Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 2012 צבע שחור לפני 8 חודש קניתי

אני רוצה לעשות לה ווקס .. יש לה מלא סרולש .. על מה אתם ממליצים ?

תקציב בערך 70

פורסם
יש לי פולו 2012 צבע שחור לפני 8 חודש קניתי

אני רוצה לעשות לה ווקס .. יש לה מלא סרולש .. על מה אתם ממליצים ?

תקציב בערך 70

מה המטרה שלך? אם אתה רוצה להוריד "סרולש"=swirls אז ווקס לא יעזור לך, גם לא ווקס של 100$.

אתה צריך לבצע פוליש (ידני,מכונה,מכון או אצל דיטיילר מקצוען)

אם אתה בכל זאת מחפש ווקס בלי קשר ל"סרולש"=swirls אז יש לך

את האתר הנח של VIX וגם את האתר של אוטוסטור (שם יש סבירות גבוהה יותר למצוא מוצרים במחיר שציינת).

לפני שתעשה משהו אני ממליץ לך להקדיש קצת זמן ולקרוא בפורום הזה, יש פה הרבה מידע חיוני.

בהצלחה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אם אתה מחפש ווקס בתקציב הזה, יש לך 2 אופציות:

1. לקנות ווקס זול, באיכות בינונית, באריזה רגילה.

2. לקנות ווקס איכותי, באריזות נסיון (שמספיקה ל4-5 רכבים!)

אם תרצה, יש לנו אריזות של 30ml של ווקסים מדהימים של חברת Dodo Juice, מהטובים ביותר שיש, מיוצרים באנגליה בעבודת יד, ומותאמים לצבע הרכב.

אם הרכב שלך כהה, תוכל לבחור Purple Haze או Blue Velvet

כל אריזה מספיקה כמו שאמרתי ל4-5 רכבים, ועולה 55 שקלים.

האריזות הגדולות יותר עולות 250 שקלים פלוס מינוס, כדי שתהיה לך אינדיקציה.

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/61-2013-02-20-00-35-04

פורסם

סרולש זה טוב :wave:

בכל אופן כאמור סווירלים מורידים בעזרת פוליש, לא וקס. או לחילופין ברכב כה חדש אולי כדאי לשקול רק למלא אותם בעזרת גלייז ולרחם על הלכה (פוליש מוריד שכבה של לכה).

תזכור שצבע שחור הוא צבע בעייתי - כמה שלא תשטוף עם החומרים הטובים ביותר ובדרך הנכונה ביותר, הסווירלים יחזרו. עדיף לעשות גלייז פעם בחודש מאשר פוליש פעם בשנה שבסופו של דבר יהרוס לך את הצבע ולא ישאיר לך לכה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שלום .

מניסיון אישי לפני כשבועיים השתמשתי בווקס של מגווירס, האוטו שלי מאוד שמור כמעט ואין סווירלס , אבל יש פה ושם כמה וכמה , אבל לא משהו חריג כי האוטו מהיום שנקנה , בן שנה וחצי על הכביש וצבע שחור מטאלי עם נצנצים, ומטופל אצל יבגיני .

לפני כחצי שנה קניתי מיניב מחולון את משחת הווקס של מגווירס Meguiar's Gold Paste Wax , אמרתי לעצמי בו ננסה מה המוצר הזה מציע לא חבל סתם ככה יושב במחסן , חברים, המוצר עושה קסמים האוטו חזר כמו שיצא מדיטיילנג לפני חמישה חודשים , הצבע פשוט האיר ונצנץ כמו יהלום וכל הסווירלס נעלמו , אני אישית הייתי מופתע מהתוצאות . אם יש מישהו כאן השתמש בווקס נשמח לשמוע ממנו

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

אם תרצה, יש לנו אריזות של 30ml של ווקסים מדהימים של חברת Dodo Juice, מהטובים ביותר שיש, מיוצרים באנגליה בעבודת יד, ומותאמים לצבע הרכב.

