Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון, איך פקק נוצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע ודובר על זה כבר בפורום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פקק נגרם עקב נהגים לחוצים, שעוקפים נהגים נורמלים וגורמים להם ל"פקקים" וכך נוצר מצב שבו נהגים שהיו לפניך,נמצאים אחריך. זו סיבה אחת עיקרית, כשאני גולש אל רמזור, כמה מטורפים עוקפים אותי ,"מעפים" דלק לחינם וגורמים לפקקים, אם כולנו הינו גולשים במקום שבו אין לאן לנסוע והדרך לא פנויה,הפקק היה מרווח, ואולי הינו נמנעים ממנו, אך בגלל נהגים שעוקפים אותך כדי לעמוד בפקק לפניך,נוצרים פקקים שהם בנסיעה של אפס קמ"ש.

פורסם

לא יודע אם פרסמו את זה כבר, אבל זה ממש נחמד.

אז לצומת לבכם אל תגרמו לפקקים.

מדהים! שינה לי את כל מה שאני חושב על הדבר הזה...

חשבתי שזה נוצר בגלל צווארי בקבוק בנתיבים , או עומס גדול מידי על קטע כביש.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
מדהים! שינה לי את כל מה שאני חושב על הדבר הזה...

חשבתי שזה נוצר בגלל צווארי בקבוק בנתיבים , או עומס גדול מידי על קטע כביש.

אתה צודק זה יכול להיווצר גם מצוואר בקבוק זה לא הסיבה היחידה מה שמתואר בסרטון.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

לא בטוח כמה הסרטון טוב או הניסוי...

בישראל הפקק נוצר מאנשים מאוד לחוצים בזמן או חסרי סבלנות שמבצעים עקיפה כזאת שעוצרת את הנוסעים מאחורה

כדי להתחמק מאותו אידיוט.

(או בגלל אנשים שלא הצליחו להתחמק):|

פורסם
לא הבנתי כלום מהסרטון

הרכבים נוסעים במעגל תנועה גדול כאשר אין צמתים, רמזורים או כל הפרעה לתנועה, ז"א שפועל אם הרכבים ישמרו על מהירות אחידה ומרחק אחיד מהרכב שלפניהם אין בעיה לנסוע ללא כל הפרעה.

בפועל מספיק נהג אחד ש"נרדם" לשנייה, קולט שהמרחק מהרכב שלפניו גדל ואז הוא מאיץ, גם כאן במקום להאיץ במתינות הוא מאיץ בבת אחת ובולם בפתאמיות לפני הרכב שלפניו וכך הוא גורם לכל התנועה להתחיל להתקדם בגלים של האצה-בלימה וחוזר חלילה.

נ.ב

לדעתי נסיעה של האצה-בלימה מאפיינת יותר רכבים אוטומטים מאשר ידניים, מהסיבה שברכב ידני אני אעדיף לשמור על מהירות אחידה כדי להימנע מהצורך להחליף הילוכים ללא הרף, נהג ברכב אוטומטי מעניינת אותו רק הדוושה הימנית לכן לא אכפת לו להאיץ ולבלום ללא הרף.

פורסם

בשורה התחתונה פקק נוצר בגלל מכשול זמני או קבוע בדרך.

מכשול זמני יכולה להיות תאונה או סתם עומס בכביש מעבר למה שהוא מסוגל להכיל.

הדגמת הגל בסרטון יכולה להסביר חלק מהפקקים ובעיקר את אלו שהם יותר האטה במהירות למשך כמה מאות מטרים ופחות את אלו שממשך מעכבים אותך לכמה דקות.

הבעיה בהרבה מהפקקים בישראל היא שהמכשול שיותר את הפקק הוא תוצאה של כשל תכנוני. ביום שידעו להפריד בין התנועה שיוצאת\נכנסת לכביש מהיר באזורים מיושבים לבין התנועה שרק חוצה את האזור המיושב אז יהיה פה הרבה יותר טוב. רוב הפקקים באיילון\כביש 4\כביש 2 הם בגלל עומס ביציאות או בגלל השתלבות רכבים איטיים שנכנסים לכביש המהיר. בכביש 4 יש בכלל סלט בנתיבים באזור גבעת שמואל וזה עושה פקק קבוע לשני הכיוונים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

העניין שאנשים לא שומרים על הימין\ נוסעים לאט בשמאל ומדברים בטלפון ומתעסקים ברדיו.

כתוצאה מכך אנשים "לחוצים" עוקפים מהימין וגורמים לתאונות

פורסם
סרטון די דבילי, ממתי נוסעים בלופ בפקק אמיתי ?

תדמיין שמדובר בכביש ישר והנהג ברכב האדום בולם וגורם לכל הנהגים אחריו להאט.

נוצר סוג של "זחל" או "גל בולמים" שגורם בהמשך גם לעצירה מוחלטת של חלק מהרכבים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...