Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר - אימפלה 3400 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחותי יש שברולט אימפלה שנת 2005 עם מנוע 3400. לרכב יש בעיות בגיר שמתאפיינות בבעיטות בין ראשון לשני ובין שני לשלישי. לאחר מכן יש העברה חלקה. זה סיפור שנמשך כבר שנתיים. בהתחלה זה היה קורה פעם ב... , היום זה כבר בכל נסיעה.

בערך לאחר 10 דק' של נסיעה.

לקחו את הרכב למוסך UMI ושם הם לא ממש ידעו להגיד מה יש וכמה יעלה. נתנו הערכת מחיר של 8000 ש"ח ואז נראה... אפשרי אפילו 10K.

מחיפוש שעשיתי בפורום ראיתי שזו בעיה נפוצה, שלרוב ניתן לפתור ע"י החלפת צולונואידים או ווסת או אקומולטור, או כולם יחד, אבל בכל מקרה לא צריך להחליף את כל הגיר.

בקיצור, מישהו יכול להמליץ על מכון גירים אמין שמבין באימפלות (עם עדיפות לאזור הצפון)?

תודה,

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• ספונסר פורום
פורסם

לצערי אינני מכיר מכוני שיפוץ גירים בצפון אבל אם יש לך אפשרות להגיע אם הרכב לאזור המרכז אני בטוח שתוכל לקבל הצעות מחיר זולות משמעותית אצל בעלי מקצוע שישפצו את הגיר ולא יחליפו אותו.

בדוק את המחירים אצל ספי מגירים אוטומטיים סגולה או אצל זהר מברון גירים. תאר להם את הבעיה בכלליות דרך הטלפון והסבר להם שאתה מגיע מרחוק. לדעתי שניהם יוכלו לתת לך הצעת מחיר נמוכה משמעותית מזאת שקיבלת עד כה ולבצע את העבודה בצורה לא פחות מקצועית.

פורסם

לא זול אבל תיקון איכותי בהחלט תקבל בגירומטיק,שנמצא ברחוב המוסכים 50 ומשהו.

אם אתה מגיע מקניון לב המפרץ (סינמול לכיוון קריות) אתה מתקדם על הכביש הראשי ופונה בפנייה הראשונה האפשרית ימינה (מימינך יהיו פנצ'ריית איוב ומגרש המכוניות רכב כהן).

אם אתה קרוב יותר לנצרת עילית/טבריה/ק"ש /הגליל,שמעתי מילים טובות על טורבו גיר מנסור בלא מעט מקרים של חברים:

http://www.turbogear.co.il/

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עזוב את UMI, גם לקוואליר שלי שהגיר שבק לקחו 8K ואני כמו טיפש שילמתי (אמרו שהלך הגיר).

וגם אז עשו חצי עבודה (קבל של קיק-דאון, שלוקח 5 דקות לכוון אותו, לא כיוונו, ובגלל זה הרכב משך הילוכים עד שהמנוע צרח, הלכתי למוסך שאני מטפל בו היום והוא כיוון אותו תוך כמה דקות).

המוסך שאני מטפל בו היום הוא מומחה לגירים אוטומטיים, אמר לי שהוא מכיר את הרכב (יש לו בבית אחת) והייתי יוצא ממנו עם גיר מצב חדש ב2K שח.

בגירים האלה אם אני לא טועה יש חיישן שיושב על יד\על המצערת, יש מצב שהוא עושה בעיות. (בארץ החיישן עולה בערך 800 שקל, מחו"ל אפשר להשיג אותו גם בחצי מחיר), המחירים הם לגיר דומה לשל האימפאלה, ככה שיכול ליהיות שהמחיר יהיה גבוה יותר לגיר שלך.

נסעתי ברכב של חבר שהלך לו החיישן, הגיר הגיב מצויין אבל היו דפיקות, מאז שהחליף החיישן הכל טוב (מדובר בקוואליר 4 היל' 98. )

לך למכון גירים שממליצים לך פה, גם תטופל במקצועיות וגם יצא יותר זול.

פורסם

תודה על התגובות.

אני אצור קשר עם המכונים שהמלצתם עליהם ונראה מה יגידו.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

עדכון קטן:

יצרנו קשר עם שני המכונים במרכז. בשורה התחתונה צריך להגיע עם הרכב אליהם. הם לא יכולים להעריך מה התקלה לפי התיאורים בטלפון, והם גם לא יכולים להעריך כמה זמן ייקח התיקון.

