Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור המנרגלים הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני בטוח שיש בקהילה הזו לא מעט אנשים שמעשנים נרגילה באופן קבוע או לפחות חלקי, אין סיבה שלא יהיה שרשור כזה.

אז בתור אחד שמעשן באופן קבוע (יום יומי, על בסיס 5-6 ראשים ליום),

בדרך כלל אני מעשן טבק תפוח, ויש תקופות שאבטיח.

יש לי המון נרגילות, מתוכן 2-3 פעילות, משתמש בנרגילות סוריות/מצריות יצוקות,

לכל נרגילה יש מפצל צינורות שמספק עישון ל2 אנשים יחד באותו הזמן (למי שלא מכיר: http://www.mynargila.co.il/Uploads/Catalog/223283.jpg)

את הטבק שלי אני קונה מספק שמספק לי טבק במשקל באיזור באר שבע במחיר של 200 ש"ח לקילו ופאקט גחלים.

אשמח אם תשתפו באיזו נרגילה אתם מעשנים, איזה טבק, איפה אתם קונים ובאיזה מחירים.

המשך יום עם עשן,

אביעד.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

אני גם מעשן,יש לי סורית ו 2 קטנות,מעשן ראש פעם בשבועיים ,פעם הייתי מעשן יותר,כרגע מעשן תפוחים,קונה,מירכא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רוצה להשמע פולני, אבל חבוב אתה מעשן המון!

הנרגילה הזאת היא נזק רציני.

בכל אופן כשצריך (שזה פעם בשנה +-) אז אני קונה ביאסיף אצל מלך הנרגילה.

נרגילה סורית, בדרך כלל טבק אבטיח.

If you live by the GUN

You die by the GUN

• תוכן חדש...