Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על אריאל אטום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האחת והיחידה שהייתה פה שייכת לאזרח בריטי-ישראלי שהביא לעצמו ולחובבי הרכב את הצעצוע מבריטניה הרחוקה. אם אני לא טועה הרכב כבר עשה דרכו חזרה..

הרכב חזר לבריטניה לתקופה קצרה ולפני כמה חודשים חזר לארץ, הרכב עדיין נמצא בארץ ואם לא ישתנה דבר, יעזוב ביוני.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

באנגליה כל רכב שמצליח לעבור טסט יכול לעלות על הכביש.

אם ייצרן עובר מספר מסויים של מכוניות בשנה (לא זוכר כמה)הוא צריך לעמוד בכול התקנים.

ברוב העולם אי אפשר להעלות על הכביש את האריאל.

נראה לי שלמרוצים אפשר להביא את האריאל לארץ, אולי כקיט ולא רכב שלם.

אבל איזה מרוצים?

אייל

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות המהירות

זה ממש מבאס אותי כי אני כבר חודש שלם מתחיל לחקור על מאיפה לקנות ואיך לייבא אותה בזמן שפה בארץ אין לה בכלל רישוי /:

הבנתי שמהמכוניות "הקטנות" היא לא היחידה שנמצאת פה בארץ

ראיתי שלמישהו מהרצליה יש X-BOW של KTM שהוא גם כלי מאוד מאוד מהיר לא כמו האריאל אבל מהיר

ובנוסף ידוע לי שיש לו ESP וגם ABS

האם ידוע לכם שהוא עם רישוי בארץ?

ומאיפה אפשר לקנות אותו במחיר דומה לאטום כי ממה שאני רואה הוא עולה כפול 2 במחיר רק על הדגם הראשוני כ70 אלף אירו

ושוב ממש תודה לכולם! :)

פורסם
קודם כל תודה לכולם על התגובות המהירות

זה ממש מבאס אותי כי אני כבר חודש שלם מתחיל לחקור על מאיפה לקנות ואיך לייבא אותה בזמן שפה בארץ אין לה בכלל רישוי /:

הבנתי שמהמכוניות "הקטנות" היא לא היחידה שנמצאת פה בארץ

ראיתי שלמישהו מהרצליה יש X-BOW של KTM שהוא גם כלי מאוד מאוד מהיר לא כמו האריאל אבל מהיר

ובנוסף ידוע לי שיש לו ESP וגם ABS

האם ידוע לכם שהוא עם רישוי בארץ?

ומאיפה אפשר לקנות אותו במחיר דומה לאטום כי ממה שאני רואה הוא עולה כפול 2 במחיר רק על הדגם הראשוני כ70 אלף אירו

ושוב ממש תודה לכולם! :)

לא יודע איפה ראית, אבל אין שום X-BOW בארץ. הייתה לאוטומוטור וזהו.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
באנגליה כל רכב שמצליח לעבור טסט יכול לעלות על הכביש.

אם ייצרן עובר מספר מסויים של מכוניות בשנה (לא זוכר כמה)הוא צריך לעמוד בכול התקנים.

ברוב העולם אי אפשר להעלות על הכביש את האריאל.

נראה לי שלמרוצים אפשר להביא את האריאל לארץ, אולי כקיט ולא רכב שלם.

אבל איזה מרוצים?

אני חושב שיכול להיות מעניין לראות רפליקה של אריאל אטום...בטוח יש מקום לרכב כזה בארץ לא?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
לא יודע איפה ראית, אבל אין שום X-BOW בארץ. הייתה לאוטומוטור וזהו.

... מעבר לזה שבלי קשר ל-XBOW עצמה, ליצרן (KTM) יש יבואן רשמי בישראל, מה שאין לאטום. בקיצור, השוואה לא מתאימה.

פורסם
תבדוק מה הדרישות של ייבוא רכב חדש, אני חושב שצריך גלגל ספייר, מזגן, ABS ועוד כמה קשקושים שלא קיימים ברכב הנ"ל.

יהיה קל יותר להכניס לארץ לוטוס.

תגובה קצת ילדותית אתה לא חושב ? גם לא מדויקת כי לא בכל אוטו חייב גלגל ספייר (תבדוק: ב.מ.וו כל הדגמים החדשים, פורד S-MAX, הונדה סיוויק 5 דלתות לפני מתיחת הפנים ועוד), מזגן חובה לרכב בנפח מעל 1500 סמ"ק אבל השוק עושה את שלא ואני לא רואה יבואן שמעיז לייבא אפילו אוטו עם מנוע 1000 סמ"ק ללא מזגן כי אף אחד לא יקנה את זה ובצדק.

