Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה לשלם על אאודי A3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני הולך ליראות מחר אודי A3 שנת 2008 מנוע 2000T יד שניה 56000 אלף קילומטרים עם ריפודי עור סאן רוף קסנון. מחירון הרכב 90 כמה שווה לשלם על רכב כזה?

שיפוצים..

פורסם

ממוצעת זה כמה -6?

לדעתי לא,

תחסוך לדירה-100-120 אלף שקל זה חיסכון נאה ולזרוק אותו על רכב כל עוד אין לך דירה לא כדאי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
והאם רכב כזה מתאים לבחור בן 26 עם משכורת ממוצעת.

זו שאלה סובייקיטיבית התלויה בפוטנציאל ההשתכרות העתידית שלך, בסדר העדיפות שלך וברמת ההוצאות שלך, כך שאף אחד כאן לא מסוגל לענות לך ברצינות.

פורסם

1. באופן כללי הרכב לא מחזיק מחירון כך שכנראה תוכל להוריד קצת. לעומת זאת, התוספות שעל הרכב עולות בערך 35 אלף ש"ח לרכב חדש כך שיתכן שהמוכר לא יסכים לרדת.

2. מכונית מאוד נעימה ומפנקת.

3. מנוע חזק. כמו כן ניתן לשפר בקלות (צ'יפים וכדומה).

4. אחזקה לא זולה.

קח את הרכב למוסך רון לבדיקה מקיפה. תוכל גם לשאול שם על עלויות אחזקה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה רבה על התשובות את האמת באמת כואב לי להוציא את רוב כספי שחסכתי על רכב. ודירה כמובן שזה בעדיפות ראשונה אך אני צריך גם רכב,עברתי תאונה והרכב שלי הושבת את האמת החלום היה לנהוג ברכב כזה אמנם לא חלום גדול אבל בכל זאת חלום קטן.אני מאוד מבולבל ולא יודע כל כך איזה רכב לרכוש הדרישה היא לרכב אוטומטי לא עגלה שלא סוחבת במחיר שלא יגמור לי את כל החיסכון יש דבר כזה?

שיפוצים..

פורסם
תודה רבה על התשובות את האמת באמת כואב לי להוציא את רוב כספי שחסכתי על רכב. ודירה כמובן שזה בעדיפות ראשונה אך אני צריך גם רכב,עברתי תאונה והרכב שלי הושבת את האמת החלום היה לנהוג ברכב כזה אמנם לא חלום גדול אבל בכל זאת חלום קטן.אני מאוד מבולבל ולא יודע כל כך איזה רכב לרכוש הדרישה היא לרכב אוטומטי לא עגלה שלא סוחבת במחיר שלא יגמור לי את כל החיסכון יש דבר כזה?

תקנה מאזדה 3 עם מנוע 2000-הוא אמין מאוד,הוא סוחב,הוא נראה סבבה,הוא אוטומטי,המחירון שלו עמוק באדמה,אחת משנת 2008 שעדיין תהיה אמינה תעלה לך בסביבות 55-65 שזה יותר זול מהאאודי וגם האחזקה תהיה כלום.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לפני חודש וקצת שלמתי **שלחתי לך בפרטי** על ספורטבק שחורה שנת 07 יד שניה עם 70k ק"מ במצב מדהים (פרט לשריטות פה ושם), צמיגים חדשים, טסט לכמעט שנה, עדכון תוכנה ופילטר אינבוקס k&n.

מה שכן, אין סאן רוף או מושבי עור (יתרון בעייני).

רכב מדהים ששווה כל שקל (ואני בכלל התמקדתי בfr או gti).

אחזקתו אינה שונה בהרבה מהאחיות לבית vag פרט לחלקים יחודיים לאאודי שאפשר למצוא באיביי.

אני ממליץ בחום ולדעתי אם האקזמפלר באמת שמור הוא ימכר סביב מחיר המחירון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לפני חודש וקצת שלמתי **שלחתי לך בפרטי** על ספורטבק שחורה שנת 07 יד שניה עם 70k ק"מ במצב מדהים (פרט לשריטות פה ושם), צמיגים חדשים, טסט לכמעט שנה, עדכון תוכנה ופילטר אינבוקס k&n.

מה שכן, אין סאן רוף או מושבי עור (יתרון בעייני).

רכב מדהים ששווה כל שקל (ואני בכלל התמקדתי בfr או gti).

אחזקתו אינה שונה בהרבה מהאחיות לבית vag פרט לחלקים יחודיים לאאודי שאפשר למצוא באיביי.

אני ממליץ בחום ולדעתי אם האקזמפלר באמת שמור הוא ימכר סביב מחיר המחירון.

לדעתי בימינו כשלקנות דירה זה חתיכת אתגר צריך לחסוך כל שקל שיש ורק אחרי שתהיה לך משכנתא על הדירה ש-ל-ך ויהיה לך שקט נפשי כי אתה יודע שאתה יכול לעמוד בתשלום תתחיל לחשוב על מכונית טובה.

אחרת בגיל 40 תמצא את עצמך חוזר להורים.

בבקשה, אל תעשה את הטעות הזו וחסוך את הכסף למען עתידך!

פורסם

הייתה לי מאזדה 3 2000 האצ'בק שנת 2006 ולא אהבתי את הרכב בכלל אגב זה הרכב שעברתי איתו תאונה קשה שבנס אני חי..ורכב לא מעלה זכרונות טובים.מה שגם למכור אותה במחיר נורמלי אי אפשר.

שיפוצים..

פורסם

יש אמת בדבריך לגבי הדירה בגלל זה אני מהסס נחפש משהו זול יותר כנראה תודה על הייעוץ חברים והצעות לרכב יתקבלו בברכה

שיפוצים..

פורסם
לדעתי בימינו כשלקנות דירה זה חתיכת אתגר צריך לחסוך כל שקל שיש ורק אחרי שתהיה לך משכנתא על הדירה ש-ל-ך ויהיה לך שקט נפשי כי אתה יודע שאתה יכול לעמוד בתשלום תתחיל לחשוב על מכונית טובה.

אחרת בגיל 40 תמצא את עצמך חוזר להורים.

בבקשה, אל תעשה את הטעות הזו וחסוך את הכסף למען עתידך!

רק חסר שיגיד שהוא לוקח הלוואה כדי לקנות את הרכב ואז בכלל תצלוב אותו (ובצדק). ;)

לפותח השירוש, פתח נושא חדש והצג בו את דרישותיך מהרכב ותקציבך, ננסה לעזור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
רק חסר שיגיד שהוא לוקח הלוואה כדי לקנות את הרכב ואז בכלל תצלוב אותו (ובצדק). ;)

לפותח השירוש, פתח נושא חדש והצג בו את דרישותיך מהרכב ותקציבך, ננסה לעזור.

הייתי דופק פה הרצאה על עד כמה זה מטומטם להתאבד כלכלית בתחילת החיים.

פורסם

אני עם כולם,

אם מקום העבודה רק 6-10 דקות נסיעה, קנה רכב פשוט שיספק לך את הדרישה הזו

ותחסוך לדירה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...