Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בהמלצה לקומפוננט יותר נכון שניים כאשר לא יותקן הרכב מגבר וסאב.

המורה היא להפיק את הסאונד האוסר ביותר ללא המגבר והסאב במסגרת תקציב של 500-600 ש״ח.

תודה מראש לממליצים. אגב הרכב הינו קיה ריו האצ׳בק 2013

פורסם

לא ייכנסו שני זוגות קומפוננט בתקציב, לפחות לא כאלה ששוים משהו...

תתחיל בלהחליף את הקדמיים לקומפוננטים, אם אתה לא מחפש להוסיף הגברה בעתיד אז הסדרות הנוכות של מורל או הרץ יהיו בסדר גמור, רצוי לשמוע לפני.

SCANSPEAK

פורסם

התכוונתי לזוג קומפוננט כאילו סליחה על האי הבנה וזאת הכוונה להחליף את הקדמיים אז אתה אומר מורל או הרץ? וכמה הם עולים?

פורסם
התכוונתי לזוג קומפוננט כאילו סליחה על האי הבנה וזאת הכוונה להחליף את הקדמיים אז אתה אומר מורל או הרץ? וכמה הם עולים?

צריך לשמוע בשביל לדעת מה אתה מעדיף, את ההרץ או את המורל, תנסה להגיע למפגש, שם תוכל להתרשם ולהחליט.

ועלותת שלם סט כניסה (שיעבוד יפה ללא הגברה היא 450-600)

SCANSPEAK

פורסם

טוב הבנתי מה שאתם אומרים אני נוע לבחור ולהתקין ביום חמישי הקרוב אצל דר סאונד בקריית גת אצל יוני שוסטרמן.. מישהו מכר? ושוב לא חייב את החברות הכי יקרות אני מחפש משהו שישמעו נקי ועם בס גם בווליום גבוה וגם בנמוך. שוב אפשרות להתקין רק קומפוננט ללא מגבר וללא סאב אז תתחשבו :)

פורסם
מה עוד נכנס ב 500 שקל?

jbl, רוקפורד, פיוניר (אני גם אנטי אבל לאט לאט יש יותר ויותר תגובות טובות עליהם), אלפיין,אם ימתח את התקציב ממש במעט יש סטים התחלתיים של פוקאל, dls.

ממש לא חסר, הפורום ננעל על מוראל והרץ כאילו היו היצרנים היחידים.

פורסם

אני מכחר את הבחור מקרוב,יש לו ידע שהוא צוור מכמה אנשים שמבנים הרבה בתחום!

עדיין לקנות ממנו זה בסדר, לגבי התקנה לא ממש אוהב. הוא לפחות הייה, די חפר. חוטים לא כמו שצריך ובכלל התקנות לא יסודיות כלל

הוא עבד, לא יודע אם עכשיו, די הרבה עם הרץ ויבוען שלהם. מורל כמה שזכור לי פחות

ובזמן אחרון הוא לפות עובד עם התקנות.

אני גם מקרית גת.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני פה בחנות יש לו קלריון אדוונט פי.אר אמ.אי.סע ומגנט יש המלצות מה מהם?

עריכה: יש פה גם הרץ dcx130..

פורסם

ללא דגמים מדוייקים לא ניתן לתת לך חוות דעת מדוייקת

ההרץ DCX מסידרת הדיצ'י הם לא רעים.

בדוק אם יש אפשרות להכניס של רמקול 6.5 אינצ במקום רמקול 5.25.

• תוכן חדש...