Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים , אני מחפש כבר זמן מה יונדאי וולוסטר 2012/2011 בעקרון בדגם הבסיסי

לרשותי כבערך 100,000 110,000 אלף ש"ח כמו כל ישראלי גם אני לא אוהב שדופקים אותי

ולכן אני מחפש ומחפש עד שאמצע מציאה ובאזור מגורי ( תל אביב, משום מה כל המכוניות בדרום צפון הארץ )

בזמן חיפושי מלא חברים התחילו לשאול אותי מדוע בסכום הזה אני לא "עולה" ברמת הרכב, משמע אודי BWV

שירוקו וכו' , כאילו לרדת בשנתון של הרכב ( לפי סוג הרכב ירידה משמעותית יותר ) ונתנו לי להרגיש כאילו הרכב לא שווה את הסכום ...

ומכל המכוניות שאמרו לי עלייהם כמובן שאשמח להיות הבעלים של כל אחת מהאפשרויות, אבל A1 נראת לי מתחרה רצינית

גם בגלל הגודל הקטן לעיר, וגם כי אומרים שזה אחלה רכב...

אז הייתי שמח לדעת מהמבינים פה, או כאלה שנהגו ומכירים איזה רכב עדיף ( אוטומטי, שוב גר בעיר )

אבזור

התנהגות כביש

צריכת דלק

ביצועים ( לא שומכאר אבל אוהב לנהוג )

והכי חשוב עלויות שוטפות וכו' , אני נורא מפחד מקונצרן צ'מפיונס ( גם אם לא מטפלים במוסך המרכזי ) יקררררררר

המון תודה למגיבים :)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת קשה לעכל את הכותרת הזו כי יונדאי, עם כל הכבוד לשיפור הענקי שהם עשו בדגמים האחרונים עדיין לא שם, הם ממש לא אאודי.

למען האמת הם פשוט לא רכב עם מנוע גרמני.

אולי הבודי שלהם כבר בהחלט איכותי, גימורים וחומרים לא רעים בכלל, נסיעה שקטה מאוד אבל הם לא "מסריחים" מרוב איכות כמו הגרמניות.

אמנם הA1 היא גם לא בדיוק שיא האיכות הודות לקטגוריה אבל היא רמה אחת מעל הוולוסטר - לפחות.

הבעיה במנועים של יונדאי היא שנתון ההספק שלהם לכוחות סוס הוא סוג של בלוף כי המומנט נמוך מאוד ומגיע בסל"ד גבוה מה שאומר זה עד שאתה תראה את הכוחות האלה באמת, לעומת רכב גרמני שמביא לך מומנט גבוה בסל"ד נמוך - בקיצור, השפלה.

אם אתה רווק, נוסע בעיקר בעיר - הייתי הולך על הA1

תיקח רק בחשבון שבארץ הנחמדה כל כך שלנו - מחירי הביטוח לרכבי פרימיום הם פשוט זנותיים - תעשה בדק בית לפני שאתה חוטף הלם כמה יעלה ביטוח לבימרית סדרה 3 שהיא פחות מ4-5 שנים על הכביש - תחזיק חזק בכיסא לפני שאתה רואה את המחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעיה במנועים של יונדאי היא שנתון ההספק שלהם לכוחות סוס הוא סוג של בלוף כי המומנט נמוך מאוד ומגיע בסל"ד גבוה מה שאומר זה עד שאתה תראה את הכוחות האלה באמת, לעומת רכב גרמני שמביא לך מומנט גבוה בסל"ד נמוך - בקיצור, השפלה.

אם אתה רווק, נוסע בעיקר בעיר - הייתי הולך על הA1

אדי, לפני שאתה פולט שטויות - ובכמויות, אולי תנהג קצת על רכבים כאלו ואחרים לפני כן. לי יש וולוסטר, ומה שכתבת ממש לא נכון. השפלה? בהחלט, אם מדובר בגולף GTI.

לפותח השירשור - המחירון של הוולוסטר בשמיים, ככה שהמחירים יקרים ודיי קרובים לחדש מהחברה.

ה-A1 משמעותית קטנה יותר מהוולוסטר (קצרה ממנה בכ-30 ס"מ באורך ובכ-5 ס"מ לרוחב). לתל אביבים זה מצוין :wink:

עלויות טיפולים של A1 איני יודע, אבל אני משער שיהיו יותר יקרות מוולוסטר (עלויות טיפול של יונדאי משפחתית רגילה).

אם בכל מקרה תלך על וולוסטר, תקנה את הגרסא הידנית. פחות כאב ראש עם כל מיני עדכוני תוכנה לגיר :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתא הנוסעים, ה-A1 יותר איכותית, תא הנוסעים ביונדאי נראה טוב אבל יש חוסר אחידות באיכות החומרים.

