Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי בעייה ואני מחפש לה פיטרון..

כשאני שומע מוזיקה ואפילו לא בווליום ממש גבוהה יש לי רעש מהבאגז' כאילו יש שם התרסקות של בואינג 747.. כולו רועד ומרעיש. האם יש איזה שהוא פיטרון למניעת רעש זה? שנגרם מהניגון של הסאבים..

תודה.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

אתה יכול להשתמש באיטום של דיינמט לבאגז' ולמספר

אבל קודם תחפש את מקור הרעש. ואז תנסה לשים את הדיינמט

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
מה באמת אפשר לעשות לגבי הלוחית של המספר?

גם שתפסיק לרעוד וגם שלא תיפול יום אחד

יש קיט מיוחד של dynamat למספר שכולל מסגרת תחליפית למספר ויריעת extreme ששמים בין המספר לפח של האוטו.

Leon Cupra 2009

פורסם

ייתכן שגם הלוחית רועשת,ולא רק היא,בדיקה פשוטה תעזור לך.פרק את הלוחית(שני ברגים) ותבדוק אם עדיין הרעש קיים,אם לא תדביק קיט אקסטרים של דיינמאט והרעש ייפסק לחלוטין.אם עדיין יש רעש עקוב אחריו ,אתר אותו,ואני בטוח שתוכל לו.

פורסם

מספר הרישויי יושב בכלל בטמבון למטה. לא קשור.. הרעש מגיעה מאיזור המנעולים וגם איפה שהבעג' נפתס בגוף הרכב כשסוגרים אותו. מה זה הדינאמיט הזה ואיפה אפשר להשיג אותו?

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

• תוכן חדש...