Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר F TYPE מבחנים ראשונים:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה בנתיים שהכתבים הבריטים מאוד אוהבים את הF האם הם נצבעו בגאווה לאומית או שה F באמת כל כך טובה?,

בתור אחת שמאוד מחבב את המותג,אני רוצה להאמין שכן.

משהו אחד בטוח היא יפייפיה אמיתית גם מבחוץ וגם מבפנים.

תהנו :)

Porsche 944 turbo

פורסם

הבריטים מאד לאומיים בכל הקשור לתוצרת הרכב שלהם,במיוחד מגזין EVO.

ככה שצריך לקחת את הביקורת בפרופורציה,בכל מקרה הרכב נראה ונשמע מדהים.

פורסם

הV8 נשמעת ונראית נהדרת (כמו גם 2 הגרסאות האחרות של הV6) אולם לפחות במקרה של הV8, נראה שהיא פשוט מחפשת איפה להשתולל ולזרוק תחת. רק תראו את הביקורת השנייה שפות"ש העלה ותוכלו לראות איך הבוחן נלחם עם המכונית כל פעם שהוא לוחץ טיפה ומוציא עוד מהV8 הנהדר. כמובן כל זה קורה כשהבקרות מכובות והמכונית בSport Mode, אבל עדיין.

פורסם

תודה.

ממש אהבתי. גם בצבע לבן.

העיצוב והממדים לעניין.

אאל"ט, פעם ראשונה מזה הרבה זמן, שיגואר חדשה יכולה להיות בלי שאריות ארכאיות ועדיין להשאר יגואר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מקווה שאיכות ההרכבה והאמינות ההיו דומות לR8 ול911 ויש לנו פה באמת משהו מיוחד,שאני מקווה וימכר בכמויות יפות בעולם,ואולי גם בארץ.

אפרופו ישראל,אני מתאר לעצמי שמאיר יביאו את הF לארץ מעניין מה מחירה.

Porsche 944 turbo

פורסם
הבריטים מאד לאומיים בכל הקשור לתוצרת הרכב שלהם,במיוחד מגזין EVO.

ככה שצריך לקחת את הביקורת בפרופורציה,בכל מקרה הרכב נראה ונשמע מדהים.

יש כבר ביקורות גם ממקורות אחרים, autoblog למשל. גם שם הביקורת חיובית מאוד.

emotion of motion

פורסם
לטעמי זו המכונית הכי יפה שכסף יכול לקנות בימים אלה....

אין ספק שזו מכונית מיוחדת. ראיתי אותה בתערוכת פאריז האחרונה, ישבתי בה, עשתה חשק.

ובכל זאת - ועל אף פינה חמה מאד בלב שיש לי ליגואר - לכל ביקורת בריטית על יגואר יש להתייחס בספקנות מסויימת. הסופרלטיבים בד"כ מוגזמים ו"עיגול הפינות" מהחסרונות צורם.

בשעתו, X טייפ התקבלה בתשואות רמות ע"י עתונות הרכב הבריטית שהחמיאה ליכולתה הדינמית, לנוחות הנסיעה וכו' וכו'. בפועל, X טייפ - שישבה על פלטפורמת מונדאו עם הנעה כפולה ושינויים כאלו ואחרים(מהתקופה בה פורד היתה הבעלים של יגואר), היתה מכונית בינונית מאד, לא נוחה ולא מהנה ברמות של יגואר - ונחותה מהמתחרות הגרמניות המקבילות(סדרה 3, C קלאס וכו'). כמובן שגם נושאי ה-NVH, איכות היצור הלא מרשימה והחומרים הזולים הודחקו היטב...

המציאות הוכיחה שמעבר לכל הנ"ל, גם רמת האמינות של המכונית היתה מאכזבת מאד. כך שאם תמצאו X טייפ יפה ב-40,000 ש"ח, תחפשו כתבות ברשת ותתלהבו מהמציאה, חישבו פעם ופעמיים לפני שתחליטו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
נאה מאוד. איזה גיר מגיע איתה?

לא מספר לך! תראה את הסרטון הראשון שם מציינים את הגיר,

אתה לא מעריך את ההשקעה שלי! (קופי- פייסט עם כוס קפה ביד אחת זה לא קל)8) .

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...