ה-1.4TSI אומנם עדיף על ה-1.6 ביונדאי אבל לא מדובר כאן על ביצועים מרגשים. בתחום ההתנהגות אני חושב שהוולוסטר טיפה יותר מעניינת.

מה שמעצבן במיוחד ב-A1, זאת מערכת השמע המעפנה שקיימת ברמת האבזור הנמוכה.

פורסם

שומאכר לא רוצה להכנס לויכוח הזה שוב,אבל אני אחד שהיה לו ולוסטר עוד לפנייך ואתה חייב להפסיק לגונן על הרכב הזה.

כי מבחינת מנוע הוא פשוט עצל עצל עצל , הוא לא מגיב הוא לא נוסע מהר הוא מנוע אנמי ורקוב.

הרכב מדהים הרכב מאובזר פנימית וחיצונית אמין טיפולים זולים סחיר ונמכר מעל המחירון,אבל אם בא לך אוטו שהוא נטו פוזה לך על זה , אם בא לך קצת פינוק מהמנוע ואפשרות לשפר עתידית , מנוע טורבו לA1 לך על הA1 .

שמבחינתי בגרסת סטייל עם הג'אנט 17 נראית גם מעולה ומציאה חבילה אטרקטיבית.

אני בסירה שלך עכשיו אותו תקציב , שוקל קופרה /2011 2010 או שירוקו 2009 תוכל לפנות לכיוון הזה גם.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אתה אותו אחד שאמר שמאזדה 3 2 ליטר חזקה יותר משמעותית מוולוסטר :lol:

אגב, היה לך וולוסטר לפניי? לא נראה לי. אני זוכר מתי קנית ומתי גם השבתת אותה.

נ.ב

תחושות לחוד ומציאות לחוד. תתפלא, יש רכבים (ולא מעט) שמרגישים יותר זריזים ממנה, אבל בפועל הן לא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וולוסטר נמכרת מעל המחירון ?! מה בגלל זמן המתנה ארוך לרכב חדש?

עכשיו נהייתי סקרן ואני חייב לבדוק את זה.

אני זוכר לפני 8 חודשים שהתעניינתי בוולוסטר יד 2, ראיתי כמה כאלה וכל המוכרים היו מוכנים לרדת במחיר.

דרך אגב המנוע מרגיש כאילו טבעו לו כמה סוסים בדרך לישראל.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אני הולך לפתוח שרשור לגבי הוולוסטר ופתרון הבעיות שתיארת.

בשבוע הראשון שלי עם הרכב נהגתי כמו סבתא עם תלתלים בכדי לחסוך בדלק, נתונים לא רעים.

אבל לא יכולתי יותר והתחלתי לנסוע אגרסיבי יותר, הבעיה עם הוולוסטר האטמוספרית היא תגובת הדוושות, המנוע עצמו די בשרני, תיבת ההילוכים בגרסא הידנית סובלת מהילוך ראשון קצר מאוד ודוושת הגז סובלת משטח מת בתחילת המהלך.

טיפלתי בכמה בעיות והרכב נוסע פנטסטי, התאוצה טובה ותגובת המצערת מצויינת.

עכשיו מהבחינה הכללית, אני עברתי לוולוסטר מאינפיניטי G35 משופרת מעט, החלפתי 300 וקצת כ"ס בקצת פחות מ140 כ"ס.

ואני עדיין לא יכול להגיד שהרכב הוא עגלה, הרכב נוסע טוב, אני גר במעלה ההר, הכביש תלול מאוד והרכב מטפס יפה מאוד על הילוך שני, האינפיניטי הייתה טסה, היונדאי מטפסת, הקצב מהיר ויש כוח, רוב המומנט מגיע באיזור ה4000 סל"ד ומשם עד לקו האדום יש מספיק מקום.

היונדאי יציבה מאוד, שלי הגיעה עם גלגלים במידה 18, הרכב דבוק לכביש וההגה המלאכותי? מתרגלים, וברגע שמתרגלים גם הבטחון נוסך, אני נכנס לסיבובים מהר מאוד ומדוייק מאוד, הרכב יציב ורק פעם אחת התערבה לי בקרת היציבות, נכנסתי לסיבוב חד בירידה במהירות גבוהה מ100 קמ"ש, היה קיפול באספלט שהקפיץ את הרכב מעט והבקרה התערבה (קצת הלחיץ אותי) אבל הכל היה בטוח ובטעם טוב.

