Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המגבר מימין קצת נראה צנום...הוא בטח יושב על הרמקולים לא?!

ה-RODEK, שהוא מגבר מדהים אגב עם הספק של 100wrms total, אחראי רק על הטוויטרים.

motorica.net

פורסם

יופי של עבודה!! :mm_yeah::mm_yeah:

כיף לראות מישהו מנצל נכונה את הזמן הפנוי שלו! :wink:

עוד רעיון לקישוט הסאב - תחשוב בכיוון של לכסות את הסאב מבחוץ עם פלטות דקות מאד של אלומיניום ואז לעשות עליהם "גירודים" עם מסור דיסק ולתת מראה מתכתי משופשף. גרד בצורה מעגלית.

או שתוכל לקנות פלטות מאותו החומר שעושים איתו שטיחוני מתכת, זה גם יכול להראות יפה.

הכל ענין של להיות מקורי!

שוב, עבודה יפה!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

איפה אפשר למצא אתרים שמראים ומלמדים לבנות קופסאות כאלה? אבל שיהיה קופסה שתתאים בדיוק לסאב ספציפי (אין לי סאב אבל סתם מעניין לראות נתונים שמתיחסים לספציפי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמה רעיונות..

velodyne-spl-8-subwoofer-front-main.jpg

subwoofer.jpg

S120pII.jpg

yarasubwoofergroot.jpg

sub_15_b.gif

thunder.jpg

resolv120a.jpg

thunder12-2.jpg

mkiv.jpg

לצערי לא הצלחתי למצוא תמונה של מה שהצעתי לך אפילו אחרי נבירה ב700 תמונות בגוגל, אם מישהו ימצא אני אשמח..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בעזרת אבא של חבר שהוא למעשה נגר,

באמת אחלה סאונד

אבל לא עדיף לרפד אותה ?

שלי עדיין חשופה ,ומחליקה לה בכל סיבוב,אני מקווה שעם הריפוד..ההחלקות יפסיקו להן..

פורסם

משמיעה אישית , הקיקר באמת נשמע הרבה יותר טוב ב Sealed, כנראה שהתיבות שהיבואן מוכר לא ממש מותאמות.

לגבי העבודה שרן עשה, פדנט לכל אורך הדרך ועובד מדהים :)

Leon Cupra 2009

פורסם

דווקא כשדיברתי עם מישהו שאני מכיר מאפריל הבנתי שהם בונים את התיבות האטומות לפי ההמלצה המקסימלית של קיקר. לגבי פתוחות מה שאני זוכר הוא שהם לא בונים אותןף אז אולי אלו תיבת שבאמת לא מתאימות.

פורסם

מדהים כמה בריחה קטנה ולא משמעותית כביכול של אוויר מכיוון הטרמינל יכולה להשפיע על הסאונד.

כדי להשיג תוצאות טובות ב-SEALED, התיבה צריכה להיות אטומה לחלוטין, מה שמצריך בנייה מדוייקת וקפדנית יותר של התיבה.

עוד סיבה אפשרית של היבואן בהחלטה לעבור ל-PORTED - לפי מה שידוע לי רק ב-COMP וב-COMP VR

לגבי הטרמינלים, ייצרתי גומיה מפנימית של אופנוע והעסק אטום לחלוטין - היה שווה להתקע עם פנצ'ר... :wink:

motorica.net

פורסם

לבנות תיבה PORTED הרבה יותר מסובך מSEALED, לא הרבה יותר מסובך אבל התכנון קצת יותר מסובך.

לגבי אטימה, זו הסיבה שאני גומר הרבה סיליקון על התיבה, לא משנה כמה דבק וברגים יש אני אוטם מבפנים עם סיליקון בכל מקום שרק אפשר.

רק מילת אזהרה לאוטמים, תחכו יום שהסיליקון יתייבש כי האדים שלו עלולים לפגוע בסאב.

פורסם

נכון, תיבת SEALED פשוטה יותר מבחינת מבנה - אין צורך בתכנון פורט וצריך "רק" לחבר שש פאות - הכל נכון כמובן לשלב התכנון ולא לבניה.

BUT, אם תראה איך ה-PORTED שמגיעה מהיבואן בנויה תבין למה אמרתי ש-SEALED דורשת יותר בשלב הבניה - התיבה ממש לא אטומה ולא נראה לי שהם בדיוק תכננו את אורך ורוחב הפורט...

לגבי אטימה, סיליקון הוא פתרון לדעתי האישית קצת בעייתי - כמו שאמרת, האדים עלולים לפגוע בהדבקות הרמקול מה גם שסיליקון גמיש ובמרווחים גדולים יחסית זה יוצר בעייתיות מסויימת.

אם התיבה מדוייקת ברמת המילמטר אין צורך בסיליקון - דבק נגרים יעשה את העבודה.

motorica.net

פורסם

לא התכוונת בהשוואה בין הSEALED שבנית לבין הPORTED שקנית, התכוונתי באופן כללי אשר בן אדם בונה תיבה.

סיליקון לא בעייתי ומרווחים גדולים אין בתיבה. נכון שדבק יכול לעשות את העבודה בצורה מספקת אבל אם אתה רוצה OVERKILL בשביל להיות בטוח זה דבר טוב. אין מה לחשוש מהאדים כי אחרי 24 שעות אין יותר (אפילו פחות).

• תוכן חדש...