Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vw polo 2001, מצבר 62 אמפר יתאים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים :D

אני עומד לפני קניית מצבר חדש ומחיפוש קצר שעשיתי הבנתי ששמים לפולו מצבר 55 אמפר, חבר שלי אמר לשים 62 שפשוט יותר טוב מכל הבחינות.

האם זה תקין לשים לפולו מצבר 62 אמפר?

JL Audio

פורסם

אם האלטרנטור 55 אמפר, הוא לא יתאים למצבר 62 אמפר.

אם מערכת החשמל שלך מקורית ולא ביצעת שינויים דרסטיים במערכת החשמל ברכב,

אל תשתמש במצבר שונה מהמקור. מה גם שמצבר חזק יותר בדרך כלל גדול יותר ואולי לא יתאים לתושבת.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

אין שום קשר, כשהרכב מותנע האלטרנטור מספק את החשמל, מצבר יותר גדול יאפשר לך תיאורטית להפעיל את המערכת כשהרכב כבוי ליותר זמן, ואולי (אולי!) יחזיק טיפה יותר זמן מבחינת אורך החיים הכולל שלו.

פורסם

את הפתרון אני יודע הוא קצת יקר יותר וכרגע לא אשקיע לפתור את הבעיה במלואה, אבל לגבי המצבר תודה שהבהרת את הנקודה החשוכה, תודה!

JL Audio

• תוכן חדש...