Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה לשלם על אאודי A3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עם כולם,

אם מקום העבודה רק 6-10 דקות נסיעה, קנה רכב פשוט שיספק לך את הדרישה הזו

ותחסוך לדירה.

בשביל 6 דקות אפשר אוטובוס ואם הדרך עירונית אז אופניים.

יותר בריא ויותר זול ומשולם ע"י העבודה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

או אופניים חשמליים, אם לא בא לך להזיע.

מה שיקרה במידה ותרכוש את ה A3 - אתה פשוט תמכור אותה תוך חודש-חודשיים גג, כי תבין כמה היא יקרה בדלק, טיפולים, ביטוחים וירידת ערך.

אז התשובה הסופית לשאלה שבכותרת - 0 שקלים חדשים כולל מע"מ.

.Your average Notepad

פורסם

דווקא ביטוחים ודלק לא מטריד אותי סוכן ביטוח מהמשפחה הנסיעות לא ארוכות מקסימום 10 דק טיפולים גם יש לי לטפל יותר זול משמעותית אבל יש סידרי עדיפויות בחיים.

שיפוצים..

פורסם

אם תנסע 10 דקות ביום, למה רצית רכב כמו הa3? ועוד עם 200 כ"ס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם ב10 דק צריך להינות מהנהיגה לא? 10 דק זה לעבודה פעם בשבוע בסופש נסיעה של 20 דק לבילוי

שיפוצים..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פה זה כבר הלב מול השכל. הרצון למכונית טובה קיים גם אצלי. בנתיים נוסע באוטו...בוס :-(.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...