Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני הולך לעשות טיפול דיטיילינג רציני לצרפתיה שלי. אני מתלבט בין ישום של POLISHANGEL, opti seal. או פשוט להישאר עם ה Pl של מנזרנה. Opti coat לא בתכנון בגלל המחיר ואופן הישום הבעייתי. הנטייה שלי היא POLISHANGEL. מה דעתכם?

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

מדברייך אני מסיק שיש לך מנזרנה זמין וקיים.

אם זה המצב למה לך לקנות מוצרים חדשים שיספקו עבודה זהה במקרה הטוב או פחות טובה במקרה הרע.

לא מחליפים סוס מנצח! ובמקרה שלך הסוס נמצא כבר אצלך.

אם מדובר במצב של לקנות סתם בשביל להכיר מוצרים חדשים/להתלהב/להתרגש/לנסות ולחוות אז שיהיה.

יש לאנשים נטייה של לקנות מהר מדי.. להחליף מהר מדי.. ואז לנסות מהר מהר למכור..

אני רואה את זה בעולם הטלפונים, האופניים וגם פה בעולם הדיטיילינג.

במקום סתם לקנות סחורה כשיש לך בבית סחורה זהה ממותג אחר פשוט תעשו החלפות בין חברי הפורום. תבקש ממישהו דוגמית של אוטם X ותתן לו דוגמית של האוטם Y שברשותך, ככה תהנה ממגוון גדול ותכיר יותר מוצרים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מחזק את Kenworth

יש לי אופטיסיל והוא עושה עבודה טובה מאוד, קל לעבוד איתו בצורה שזה מצחיק.

אם בא לך לנסות אז תהנה לך, אבל אם יש לך PL הייתי נשאר איתו, הוא אוטם מצויין וראיתי תוצאות שהוא נותן לא פעם.

החיסרון שלי מבחינתי זה זמן/נוחות העבודה.

פורסם
מחזק את Kenworth

יש לי אופטיסיל והוא עושה עבודה טובה מאוד, קל לעבוד איתו בצורה שזה מצחיק.

אם בא לך לנסות אז תהנה לך, אבל אם יש לך PL הייתי נשאר איתו, הוא אוטם מצויין וראיתי תוצאות שהוא נותן לא פעם.

החיסרון שלי מבחינתי זה זמן/נוחות העבודה.

דרך אגב, כמה זמן האופטיסיל מחזיק לך על הרכב?

תודה

פורסם
דרך אגב, כמה זמן האופטיסיל מחזיק לך על הרכב?

תודה

לא מכיר את המוצר הזה היטב אבל כמו אחרים זה תלוי בהמון משתנים.

יש בארץ הרבה אנשים ששמים אוטם צבע על רכב שלא הוכן היטב לכך והאוטם לא נשאר זמן רב בעקבות חיבור לא מושלם לצבע.

בגדול אם מנקים את הרכב כמו שצריך הדיווחים ברשת מדברים על 4/5 חודשים.

5 חודשים http://www.autopia.org/forum/product-reviews/105648-opti-seal-5-month-review.html

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

הרכב שלי חדש בן חודש אז הוא לא פונקציה.

אבל על הרכב של חברה שלי הוא מחזיק כבר כחודשיים בצורה מאוד טובה, בזמן שטיפה רואים ממש את המים מחליקים מהרכב, כשיש בוקר לח עם טל רואים את ההתגבשות של המים, בגשמים האחרונים שהיו ראו את זה ממש טוב.

סתם תמונה לדוגמא מהגשם האחרון, זה על הרכב שלי.

2013-04-21 08.02.42.jpg

פורסם

אצלי העניין הוא שלא נשאר לי הרבה מהמנזרנה, אני בספק ויספיק לי לכל האוטו והאמת שגם אני לא אוהב את אופן היישום שלו. לא נוח במיוחד.. זה לא שאני סתם רוצה לזרוק כסף. מבחינת זמן הגנה.. יש למישהו יתרון מובהק?

[email protected]

פורסם
אצלי העניין הוא שלא נשאר לי הרבה מהמנזרנה, אני בספק ויספיק לי לכל האוטו והאמת שגם אני לא אוהב את אופן היישום שלו. לא נוח במיוחד.. זה לא שאני סתם רוצה לזרוק כסף. מבחינת זמן הגנה.. יש למישהו יתרון מובהק?

לא יודע למי יש יתרון מובהק לשאלתך.

אבל אני אציין בפניך פרמטר נוסף ומעניין.

