Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2.8G/S זה תקין לחלוטין, לגבי הסל"ד גבוה איני יודע אך מחיפוש ברשת עושה רושם שלפי הנתונים שהעלת -תקין.

זאת לא בדיקה מדוייקת לחיישן, אבל אפשר להבין שבסרק הוא עובד טוב ולא מציג פרמטר לא תקין.

כרגע הייתי עוזב את הMAF ועובר לבדיקות אחרות, כמו שסתום קאניסטר(מחזור אדי דלק) שהוא לא תפוס על פתוח.

האם יש לך בפרמטרים ערכים של LTFT ו STFT? אם כן מהם הערכים בסרק ומהם הערכים ב 2500סל"ד?

האם בפרמטרים אתה יכול לצפות במתח של חיישן החמצן? אם כן מהם הערכים בסרק וב 2500סל"ד? (יהיו לך קפיצות מתח בין 0.1 ל 0.9V בקצב מהיר במצב תקין)

האם ישנם קודי תקלות?

פורסם

לא יכול לראות stft ו-ltft כמו כן לא ניתן לראות את החיישן חמצן, אך שוב, אני יכול לצלם ולהעלות ליוטיוב עם בדיקה של רב מודד.

בקשר לשסתום זה ה- egr?

אם כן אז איך ניתן לבדוק?

אין קודי תקלות.

פורסם

המידע שאתה מקבל עם הסורק הזה הוא מוגבל מאוד, לרכב הזה רק עם סורק תקלות מקורי ניתן לצפות בכל הפרמטרים.

אני מציע לך לפנות למוסך המורשה לחיבור סורק תקלות מקורי לבדיקה.

הבדיקה שביצעת לחיישן החמצן עם הרב מודד אינה מעידה על חיישן תקול, מצד שני אני לא שולל שהוא תקול, אך לפני החלפתו צריך לבדוק אם הוא הסיבה לתערובת העשירה או שיש משהו אחר במערכת ההזרקה שגורם לתערובת להיות עשירה.

לא EGR, EGR ממחזר גזי פליטה, ישנה מערכת נוספת למחזור אדי דלק מהמיכל לשריפה במנוע הנקראת EVAP.

המערכת המבוקרת מחשב כמובן, ומעבירה את אדי הדלק לשריפה בצורה מבוקרת למנוע, ישנו סלונאיד (ברז נשלט מחשב) ששולט על כמות מעבר אדי הדלק למנוע ע"פ פקודת מחשב.

למעשה מדובר ב"מזרק דלק" נוסף שמזרים אדי דלק, ישנם תקלות בסלונויאד שיכולים לגרום לו להשאר במצב פתוח גם ללא פקודת מחשב, ומה שקורה הוא שהאדי דלק כל הזמן מגיעים למנוע מבלי שהמחשב יכול לשלוט בכך וזה מה שלמעשה גורם לתערובת דלק עשירה.

פורסם

רואים לפי התדפיס שביצעת בדיקה במכשיר גזים אחר (אולי מוסך אחר).

כאשר המכשיר 4 גזים לא נקי, (יש לו תחזוקה כגון החלפת מסננים וניקיון הצינור בדיקה) התוצאות לא נכונות, וזה מה שהיה כניראה בבדיקה הראשונה.

פורסם

הבדיקה באמת בוצעה במוסך אחר, הרבה יותר פעיל מהמוסך הראשון.

לפי הבדיקה השניה היא טובה?

כדאי לעשות עוד בדיקה במוסך אחר על מנת לוודא?

שבת שלום

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הפעם באמת אני מתחיל כבר להשתגע!

הטסט כבר מתקרב, ביצעתי היום שוב בדיקת גזים מאחר ועשיתי אנפוזיה, רציתי לראות אם התוצאות השתנו לטובה או לרעה

להלן התוצאות:

איך יכול להיות שכל בדיקה יוצאת שונה?!

מה שכן שמתי לב שה-PPM יוצא נמוך, מה שאומר שאין בעיה עם המזרקים נכון?

20130517_134602.jpg

פורסם

אתה מתפזר לגמרי בפורום מזרקים חיישנים 4 גזים בוצה מנוע נכבה חוסר שמן

תרכז את כל הבעיות שלך ולך למוסך מורשה שמכיר את הרכב

• תוכן חדש...