפחה הנמוכה ביותר של מרצדס (A-CLASS ודומותיה אינו נחשבות למרצדס אמיתית לטעמי) ואע"פ היא מאפשרת ללקוח לרכוש רכב עדיף וזול יותר מהטסלה.

אתה חושב כי ה-C350 נחות בכל היבט מהטסלה, נגיד. על מה אנחנו מדברים בדיוק? מבחינת תאוצה ומהירות היא עדיפה, אין לה את מגבלת הטווח המפורסמת של הרכבים החשמלים ולא נשכח כי ניתן לרכוש אותה עם מערכת ה 4Matic וכל זאת במחיר נמוך יותר מהטסלה אז במה היא נחותה?

התוצאות של טסלה בConsumer Reports, הכנסות השיא שלהם, בהשוואה למה? לחברה קטנה בצמיחה רצוי מאוד כי ההכנסות שלה יגדלו משנה לשנה או שהיא לא תשרוד העובדה שהם כבר שווים יותר מפיאט בימי ההי-טק העליזים עבדתי בחברה ששווי המניות שלה היה אדיר, היא לא קיימת יותר. אתה חושב כי ההכנסות של טסלה גבוהות יותר מפיאט? ורשימת ההמתנה הנוראית שיש למודל S מדהים, חברת ליצור רכבים ללא יכולת יצור מספקת? ולך זה נראה כיתרון? כרגע מראים שיש לאוטו הזה עתיד עם או בלי סובסידיות.
אני מפרש את מה שכתבת בצורה מעט שונה, אוטו נישה שמתחרה בשוק מצומצם של רכבי פאר יכול למתג ולמכור עצמו תודות לטכנולוגיה יחודית (ושים לב כי הוא עדיין נחות מהמתחרים שלו באותו סדר גודל של מחיר) אבל לא נראה לי כי הם ישרדו שם כי אין להם לאן לצמוח כאשר חברות אחרות של רכבי הפאר יתחילו להתחרות בהם.
פורסם

אאל"ט, לא הייתה טסלה ש"יובאה" לארץ לידי אגסי מ BP?

לפחות יש יתרונות להתנגחויות העבר שלנו בשרשור בטר פלייס:wink:

img00006201204031331.jpg...................img00011201204031347.jpg

img00012201204031347.jpg...................img00003201204031329.jpg

(לחצו להגדלה)

איכות ירודה בחסות בלקברי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

היי מאור, אכן עבר הרבה זמן. (ד"א, הסתדר לך במקום החדש?)

מסקרן אותי כיצד הרכב הוכנס לארץ, במדינה בה החלפת סופיות אגזוז דורשות בירוקרטיה מטמטמת אז יבוא ושימוש ברכב נטול יבואן/שירות/מלאי חלפים נשמע בידיוני. מעניין אם הרכב שלו או רשום על שם החברה, במקרה השני אולי יהיה ניתן לרכוש אותו ממפרק החברה לאחר סגירתה.

פורסם

מה שנקרא בעברית צחה "הון ושלטון".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין לי ספק שאם ייבוא את הרכב לארץ אני קונה אותו!

א. אני אוהב צעצועים חדשים

ב. ביצועים

ג. בניגוד למה שאמרו פה, אני לא אוהב להוציא 3,500 ש"ח על דלק כל חודש.

ושלא יהיה לך אשליות, מחירי כל מכוניות היוקרה מגורזנות חזק מתי שאתה מוכר. :roll:

• תוכן חדש...