Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יותר חסכוני ממזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רכב מזדה 323 אוט' מודל 97 שעשה עד כה 140,000 ק"מ הצריכה הממוצעת שלו (בדר"כ נסיעה בין עירונית) 1:8. האם אני יכול להגיע לחסכון משמעותי במידה ואמכור את המזדה ואעבור לרכב קטן יותר (נפח מנוע 1400) בשווי נמוך מעט מהמזדה? לדוגמה פיגו' 205?

יש למישהו המלצות אחרות על רכב בטוח קטן וחסכוני?

תודה

פורסם
שלום לכולם

יש לי רכב מזדה 323 אוט' מודל 97 שעשה עד כה 140,000 ק"מ הצריכה הממוצעת שלו (בדר"כ נסיעה בין עירונית) 1:8. האם אני יכול להגיע לחסכון משמעותי במידה ואמכור את המזדה ואעבור לרכב קטן יותר (נפח מנוע 1400) בשווי נמוך מעט מהמזדה? לדוגמה פיגו' 205?

יש למישהו המלצות אחרות על רכב בטוח קטן וחסכוני?

תודה

תוכל לחסוך המון במעבר לרכב אחר.

לא רק מבחינת חסכון בדלק (רכב קטן עם מנוע 1.4 יכול לעשות בקלות מעל ל-1:12 שזה כבר פי אחד וחצי טוב יותר ממה שיש לך כיום) אלא גם מבחינת עלויות חלפים וביטוח (שהוא יקר במזדה).

מצד שני, רכב קטן יהיה פחות בטוח. כתלות בתקציב שלך תוכל לקנות אולי מכונית חדישה יותר מ-205. למשל 106 או סקסו שיהיו עדיפות (אם כי קטנות), או אפילו גבוה יותר - קליאו B שנת 99 ומעלה שהיא גם בטוחה מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה רוצה להחליף את המזדה במיני רק בשביל 100 ש"ח בחודש?

תחשוב על מה שאתה מפסיד!

חסכון בעלויות במעבר לרכב קטן (כתלות בכמות הנסועה כמובן) יכול להגיע בקלות גם ל-5000 ש"ח בשנה. זה כבר חסכון משמעותי. שים לב:

בנסועה של 1500 ק"מ בחודש, החסכון בדלק במעבר לרכב קטן הוא כ-300 שקלים בחודש כלומר 3600 בשנה. החסכון בביטוח וטסט יכול להיות עוד 2000 ש"ח בשנה בלי בעיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

או אפילו גבוה יותר - קליאו B שנת 99 ומעלה שהיא גם בטוחה מאוד.

רוני

אני מסכים עם רוני בקשר לקליאו, לדעתי זה רכב כדאי:-P

או אפשר גם פונטו שהיא גם חסכונית אבל מבחינת אמינות לא משהו:?

• תוכן חדש...