לגבי ה"קשקושים" - אתה לא חושב שבטיחות פאסיבית של רכב היא דבר חשוב ? מערכת בקרת יציבות אולי פוגמת בהנאה מנהיגה אבל היא מצילה חיים וזה מוכח, כריות אוויר מצילות חיים וזה מוכח, ABS מציל חיים (של נהג הרכב וגם של זה שהרכב עשוי לדרוס ...) וזה מוכח, מרכב עם הגנה על הולכי רגל מציל חיים וזה מוכח (באריאל אטום הוא פשוט משפד את הנדרס).

אני לא מקנא בנהג של אריאל אטום שיעשה תאונה עם קטנוע אפילו ...

אז עם כל הכבוד לאוטו-צעצוע הזה, ושהוא מאוד מהיר, מאוד ספורטיבי ומאוד הרבה דברים אחרים - זה לא אוטו שנועד לכביש הציבורי לשימוש יומיומי והוא גם מאוד מאוד יקר. במחיר שלה קנה איזו ניסאן 370Z ותהיה מבסוט 8)

פורסם
האם ניתן לייבא אטום ולתת לה רק לוחית אפורה (מירוץ)?

גם אם כן, זה עדיין יעלה הון ויאפשר לך לנסוע עליה רק על אחד מעשרות מסלולי המירוצים הרשמיים בארץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה רק אני או שהמושבים מפלסטיק קשיח? איך לעזאזל אפשר לשרוד על כזה דבר יותר מ-10 דק'? ועוד בנסיעה ועם מתלים כמו שלה וצמיגים עם חתך נמוך.

אבל אני מאמין שההנאה שהיא מספקת, תפצה על כאבי הגב והעכוז :lol:

פורסם

אז עם כל הכבוד לאוטו-צעצוע הזה, ושהוא מאוד מהיר, מאוד ספורטיבי ומאוד הרבה דברים אחרים - זה לא אוטו שנועד לכביש הציבורי לשימוש יומיומי

ואופנוע כבד כן?!:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ואופנוע כבד כן?!:roll:

עוד פעם מושגיים של רחוב ?! מה זה "כבד" בשבילך ? נפח מנוע ? משקל האופנוע ? אין הגדרה כזאת "אופנוע כבד".

האם הארלי דיוידסון בנפח 1600 סמ"ק הוא אופנוע "כבד" ? האם קווסאקי נינג'ה 300 החדש נחשב "כבד" ?!

אז הנינג'ה הקטן הרבה יותר ספורטיבי מההארלי שהוא ממש אבל ממש לא ספורטיבי, כבד במשקל דווקא מאוד כן.

יש לא מעט אופנועי תיור בנפח בינונני וגבוה שנועדו לשיוט מהיר באוטוסטראדה, יש ספורטיביים קטנים וספורטיביים גדולים, יש קאסטומים, יש נייקידים. ההגדרה "כבד" לא שייכת למציאות האופנועים של היום.

פורסם
עוד פעם מושגיים של רחוב ?! מה זה "כבד" בשבילך ? נפח מנוע ? משקל האופנוע ? אין הגדרה כזאת "אופנוע כבד".

האם הארלי דיוידסון בנפח 1600 סמ"ק הוא אופנוע "כבד" ? האם קווסאקי נינג'ה 300 החדש נחשב "כבד" ?!

אז הנינג'ה הקטן הרבה יותר ספורטיבי מההארלי שהוא ממש אבל ממש לא ספורטיבי, כבד במשקל דווקא מאוד כן.

יש לא מעט אופנועי תיור בנפח בינונני וגבוה שנועדו לשיוט מהיר באוטוסטראדה, יש ספורטיביים קטנים וספורטיביים גדולים, יש קאסטומים, יש נייקידים. ההגדרה "כבד" לא שייכת למציאות האופנועים של היום.

דווקא אתה לא מחובר כל כך להגדרה,אופנוע כבד הכוונה לאופנוע ספורטיבי מהנפחים גדולים.

הנקודה אגב לגיטימית למה אופנוע כבד כן ורכב ספורטיבי קיצוני וספרטני לא.

• תוכן חדש...