Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מרווחת עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רעיונות למשפחתית שתהייה מרווחת יותר מהמאזדה 3 הנוכחית, וכמובן בטיחותית עד כמה שאפשר.

סדר עדיפויות:

1. מרווחת יותר - מהווה יתרון משמעותי, אם כי בעדיפות ראשונה, בטיחות ונוחות נסיעה.

2. שנתון 2008+ .

3. צריכת דלק מעל 1/10

4. מליסינג - בא בחשבון לאור נסיונות מוצלחים בעבר.

מה שחשבתי עד כה: סיטרואן 4,5 , רנו מגאן, מיצובישי לאנסר (הדור החדש), אני מניח שמונדאו/מאזדה 6 תהיינה יקרות מידי... אבל... , ג'יפים למיניהם (יונדאי טוסון).

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

חשבת על סיוויק מהשנתון המדובר? מרווחת יותר בהרבה (בעיקר מאחור), וצריכת דלק משופרת בהרבה בזכות שילוב גיר+מנוע (1.8 ליטר, אבל חסכוני יותר).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

שלום רפי,

ג'יפים כמו יונדאי טוסון לא יעמדו בדרישה השלישית שציינת לצריכת דלק של כ-10 קילומטרים לליטר. צריכת הדלק של הטוסון בנזין גבוהה מכפי שציינת ורק דגמי הדיזל מגיעים לצריכת דלק הקרובה לזו שאתה מבקש אך הם יקרים יותר ונפוצים פחות.

אני הייתי ממליצה לך בכל זאת להתמקד במכוניות משפחתיות, שיתנו לך צריכת דלק טובה יותר וכן יהיו זולות יותר לרכישה או לאחזקה שוטפת. רנו פלואנס, למשל, היא המכונית שהחליפה בארץ את הרנו מגאן סדאן והיא יכולה להתאים מאוד לדרישותיך. היא מרווחת מאוד, אולי אפילו המרווחת ביותר בקבוצתה. מבחינת נוחות נסיעה או בטיחות היא גם נחשבת למוצלחת במיוחד (לדגם ה-5 דלתות של הפלואנס שנקרא עדיין מגאן יש 5 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי).

גם סקודה אוקטביה תוכל אולי להתאים לדרישותיך. יש לה תא מטען גדול במיוחד, מושב אחורי מרווח ונוחות נסיעה מצוינת. בתקציבך תוכל למצוא רכב כזה ממודל 2009 בערך, עם מנוע 1.6 ליטר ותיבת הילוכים אוטומטית. צריכת הדלק שלו עומדת על כ-11 קילומטרים לליטר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום,

אני מחפש רעיונות למשפחתית שתהייה מרווחת יותר מהמאזדה 3 הנוכחית, וכמובן בטיחותית עד כמה שאפשר.

סדר עדיפויות:

1. מרווחת יותר - מהווה יתרון משמעותי, אם כי בעדיפות ראשונה, בטיחות ונוחות נסיעה.

2. שנתון 2008+ .

3. צריכת דלק מעל 1/10

4. מליסינג - בא בחשבון לאור נסיונות מוצלחים בעבר.

מה שחשבתי עד כה: סיטרואן 4,5 , רנו מגאן, מיצובישי לאנסר (הדור החדש), אני מניח שמונדאו/מאזדה 6 תהיינה יקרות מידי... אבל... , ג'יפים למיניהם (יונדאי טוסון).

פורסם

לי יש סיויק2006 נפח 1800 אוטומטית, מבחינת צריכת דלק אם אתה נוסע רגוע אתה מגיע בעיר לצריכת דלק של 10.5-11 ק"מ/ל',

ובנסיעה משולבת בחלק גדול מהנסיעה הדלקתי מזגן, רוב הנסיעה הייתה מחוץ לעיר הגעתי ל 16 ק"מ/ל'.

יש לציין שאני נוסע מאוד רגוע, מחוץ לעיר משייט ב 90-100 קמ"ש.

מבחינת מרווח נוסעים ותא מטען היא לדעתי מצויינת גם מהסיבה שבמושב האחורי הנוסעים יושבים בנוח.

אגב לפני שבועיים בדקתי באוטוסנטר והיו להם הרבה סיויק משנתון 2007 יד ראשונה פרטיות.

פורסם

לגבי הסונטה - אם אתה בכיוון של לחסוך דלק, אז היא ממש לא רלוונטית (שמעתי גירסאות שונות לגבי הצריכה, האופטימית בהן דיברה על 1:8.5 במשולב).

האוונסיס מעולה ואף מרווחת. לא יודע לגבי צריכת דלק, אבל היא יקרה ביחס למשפחתיות הסטנדרטיות שהוזכרו כאן.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני מוכר קורולה 2008 הדגם המפואר-GLI במצב מעולה , 0 תקלות, ללא תאונות מכות או תיקוני צבע

אני יד שניה פרטית לחלוטין (לא ליסינג או השכרה) כל הטיפולים במוסכים מרכזיים

עם תעוד מלא חתום על ידי המוסך.

לאוטו 56000 ק"מ, טסט ליותר משנה, צמיגים קדמיים חדשים והאוטו שמור מבפנים כמו חדש.

הצריכת דלק יוצאת דופן באופן כללי ובטח ביחס לרכבים בקטגוריה

צור קשר בהודעה פרטית אם זה מעניין

פורסם

פורד פוקוס 2010 מליסינג נכנסת לתקציב.

היא עונה על כל הדרישות.

החיסרון היחיד מול מזדה הנוכחית שלכם, זה הרגשה של מחסור בכוח.

אם אתם לא ממהרים בצורת הנהיגה שלכם, הדבר לא יפריע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם גיר ידני בא בחשבון אז מגאן דיזל - חסכונית מאוד, חזקה, נוחה ומרווחת למדי.

אגב, פלואנס דיזל רובוטי שנת 2011 עולה כ100K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השרשור מאבד את הנושא.

במה קורולה, I30, או פוקוס שונות מהמאזדה 3 ?

אני מחפש פתרון "יצירתי" לעניין המרחב הפנימי, רעיון שקצת שונה מהסטנדרט (ככה הגעתי גם לאלפא שלי - ואני מאוד מרוצה).

אוונסיס 2008 נראית לי פתרון הולם. צריכת דלק סבירה, מאוד מרווחת, אמנם לא 2009 אבל זה בסדר.

אני צריך לבחון האם הרנו פלואנס, סקודה אוקטביה עונות על עניין הגודל.

מה לגבי סיטרואן C5 ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

יונדאי I30CW תהיה מרווחת יותר מהמאזדה בצורה דיי משמעותית, במיוחד במושב האחורי אבל גם מלפנים.

תא המטען בדגם הסטיישן שימושי הרבה יותר וניתן להוביל בו בקלות יחסית גם מוצרי חשמל גדולים.

צריכת הדלק והביצועים גם עדיפים על של המאזדה וליונדאי יש 5 כוכבים במבחן הריסוק וציוד בטיחותי מלא.

בתקציב שלך אחת מ-2009 או לאחר מיקוח אפילו 2010 מליסינג.

• תוכן חדש...