Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרוטאה זולה עם אופי 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כיום אני מחזיק בפיאט אונו מעולה, אך המחסור במזגן או בהילוך חמישי עשה את שלו ואני רוצה להחליף.

התחלתי לדפדף בדפי אתרי היד שנייה, צצו מספר אופציות מעניינות כמו הגולף CL 1.8 ידנית והקיה פרייד(נכון מכוערת, אבל בקלות ניתנת לשדרוג מראה)

הדרישות הן מאוד פשוטות :

1. רכב שיתאים לתקציב הדל, 5K~6K, אפשרי כולל היישור קו.

2. מזגן.

3. אופי מיוחד.

איחלתי לחברי הפורום בהצלחה בזריקת הרעיונות :twisted:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיאסטה 97-96 , יש מזגן, לא זוכר אם הרכבה מקומית או מקורית. מתנתק תחת עומס.

אופי תמצא קצת יותר ב 205 FOREVER , מזגן של אלכס

שנים 1995 -1999

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הסיכוי שמזגן יעבוד ברכב בתקציב שאתה מחפש נמוך מאוד, וגם אם הוא עובד, אז הוא יתקשה תחת עומס כי אתה מחפש נפחים קטנים, וגם אם זה לא יפריע, אז בטח יהיה מהתקנה מקומית ולא יקרר ממש.

אופי אין מה למצוא ברכבי סטודנטים שעבר זמנם, אולי 205 וגם זה בסימן שאלה ענק.

פורסם

חפש לך פונטו דור ראשון, מנוע 75 כ"ס משנת 2000, או 1999. זה רכב יותר איכותי מהפיאסטה (מדבר על הדור של עד 97), עם פלסטיקה יותר מוצלחת משל פיג'ו 205.

רכב נפוץ מאוד, חלפים בגרושים ויש גם מזגן.

ממליץ לך, אם זה חשוב לך - לצאת לחיפושים במהלך היום ולא להדליק מזגן לבדיקה בלילה. אני מאוד רגיש למזגן גרוע עקב טראומה עם רכב ישן ומבחינתי מזגן קטלני זה ייהרג ובל יעבור.

פורסם

ניסאן סאני ידנית, נראת לא רע בכלל, מאוד אמינה ואפשר למצוא במחיר זול.

עוד רכב שתוכל למצוא בזול זה היונדאי אקסנט וגם לנטרה. הם יהיו הכי הרבה "רכב" מבין כל הזולות.

פורסם

דעתכם על הגולף cl 1.8 ?

האם תהיה קלה לתחזוקה או בעייתית?

קיימות שתים כאלו במחיר של 4k, ועוד איזה אלפיים שקל ליישור קו, מומלץ?

פורסם
הסיכוי שמזגן יעבוד ברכב בתקציב שאתה מחפש נמוך מאוד, וגם אם הוא עובד, אז הוא יתקשה תחת עומס כי אתה מחפש נפחים קטנים, וגם אם זה לא יפריע, אז בטח יהיה מהתקנה מקומית ולא יקרר ממש.

אופי אין מה למצוא ברכבי סטודנטים שעבר זמנם, אולי 205 וגם זה בסימן שאלה ענק.

סתם שאלה המזגן בפונטו ספייס (נראה כאילו יש לך לפי התמונה) גורם לה לא לסחוב או עושה בעיות?אני פשוט קונה אחת בקרוב.

Tuning:lol:

פורסם
סתם שאלה המזגן בפונטו ספייס (נראה כאילו יש לך לפי התמונה) גורם לה לא לסחוב או עושה בעיות?אני פשוט קונה אחת בקרוב.

המזגן מחליש אותה אבל אני נוסע בחיפה עם המזגן ולא מתדרדר אחורה :lol:

פורסם

נראה לי אתם סתם מגזימים, יש כמה רכבים אמינים בתקציב הזה.

אומנם לא פרארי אבל בהחלט רכבים אמינים ועם מזגן סביר.

השאלה איזה רכבים מומלצים בתקציב הזה?

גולף 1.8 96׳ ידנית, איך היא?

פורסם

בפונטו דיינמיק שנת 05 של אמא שלי היה מזגן מצוין. קירר את האוטו בשניות גם כשעמד בשמש.

היתה בעיה, איך אפשר בלי, שהפיוז של המפוח היה נשרף כשבחרו את האוורור ברמה 4 החזקה ביותר :lol:

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

קיה ספיה, קיה ספיה לאו - אחלה רכב בכלום כסף, מנוע של 323 ישנות, אמינות בטירוף אבל עגלה לא סוחבת - יחד עם זאת, רכב חביב.

תנסה למצוא קיה שומה - רצוי עם דשבורד שלם - אבל סה"כ אחד הרכבים היותר מעניינים לקנות בכלום כסף.

דיהטסו סופר רייסר - נגמ"שון אבל עם אופי - מנסיון עם שתיים כאלו במשפחה :-D אל תצפה לאמינות גבוהה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סופר רייסר זה לא דייהו? או בכלל אופל קדט? :roll:

תמצא את הרכב הכי תקין בתקציב הזה, אל תחפש סתם הרפתקאות, ובהחלט שהפונטו זה הרכב לפי דעתי בין המאובזרים בתקציב שעדיין אפשר למצוא במצב נורמלי.

• תוכן חדש...