Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקסימום בווליום הוא 62

צריך להאזן את המערכת לבנתיים הסאב לא מכוון דרך המגבר אם אני מכוון לבד צריך זהירות רבה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה טריפ.

אני אנסה לנסח אחרת.

יש לי מגבר לנזר VIBE430. יש לי HP עד 2400 וLP עד 350. אם ה LP היה מגיע ל 2400 עקרונית, הייתי יכול להגביר סט שני חלקים אקטיבית. תגיד שאני לא צריך ארבע ערוצים חזק כדי להגביר טוויטרים אקטיבית ואז אני שואל למה יש HP כ"כ גבוה?

אם התשובה היא תקציב, האם יש באמת הבדל כזה גדול בין שני הפילטרים רק בגלל מרווח התדרים היותר גדול?

אני מנסה להבין את ההיגיון מאחורי הסידור הזה או ההגבלה הזו באופן כללי.

פורסם

-Negative-

הכיוונים שרשמת טובים מאוד כיוונתי בערך פחות או יותר למה שרשמת 80HZ לקומפוננט ולסאב

בהאזנה לרדיו צריך להפעיל את הLOUD על LOW כי אין ממש בס

חוץ מזה כל הכיוונים ברדיו דיסק על +0

צריך לדאוג לאיורור טוב בתא מטען כי המגבר נכנס לPROTECT בגלל שהוא היה ממש חם ואין אוויר בתא מטען

פורסם

אין לך יותר מדי מה להסתבך עם הכיוונים.

נק' חיתוך:

LPF: לסאבוופר 80Hz .

HPF: לקומפוננט 80Hz .

אל תיגע בבאס בוסט דרך הרדיו (כולל Bass), למעט אם ברצונך להנמיך את הבאסים.

אם יש ברשותך SW Volume (או Subwoofer volume), אפשר להגביר \ להנמיך מעט לפי איך שתרצה.

טראבל ומיד (במידה ויש) גם אפשר להגביר \ להנמיך מעט לפי איך שתרצה.

JL Audio

פורסם

כיוונתי בערך לאמצע במגבר בHPF ובLPF לסאב ולקומפוננט התוצאה טובה אבל אין לי מושג אם זה 80HZ כי רשום מטווח מסויים עד טווח אחר

פורסם

הסאב מכוון דרך הרדיו דיסק ל80HZ

שליטה על הקומפוננט לא קיימת דרך הרדיו דיסק אבל הם מכוונים דרך המגבר לצלילים גבוהים

פורסם

תודה רבה :)

אחרי שהעברתי באקולייזר של הרדיו דיסק מCustom לFLAT נהיה יותר טוב גם בהאזנה לרדיו עכשיו המערכת יותר מאוזנת

פורסם

דבר אחד שהפריע כנראה שהמתקין העלה יותר מידי את הגיין מעל 40% גרם לטוויטרים לצרוח ולצרום כנראה או שבגלל שהטוויטרים מותקנים בגובה שהמראה מחוברת

(אני מעריך שבערך ל50% הגיין היה)

פורסם

אני גר ברמלה

המתקין הציע גם שאבוא אליו והוא יכוון את המערכת אבל צריך להודיע לו שלא יגע בבס בוסט בLPF ובHPF כי הם מכוונים כמו שצריך

• תוכן חדש...