אם הרכב שלך כהה, תוכל לבחור Purple Haze או Blue Velvet

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/61-2013-02-20-00-35-04

אשמח אם תוכל לפרט על כל דגם מהווקסים האלו של דודו ג'ויס, מה הייעוד של כל אחד מהם? ואיך אדע מה מתאים לי?

פורסם
אשמח אם תוכל לפרט על כל דגם מהווקסים האלו של דודו ג'ויס, מה הייעוד של כל אחד מהם? ואיך אדע מה מתאים לי?

זה מאוד קל, ועובד בצורה הבאה:

לחברה יש היצע רחב של ווקסים, כשהם מחולקים ל-2 סוגים, ווקסים רכים ווקסים קשים.

לאחר שהבנת מה ההעדפה שלך, רך או קשה (שונה מבחינת יישום, ויש שטוענים שקשה מעט יותר עמיד)

נותר לך לבחור ווקס שמתאים לצבע הרכב שלך, כשלכל צבע יש ווקס רך ווקס קשה.

לדוג':

לרכב בצבע חם (צהוב,כתום,אדום וכו') יש ווקס רך- Orange Crush, ויש גם ווקס קשה Banana Armour

לרכב כהה (שחור, אפור כהה, כחול כהה וכו') יש ווקס רך- Purple Haze ויש גם ווקס קשה Blue Velvet

יש ווקסים שמתאימים לכל צבעי הביניים (ובכלל לא הצבעים), למשל שמפניה וכו', וגם כאן יש אחד רך- Rainforest Rub ויש ווקס קשה- Hard Candy

הווקסים של החברה מיוצרים בעבודת יד, ובכל ווקס יש המון שמנים טבעיים ומתגברי צבע שמתאימים לצבע היעד, למשל בווקס הצהוב ווקס דבורים צהוב טבעי, ותמציות שמנים של תפוז ובננה, וכך גם ביתר הווקסים.

ניסוי שעשו כדי לראות את תגבור הצבע של הווקס:

לפני:

DSC_0408.jpg

אחרי:

DSC_0406.jpg

הלינק לפוסט המלא: http://dodojuice.com/juicebar/viewtopic.php?t=2011

מקווה שהבהרתי את הנק' היטב, אם יש שאלות נוספות אני כאן.

שבת שלום

פורסם

מעולה. תודה רבה לך.

השאלה הטרידה אותי המון זמן (עוד לפני שפתחו את פורום דיטייל :-) ), ואני כנראה אבחר בבננה שלהם בתור הווקס הבא שלי.

פורסם
מעולה. תודה רבה לך.

השאלה הטרידה אותי המון זמן (עוד לפני שפתחו את פורום דיטייל :-) ), ואני כנראה אבחר בבננה שלהם בתור הווקס הבא שלי.

לצבע שלך הייתי הולך על Orange Crush, יש בו קצת יותר מוטיבים כתומים.

הוא יתן לרכב ברק מיוחד, וממש יחזק את הצבע, תקבל תוצאה מעניינת מאוד :)

פורסם
אם הבנתי נכון הרכב שחור למה לא ללכת על הblue haze שמיועד לרכבים שחורים

לפותח השרשור המלצתי על ווקס כהה, אך לבחור עם האיביזה הכתומה המלצתי על Orange Crush.

פורסם
האוטו שלי בן 8 חודש צריך לעשות ווקס או לא ?

מה ווקס עושה ?, ומה פוליש עושה ?

בהחלט כן, מעולם לא עשית ווקס לרכב מאז שהוצאת מהסוכנות?

גם לרכב חדש מהסוכנות מומלץ לעשות ווקס, זה רק מטיב.

יישום ווקס זה תהליך משמר, מגן על הצבע ומעניק ברק.

פוליש זה תהליך מתקן, מתקן פגמים ומסיר שכבות פגומות מהלכה.

פורסם
האוטו שלי בן 8 חודש צריך לעשות ווקס או לא ?

מה ווקס עושה ?, ומה פוליש עושה ?

מקווה בשבילך שהצבע לא כהה. ניזקי השמש יגרמו לקילופי לכה מוגברים בחוסר הגנה.(ווקס/אוטם צבע)

דחוף טיפול דיטיילינג מקיף.

• תוכן חדש...