איכות החומרים טובה מאוד, דבר אחד שהציק לי הוא הפלסיק שצבוע באפור מטאלי (ידיות האחיזה) שהוא די עדין (שרטתי אותו מעט עם השעון), דיפוני הדלתות רכים למגע, הדש בורד מוצק ועם טקסטורה נעימה (קצת מציק כשמעבירים עליו מטלית אנטי סטטית כי הוא מושך שערות),

מתקני הכוסות מצויינים (זאת בעיה אצלי, בפורשה יש חרא של מתקני כוסות ובאיניפיניטי הן לא היו עמוקים מספיק)

מושבים -נוחים מאוד, נסעתי בשבוע שעבר לפאלם ספרינג, 500 ק"מ ל2 הכיוונים, הלוך בלילה כביש ריק, נסיעה רגועה על 160-180 קמ"ש, בחזור נתקעתי בפפקים וביליתי 5 שעות על מושב הנהג, נוח, חסרה לי האפשרות לניפוח משענת הגב אבל זאת התפנקות, המושבים בהחלט מצויינים ובעלי תמיכה טובה מאוד לגב התחתון ולירכיים.

מתגים ותפעול - הכל נופל לידיים, הנדסת האנוש טובה מאוד, הציק לי שרק חלון הנהג בעל מתג אוטומטי ושאת הגג הפנרומי פותחים בלחיצה אחת קצרה אבל בשביל לסגור יש להחזיק את הכפתור עד לסיום הפעולה (התפנקות, יש מודול PLUG AND PLAY בעלות של $30 שפותר את הבעיות הנ"ל, אזמין בקרוב).

מערכת סטריאו מקורית - צג מגע גדול וקריא, המערכת מיוצרת על ידי LG והיא מבוססת ווינדוס CE, אפשר לפרוץ אותה באמצעות קוד טכנאי או PATCH שנטען דרך כניסת הUSB, מה שמאפשר גישה מלאה לווינדוס, צפייה בסרטים, PDF, ומה לא, נוח ומגניב, אם ממש רוצים אפשר לפרק את המערכת ולחבר מאריך ל2 יציאות USB נוספות שנמצאות בחלק האחורי של ההד-יוניט ואז ניתן להוסיף אפילו מקלדת ועכבר או לחבר דיסק און קי נוסף ופשוט להעתיק אליו קבצים.

לא יודע עם הפיצ'ר של PANDORA RADIO קיים בארץ אבל הוא עובד מצויין, הסנכרון עם הטלפון נוח מאוד ובכל כניסה לרכב המערכת מורידה את יומן השיחות ואת ספר הטלפונים.

חבר פורום שביקר אותי לאחרונה ציין שהרכב מרגיש מאוד גדול מבפנים וזה נכון, נהגתי בסונטה החדשה והוולוסטר מרווחת באותה המידה לנהג ולנוסע, המושב האחורי - נוח והדלת הנוספת נמצאה שימושית מאוד.

צריכת הדלק הטובה ביותר שהוצאתי ממיכל שלם הייתה 16.4 ק"מ לליטר, כשאני מתחרע הממוצע עומד על 11.5 ק"מ לליטר.

והעיצוב? אני מאוד אוהב, הרכב הזה מאוד פרקטי ומאוד מרענן.

20130427_163809_zps338c57e3.jpg

haters will hate

פורסם
אדי, לפני שאתה פולט שטויות - ובכמויות, אולי תנהג קצת על רכבים כאלו ואחרים לפני כן. לי יש וולוסטר, ומה שכתבת ממש לא נכון. השפלה? בהחלט, אם מדובר בגולף GTI.

לפותח השירשור - המחירון של הוולוסטר בשמיים, ככה שהמחירים יקרים ודיי קרובים לחדש מהחברה.

ה-A1 משמעותית קטנה יותר מהוולוסטר (קצרה ממנה בכ-30 ס"מ באורך ובכ-5 ס"מ לרוחב). לתל אביבים זה מצוין :wink:

עלויות טיפולים של A1 איני יודע, אבל אני משער שיהיו יותר יקרות מוולוסטר (עלויות טיפול של יונדאי משפחתית רגילה).

אם בכל מקרה תלך על וולוסטר, תקנה את הגרסא הידנית. פחות כאב ראש עם כל מיני עדכוני תוכנה לגיר :-)

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה - לדבר מכאן ועד מחר

מומנט נמוך בסל"ד גבוה זה בלוף.

17 קג"מ בכמעט 5000 סל"ד של ולוסטר ו10.3 שניות אפס למאה לאוטומט לעומת

20.4/1500 קג"מ בסלד של אאודי 1.4TFSI

תסלח לי האאודי עושה ממנה צחוק עם נתון מיאוץ שיורד טיפה מתחת ל9 שניות - קרוב לשתי שניות הבדל בתאוצה והבדל עצום במומנט לעומת סל"ד

האאודי שולחת את הולוסטר לבית אבות.

