Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה סימקה 1100 1975

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הזה אף פעם לא היה מיוחד, וספק אם יהיה לו אי פעם ערך אספני, אבל בעיני הוא מאוד נחמד. הפריט הספציפי הזה משומר היטב: יד שניה עם פחות מ 100K . רשיונות מופקדים משנת 1995 ובעוד שלושה חודשים ושבוע כבר יהיה אספנות. הקוים שלו מאוד יפים וישרים, ויש מעט מאוד לתקן כדי שיהיה מושלם. המוכר רוצה 7000 ש"ח, אבל לא העיף אותי בבעיטה כשהצעתי 2000 (שזה אגב מה שאני מעריך שהאוטו באמת שווה אם הוא אכן כפי שהוצהר).

מה שהרשים אותי באוטו הזה, הוא מיעוט החלודה ומיעוט ההתעללות. אני אוהב מכוניות ש"הזדקנו בכבוד": נסעו איתן עד שהפסיקו, ולא ניסו להפוך למשהו שהן לא, או לתקן באופן חוראני במחיר הנמוך ביותר.

לא הנעתי את האוטו, וכל מה שאני כותב כאן הוא מפי המוכר או ממה שראיתי. אין לי אחוזים או כל טובת הנאה מהמכירה, פרט להנאה שבלראות אוטו יפה וראוי לשימור, מגיע לידים הנכונות.

מי שמעונין, שיצור איתי קשר בה"פ, ואתן לו עוד פרטים ואת הטלפון של המוכר.

נמרוד

Simca 1100 front.jpg

Simca 1100 rear.jpg

Simca 1100 inside.jpg

Simca 1100 engine.jpg

פורסם

נמרוד ,

הרכב הזה נראה לפחות חיצונית די יפה ובאמת שמור .

היה לי כזה רכב - 1300 - זה היה "משובח" משהו ,

הרכב נוסע די יפה ונסיעה רכה ונעימה .

נכון לא נוסע מהר , לא רייסר , לא בעל ערך מיוחד

אבל רכב בהחלט נוח , דלת חמישית , רך נעים וחסכוני .

אם יפול לבעלים הנכונים - יהנו מהרכב מאוד ,

במידה ומכנית הוא תקין .

איחולי , שיפול לבעלים הנכונים .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הסימקה 1100 הוצגה בשנת 67,והיתה מכונית מתקדמת לזמנה.אמנם מלכת היופי היא לא היתה,אבל היא היתה אחת ממכוניות ההצ'בק הראשונות בעולם(הרנו 16 הקדימה אותה)בתצורת 2 וחצי קופסאות(כמו הדייהטסו אפלאוז או הוולבו 343),עם אורך של 3.944 היה לה בסיס גלגלים של 2.52,ארוך יותר משל סקודה אוקטבייה!ההנעה היתה קדמית,והמנוע הוצב לרוחב המכונית,אם כי הגיר היה מתחתיו(המכונית הראשונה שבה הגיר הוצב לצידו של המנוע היתה האוטוביאנקי פרימולה).כל ארבעת במיתלים היו ניפרדים,עצמות עצה כפולות מלפנים ומוטות פיתול(4 במספר)מאחור .מגוון המנועים נע בין 944(מעט מאד)סמ"ק,דרך 1118 סמ"ק(שניהם שימשו גם את הסימקה 1000)דרך ה1294 סמ"ק ששימש את הגירסאות המהודרות יותר(GLS)וכלה ב 1442 סמ"ק שנימכרו בשוק הספרדי.המרווח הפנימי היה מצויין,תא המטען היה שטוח ונוח להעמסה,ובכלל המכונית היתה פרקטית ומאד שימושית.מעט לאחר הצגתה,הופיעה גירסת הסטיישן ואחריה הגירסה ה"מיסחרית" ששימשה שנים רבות את טכנאי משרד התיקשורת שלנו(וגם את טכנאי בזק...).אמנם הביצועים היו בינוניים,אבל התנהגות הכביש היתה מצויינת,ההיגוי היה טוב ונוחות הנסיעה היתה כצפוי ממכונית צרפתית.המכונית יוצרה כמעט ללא שינויים(למעט עיצוב הפנים)עד 82(!)למרות שרישמית ההורייזן שהוצגה ב 78 היתה אמורה להחליף אותה.הגירסה המסחרית יוצרה עד 85,ואז הופסק ייצורה כדי לפנות מקום במפעל בפוייסי ל 309 של פיג'ו,שבשנותייה הראשונות עשתה שימוש באותם מנועים של הסימקה 1100.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין לי מה להוסיף פרט לנקודה מעניינת שהיתה לנו במשפחה סימקה קרייזלר שנת 77 שנתיים לפני שהיא נמכרה לטלבוט...

5 דלתות..ידית הילוכים ארוכה כמו שצריך

רכב ששירת אותנו בנאמנות והיה מצוין...

אם היתה לי הזדמנות,אולי אפילו הייתי מביא אחד כזה היום לאספנות...

פורסם

אני מצדיע לאנשים המבוגרים שיודעים לשמור על רכב כל כך הרבה שנים בנאמנות באדיקות ובהצלחה רבה!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...