פרמטר נוסף שחשוב מעבר לאורך חי האוטם על הרכב הוא עובי השכבה שהאוטם מוסיף.

הדעה הרווחת היא שאוטמים בסגנון תרסיס/או כאלה שמתנדפים מעצמם ללא צורך בניגוב משאירים שכבת הגנה נמוכה יותר מאוטמים כמו הPL שמבוססים על משחה שיושבת זמן מה ואז אתה מסיר אותה עם מגבת. (מדובר בפערים של מיקרונים )

אפשר בקלות לבדוק את זה במידה ויש לך מכשיר מדידת צבע, שים קצת PL וקצת OS (לפני כן תמדוד את העובי באותם אזורים) ולאחר 24/48 שעות תבדוק שוב, ככל הנראה באזור של הPL העובי יהיה גדול יותר ברמה של מיקרונים.(ז"א נוספה שכבת עובי עבה יותר)

מה זה אומר? לא יודע.. זה לא אומר בהכרח שה PL יותר יעיל מכיוון שיתכן מצב שלמוצר בעל תכונות התנדפות ועובי נמוך עדיין יש יכולת הגנה גבוהה.

לי באופן אישי וזה לא מבוסס על כלום יש הרגשה טובה יותר עם מוצר שרואים, כזה שמתייבש וכזה שיש צורך להורידו. מרגיש לי שהוא הותיר יותר הגנה אבל כמו שאמרתי זה עניינים שצריך לבדוק במעבדה ועד אז לא צריך לעסוק בהם בכלל.

פורסם

אני גם מעדיף אופטי סיל למרות שהייתה לי פאשלה איתו פעם אחת. אופטי ווקס לא הולך ביחד. (נוסה על סקודה פאביה)

את האופטי ניסיתי גם על מאזדה 3 שמורה מאוד ואחרי טיפול עם ניקוי טוב ופלסטלינה התוצאה מאוד מאוד טובה.

ועל הרכב שלי בקטע מסויים לצורך בדיקה והוא עשה פלאים, הרבה ברק וכמובן שצואה של המעופפים לא נדבקת כל כך ונשטפת עם מעט מים ויורדת בקלות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש לך מגבלת תקציב?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

shayy,בהחלט יש לי מגבלת תקציב.בגלל זה OPTI COAT 2 ואוטמים שעולים 300-400 לא באים בחשבון.אבל להבנתי האוטמים שציינתי דיי עומדים גבוה בסולם המחירים.מה רצית להציע לי?

darkmanxxx,תוכל לפרט על חווית הואקס ואופטי סיל שהייתה לך?

[email protected]

פורסם

בטח, aderet מה שלומך?

לפני זמן מה עשיתי טיפול לסקודה פאביה (צבע כחול שמיים) של המשפחה הכולל: שטיפה יסודית,פלסטלינה, סילנט, ובסוף ווקס.

כל התהליכים עברו בהצלחה אחרי הפלסטלינה הרכב היה חלק והצבע היה מאוד נקי. יישמתי את האופטי ולבסוף יישמתי ווקס chemical guys butter wet wax האוטו יצא מבריק. אחרי כמה ימים הוא כבר לא היה חלק ולא מבריק. לא מזמן שטפתי אותו והיה קשה מאוד להוריד את צואת הציפורים ואת האבק, יש לציין שאחרי שטיפה הוא כבר לא חלק וכנראה צריך לעשות שוב פלסטלינה ולהשתמש רק בווקס או רק בסילנט.

אני משתמש בווקס כבר שנה וחצי על האלנטרה ואני מאוד מרוצה ממנו למרות הדעות הרבות עליו. הוא מחזיק חודש וחצי בלי בעיה גם עם שטיפה יסודית כל שבוע ולא משנה מה האקלים כרגע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
shayy,בהחלט יש לי מגבלת תקציב.בגלל זה OPTI COAT 2 ואוטמים שעולים 300-400 לא באים בחשבון.אבל להבנתי האוטמים שציינתי דיי עומדים גבוה בסולם המחירים.מה רצית להציע לי?

Wolf's Hard Body Super Nano Sealant

http://www.wolfschemicals.com/en/termek/wp-0np---nano-coating----hard-body-

אני אמנם לא יכול לספר על העמידה ביומרה להחזיק מעמד שנתיים שהיצרן מציין, אבל לאחר למעלה מחודשיים אני בהחלט יכול להתרשם מהעמידות שלו ומהתכונות הקיצוניות שלו - דחיית מים ודחיית לכלוך. היישום קליל.

יש ב"דביק" למעלה חבר שמעוניין למכור...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...