זה רכב יפה מאוד! זה רכב עם עיצוב פנים בעיני מטמטם אבל זה לא רכב ברמה של הגרמניות.

ונהגתי בI35 וגם בI40 - רכבים באמת חביבים, קצת לא התחברתי לדוושת גז שמחוברת לרצפה - עם הזמן הדבר הזה נהיה קצת לא נוח באמת ומעידים על זה כאן חברים לעבודה (אחד מהם אתה אפילו מכיר) אבל הרכבים האלה כ-ב-ד-י-ם ברמזור אלא אם כן אתה ישר לוחץ על דוושת הגז ומעלה אותם לטורים גבוהים ואז הם באמת מסתערים קדימה עם הכוח שאתה מצפה לקבל מהם - תוך כדי, כל נושא נוחות הנסיעה נפגם הודות למנוע שצווח כמו במקרה אונס ולא, הרעש מנוע לא נעים.

דרך אגב אל תבין אותי לא נכון - הרכבים סה"כ מצויינים וחזקים אבל הכוח שלהם מגיע באיחור מסויים לעומת מנוע שמביא את המומנט שלו מוקדם יותר. הם התקדמו דרך ארוכה מאוד וממש לא הייתי מתבייש לנהוג היום בקוריאנית, למען האמת אפילו הייתי גאה בכך אבל זה עדיין לא גרמניום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה לי שאפילו אם נחפש לא נמצא השווה כול כך מעניינת, רק בארץ

Hyundai VS Audi

באמת, פשוט תעשה נסיאת מבחן.

פורסם

או שפשוט תחפש חוות דעת של מגזיני רכב מקצועיים - חברה לייעוץ רכשית רכב בריטית

יונדאי -

https://www.youtube.com/watch?v=pKqArYgmAvs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שימו לב שהחיובי זה שהרכב נוח, כיפי לנהיגה, מודרני

השליליים - פלסטיקה, רעשי רוח אבל - הבן אדם קרא לרכב "חסר מעיים" בכל מה שקשור לכוח ובכדי לקבל ממנו תאוצה צריך לסחוט אותו עד טיפת החיים האחרונה של המנוע (זה מילה במילה מה שהוא אמר והבן אדם הזה, אל תטעו - נהג מקצועי) וזה בדיוק מה שנגרם כשיש מומנט נמוך בסל"ד גבוה.

לעומת זאת האאודי

https://www.youtube.com/watch?v=lPrUgXjJK0I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

למעט שהרכב קטן והמתלים קצת קשים והוא יקר - לא היתה שם אף מגרעה אחת שקשורה לאיכות בניה ולכוח מנוע.

אני דרך אגב בהחלט מתרשם מהולוסטר - אל תטעו, בעיני, לנהג השפוי גם גרסאת ה1600 הרגילה היא כל מה שצריך

אבל אם אתם עושים השוואה של נתונים, על הנייר - מצטער, היא לא אאודי.

Pioneer TS-X150

פורסם

העניין לא רק במנוע, לא נהגתי על veloster אבל ישבתי בה

הרגשה ממש לא טובה, קשה לי להסביר את זה במילים, רכב פשוט וזול, בשביל להבין את זה תבקר בסוכנות אודי ותישב ב S5/A5 לדוגמה ואחרי זה תעבור ל A1.

אז תבין מה הכוונה

יונדאי זה רכב רגיל, בקטגוריה הפשוטה ביותר אם לא נחשב גם את הALTO למיניהם

בגלל השאלה שלך הייתי ממליץ לך ללכת על יונדאי, והסיבה מאוד פשוטה, אתה פשוט לא יודעה להעריך מה שאודי מצעיה, אז אם זה לא חשוב לך למה לשלם יותר?

פורסם

אדי, התגובות שלך מצחיקות אותי, כי אתה הולך לפי נתונים יבשים על הנייר ולא לפי נהיגה על הרכבים. אז בבקשה, עד שלא תעשה כך, אל תגיב, זה לא לעניין. תודה.

בנצי, אפשר בבקשה הסבר מה עשית שגרם לתגובות טובות יותר? :-) (כנראה שזה לא רלוונטי לארץ, אבל אשמח לדעת, גם בה"פ יהיה בסדר).

למגיב מעליי, אני ישבתי כמה וכמה פעמים ב-A1, וההבדל ממש לא עצום לטובתה כפי שאתה מנסה לצייר זאת (לי יש רמת גימור גבוהה יותר מהבסיסית).

אדי, תנהג על S2000 בבקשה, בלי לסחוט את המנוע. גם אז כנראה תגיד שהאודי משפילה אותה :lol::lol::lol:

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...