Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בשקלול מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שהגעתי לפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר רלוונטי.

אני מעוניין למכור בקרוב את המכונית שלי ולא מצליח להבין את שקלול המחיר, גם ממה שראיתי במודעות היד 2 המחירים הרבה מתחת למחירון (וגם אחרי ההורדה של הליסינג).

פרטי המכונית:

פורד פוקוס 2008 Trend X 5 דלתות

140,000 ק'

יד 2 פרטית

יד 1 שלמה סיקסט ליסינג

תוכלו להגיד לי מהו המחיר שאני יכול לדרוש?

פורסם

תלוי במצב הרכב,אם יש לו 4 או 5 דלתות (יותר מבוקש).

צריך לקחת בחשבון,שדגמים משנתון 2009 ישירות מליסינג נמכרות עם הנחה/אחריות /תשלומים/מימון- מה שיקשה עליך עוד יותר.

מחירון מינוס 25% פחות או יותר ואחר כך לאחר בדיקה,אם יש ליקויים רציניים ואתה באמת רוצה למכור תראה איך אתה מסתדר עם הקונה העתידי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה יכול לבקש כמה שאתה רוצה,השוק פתוח ואתה לא חייב להסתכל על מחירון יד 2 אלא יותר על לוי יצחק.

ליסינג לשעבר מוריד 10-15%,ק"מ גבוה כמו שלך מוריד עוד,השוק מוצף ברכבים כמו שלך וצריך לקחת את זה בחשבון חוץ מהמלאי האדיר שיש בחברות הליסינג כפי שכתבתי לך.5 דלתות זה פלוס במכירה,שאלה מה המצב המכני של הרכב ואילו דברים /תקלות יגלו בבדיקה,האם הרכב עבר תאונה כזו או אחרת ?

אם הרכב נניח שווה במחירון 45,000 ותמכור ביותר מ-32-33 תגיד תודה וזה אם אין ליקויים גדולים/תאונה משמעותית-אחרת,יהיה קשה מאוד למכור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדקתי לפני כחודש וחצי אפשרויות שונות לרכישת רכב, וכמובן דגמים שונים של כלי רכב.

מצאתי באחת מחברות הליסינג - פוקוס Trend (ללא ה-X) שנת 2009, 5 דלתות, 75KKM, יד ראשונה, ליסינג, אחריות לשנה מנוע, גיר, שלדה, עם התחייבות ליישור קו. הרכב ללא תאונות ונראה טוב.

המחיר המבוקש (משוקלל) היה 61K ש"ח לפני משא ומתן, בשתי שיחות טלפון דיברנו על איזור ה-55K ש"ח מלמטה.

מקווה שזה נותן פרופורציה...

יום טוב,

אלי

(בסוף קניתי רכב אחר)

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

• תוכן חדש...