Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקול הוא Kicker comp 12, עבד בתצורת PORTED לפני כן

התיבה הנוכחית SEALED בנפח 36 ליטר

השיפור לטעמי עצום, הסאב מדוייק יותר משמעותית ולדעתי למרות המעבר ל-SEALED - חזק יותר.

לא החלטתי עדיין אם לרפד את התיבה או לצבוע אותה...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

motorica.net

פורסם

יש לי שאלה בקשר לריפוד.

אני רואה בהרבה תמונות של התקנות שמרפדים בכל מיני בדים שונים, כשלדעתי היפה זה או הבד שיש על המד מאחורה (האפור הזה כמו שטיח מקיר לקיר לרוב מצפים איתו סאבים) או חומר כזה מבריק שנראה דמוי עור או סקיי כזה. עכשיו השאלה שלי בהתקנה גדולה שהכל מלא בMDF והמחדברים יושבים בתוך פאנלים יפים, באיזה שלב עושים את הציפוי לMDF?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני רואה בהרבה תמונות של התקנות שמרפדים בכל מיני בדים שונים, כשלדעתי היפה זה או הבד שיש על המד מאחורה (האפור הזה כמו שטיח מקיר לקיר לרוב מצפים איתו סאבים) או חומר כזה מבריק שנראה דמוי עור או סקיי כזה. עכשיו השאלה שלי בהתקנה גדולה שהכל מלא בMDF והמחדברים יושבים בתוך פאנלים יפים, באיזה שלב עושים את הציפוי לMDF?

הציפוי מבוצע בשלב הראשוני, לפני מיקום הרכיבים וקדיחת החורים למעברי החוטים.

אגב מי עשה את כל הפרוייקט מאחור? (מגברים...ושאר ירקות)

HOME MADE,

תמונות של שלבי החיווט לפני מיקום הפלטה ברכב.

4.jpg

5.jpg

motorica.net

פורסם

אחלה של עבודה! :beerchug:, אפשר לדעת באיזה רכב זה מותקן, כי הפלטה שלך נראת גבוהה ודרך אגב חובה דחוף לרפד את התיבה של הסאב

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

מעבר מפתוחה לאטומה והסאב חזק יותר? הדרך היחידה שזה אפשרי זה אם התיבה הפתוחה הייתה מתוכננת ממש ממש רע.

לדעתי אם יש לך כח אז תצבע, יכול להיות שתצטרך לשים קצת דבק שפכטל או BODY FILLER כזה מעל הברגים, אבל התוצאה יכולה לצאת ממש יפה, תלוי בצבע.

הנה קופסא שצבועה יפה שמישהו שם בCARSOUND:

271204_35_full.jpg

וזה הצבע:

271204_38_full.jpg

פורסם

Ranster יבין כבר ...

אל תקח את זה ללב :oops: פשוט גם אני שלחתי לו היום את אותה התמונה.

לא נגדך, חס ושלום.

פורסם

יש כבר כמה רעיונות לצביעה,

כמובן ששפכטל עץ ימרח על חריצי הברגים וכל התיבה תשוייף ותוחלק שוב כולל עיגול הפינות.

לגבי צבעים - יש להמרייט צבעיי גרפית כאלו הבעיה שלפי מה שאני זוכר הם מיועדים למתכת ולא עץ - שווה בדיקה.

לגבי ה-PORTED , אחרי שפתחתי אותה ראיתי כמה רע היא היתה בנויה וכמובן לא בדיוק לפי ה-SPECS של הרמקול...

אופציה נוספת היא הדפקת עץ פורניר בעובי מילימטר ע"ג התיבה - מה שיעניק לה גוון ודוגמת עץ - משם לשלוח אותה לפוליטורה וצביעת לכה...מנסיון עם חלקי עץ ברכב - התוצאה מדהימה!

motorica.net

פורסם

את העבודה שעשית על הפלטה...באמת מקצועי לחלוטין.

המגבר מימין קצת נראה צנום...הוא בטח יושב על הרמקולים לא?!

נ.ב.

ממליץ בחום לבטח את המערכת.

או

לשכור תאילנדי שיבוא לשמור בלילות. :p:wink:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אל תשכח לתעד בתמונות את כל תהליך התיבה, מה את ההחלקות עיגולי פינות צביעה או מש שתחליט. אני מתחיל להתאהב בבניות (בכלל אני אוהב להרכיב דברים ועץ זה חומר נוח וכיף לעבוד איתו)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...