Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי וחזרתי :) [גולף 2001]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אחרי שנה (בערך) שלא הייתי פה חזרתי.

למעשה בשנה האחרונה רכשתי קטנוע, לאט לאט המשפחה והסביבה הקרובה התחילו ללחוץ שאוותר עליו ואחזור לרכב רגיל.

מה ששבר אותי בסוף לא היה שהייתי רוכב בגשמים ובקור של אמצע הלילה בינואר, מה ששבר אותי למעשה היה השלב בו חברה שלי עלתה לסיבוב על הקטנוע , אני די סבלתי ... זה היה ממש לא נוח ובזה הרגע פשוט החלטתי לעבור לרכב.

הבעיה הייתה ששום סוכנות לא הסכימה בכלל לדבר איתי על לעשות טרייד, למרות שזה כלי חדש (2012) ולמרות שהוא עבר רק 10K ק"מ.

מה שבסוף קרה זה שנכנסתי לפה וראיתי גולף 2001 של אחד מחברי הפורום שרוצה לעבור לדו גלגלי.

יצרתי איתו קשר, הצעתי לו להחליף.

נפגשנו כל אחד התלהב מכלי הרכב של השני ואז נסענו לדואר וביצענו את ההחלפה.

אני לא רוצה להישמע נאיבי אבל אין לכם מושג כמה זה נעים , נוח ומרגיע לרכוש רכב מחבר פורום פעיל. זה גרם לי לאיזה שהוא שקט בלב .

מעט על הרכב : גולף 2001 מנוע 2 ליטר אוטומט. עברה 145K.

סך הכל בנתיים אני מאוד מרוצה :)

מתכוון להשקיע בו בהחלפת ארבע צמיגים, בטיפול (שאני מתכנן לעשות לבד) ובקצת תיקוני צבע קלים שהוא צריך (משהו ממש בקטנה ... )

רוצה לבלות איתו באיזור השנה ואז להשתדרג לרכב חדש, אבל אתם יודעים, אפשר לתכנן הכל ... :) חחח

בכל אופן, שמח לחזור !

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

תתחדש:-D

מדובר על הגולףהכסופה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברוך שובך, וסע בזהירות!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הכי חשוב זה שלא ויתרת על הבלוג :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

חחחח כן :)

אגב , כשאני בא להניע מופיע לי על המסך שם כיתוב service , הוא מופיע לכמה שניות ונעלם ... זה מרמז על טיפול ?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

כן, לרכב יש שעון פנימי לטיפולים ולהחלפות שמן (יכתוב לך OIL).

יש דרך לבטל את ההודעה, היא לא תיפסק מעצמה

si vis pacem, para bellum

פורסם
תתחדש וסע בדרכים טובות!

תודה רבה

כן, לרכב יש שעון פנימי לטיפולים ולהחלפות שמן (יכתוב לך OIL).

יש דרך לבטל את ההודעה, היא לא תיפסק מעצמה

נסעתי היום לאחים חדד בכפר סבא. קניתי את השמן של Alpha Oils - Gamma 5w-40-c3 הוא נראה שמן נחמד... אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת.

קניתי גם פילטר שמן ופילטר אוויר :)

מחר אעשה לו טיפול בבית ...

אפרופו, הזמנתי לו רביעיית צמיגים תוצרת kumho (195/65R15) וזהו , ישור קו קטנטן אשמח גם כן לחוות דעת עליהם

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

ומה עם כמה תמונות להשוויץ?:-)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאוד שמח לראות שאתה מרוצה! והכי חשוב אני גם מאוד שמח לראות שהבובה הקודמת שלי בידיים טובות!

ומאחל לך שתמשיך רק להנות ממנו! כמו שאני נהנתי.

ואם יש לך שאלות, או כל דבר אחר, אתה תמיד מוזמן לשלוח לי ה"פ, ואפילו להרים טלפון.

ותזכור! היא אלרגית לפול! :lol:

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
ומה עם כמה תמונות להשוויץ?:-)

מחר :) חחחחח

מאוד שמח לראות שאתה מרוצה! והכי חשוב אני גם מאוד שמח לראות שהבובה הקודמת שלי בידיים טובות!

ומאחל לך שתמשיך רק להנות ממנו! כמו שאני נהנתי.

ואם יש לך שאלות, או כל דבר אחר, אתה תמיד מוזמן לשלוח לי ה"פ, ואפילו להרים טלפון.

ותזכור! היא אלרגית לפול! :lol:

חחחח תודה רבה אחי ... חכה, מכאן אני רק הולך לשפר אותה.

חודש הבא בע"ה תיקוני צבע (לשריטה הקלה שיש משמאל ולקילוף בלאקה שיש בכנף השמאלית אחורית) ואחר כך אני הולך להחזיר אותה שתיראה כמו ביום בו יצאה מהחברה. D:

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
חחחח כן :)

אגב , כשאני בא להניע מופיע לי על המסך שם כיתוב service , הוא מופיע לכמה שניות ונעלם ... זה מרמז על טיפול ?

כן, זה מרמז על טיפול, אצלי באיביזה 2012 הודלקה הנורה/כיתוב סרביס באדום 1000 ק"מ לפני הטיפול, אתמול בטיפול 30K הם איפסו אותה והיא כבר לא מופיעה בהנעה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...