עכשיו צריך לראות איך ומתי מתארגנים להגיע עם הרכב למרכז.

דרך אגב, הרכב עבר רק 120,000 ק"מ.

דרך אגב 2: גירומטיק שהמליצו עליו כאן הוא אותו מכון שנתן את ההערכה הראשונית לתיקון של 8000 ש"ח דרך מוסך UMI.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• ספונסר פורום
פורסם

השאלה היא אם גם שיפוץ מלא של הגיר אצלהם יהיה זול מ-8,000 ש"ח. לדעתי התשובה היא כן, אבל כדאי לשאול לפני שמשלמים כמה מאות שקלים על דלק הלוך-חזור.

פורסם

חבר עזוב שטויות, שום שיפוץ גיר ושום נעליים! מכוני גירים שלא מכירים את הרכב מיד יאמרו לך לשפץ כי הם לא מכירים פתרון אחר כנראה. הסולנואיד (שנקרא סולנואיד או וסת לחץ שמן) הזה בא דפוק מהחברה בייצור של הרכב, אני החלפתי, אחי החליף ועוד שני חברים שלי החליפו, כולם אותה תקלה (בעיטות, אצלי היה אפילו יותר חמור שראשון לפעמים לא היה נכנס בתחילת נסיעה, נכנס באיחור ואז בעיטה)

מחליפים לסולנואיד של חברת בוש (שזה נחשב מקורי, ז"א אין מקורי יותר כי המקורי בעייתי כמו שאמרתי) ושלום על ישראל. אם אתה רוצה לוודא שזו הבעיה (אני כמעט בטוח שכן) אפשר לחבר את הרכב למחשב ולקרוא אם יש תקלת לחץ שמן גיר (ומין הסתם לא חסר שמן גיר). ודרך אגב ובלי קשר, האם עשו לרכב טיפול גיר, ז"א החלפת שמן ופילטר ב 90K? צריך להחליף שמן (וזה 2 כמעט 2 גלונים, יש מוסכים שגם את זה לא יודעים, שמעתי כבר על אימפלה שהחליפו לה שמן גיר במוסך ומילאו רק גלון אחד, וכמעט הלך הגיר...)

הייתי אומר לך להגיע לב"ש יש כאן בחור שמכיר את הבעיה וכבר החליף עשרות כאלה (מתוכם לי ועוד 3 שאני מכיר), אבל אם אתה רוצה אפילו לצאת יותר חכם, אתה יכול לקנות את החלק ב Ebay שם זה יעלה לך בערך 250-300 ש"ח כולל משלוח, ואז לבקש ממוסך גירים (או מוסך רגיל אם הוא יודע את העבודה) לבצע את ההחלפה.

אם אתה לא מזמין את החלק עצמאית, תיקון כזה אמור לעלות גג 2000 ש"ח (אני שילמתי 1700 לפני כמעט שלוש שנים ולפני שידעתי שאפשר להזמין מחו"ל, אחי שילם 1300 לפני חצי שנה והוא הזמין את החלק מחו"ל).

זה הסולנואיד המקולל:

http://www.ebay.com/itm/4T65E-EPC-Solenoid-Pressure-Control-03-Up-GM-Volvo-/260795202196?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cb89afa94&vxp=mtr

בבקשה אפילו מחיר יותר נמוך ממה שרשמתי, בערך 210 ש"ח כולל משלוח.

הדגם של הגיר באימפלה הזו נקרא 4t65e ואתה יכול להזמין כמעט כל מה שצריך משם (ולא רק חלקים מכניים אלא כמעט כל דבר, בד"כ במחיר הרבה יותר משתלם מאשר בארץ), הרי יש שם אלפי מכוניות כאלו.

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

זה מה שהתכוונתי למעלה, מה שיוני אמר.

הגיר הללו מחזיקים המון, 120KKM זה אפילו לא חצי מהחיים שלו.

כמו שהוא אמר, רוב המוסכים יגידו לך שיפוץ מלא, וחרם. (והחארות יחליפו לך את הוסת בלבד ויגזרו עליך עוד 6K שח על כלום).

• תוכן חדש...