Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 523
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מעוניין המגבת אחת ,באיזה גודל אתה מזמין ?

הגודל של ה40x70, לא ה XL.

מאיפה אתה? shandor מעוניין, צריך עוד אחד ואז נהיה ארבעה אנשים ונוכל לרכוש רביעיית מגבות במחיר מצחיק לגמרי.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם
אני מתל אביב, שוב מתחייב אם תקנה, את אתה רוצה וזה יסגור תקניה אני מתחייב ל2.

כל ההבדל בין להזמין 2 מגבות באופן עצמאי, לבין לרכוש שתי מגבות מתוך ארבע שהוזמנו בקבוצה - מסתכם ב- 4.5 ליש"ט (ההפרש שבין שילוח 2 מגבות 13 ליש"ט - לשילוח ארבע מגבות 17 ליש"ט, שהם 8.5 ליש"ט לזוג) - אתה באמת רוצה להגיד לי ש- 26 ש"ח שווים את הטרחה הזו של להתארגן בקבוצה, לשלם למזמין, לתאם אתו - ואז לבזבז לפחות ליטר בנזין לכל כיוון כדי לקחת את המגבות... :shock:

פורסם

אוקיי מצויין, אז סגרנו רכישה קבוצתית של 4 מגבות. אני מחולון, ו mlur פתח תקווה.

אני(מגבת אחת), shandor(מגבת אחת) וmlur(שתי מגבות).

shandor - צור איתי קשר בפרטי, שלחתי לך הודעה. אין צורך לרכוש 2 מגבות מפני שmlur הודיע לי כי הוא רוצה לרכוש 2, אז זה בסדר שתרכוש אחת.

Stage 1 // Revo

פורסם

אם זה עדיין לא מאוחר, או מישהו לוקח שתי מגבות בלית ברירה, אני גם מעוניין באחת.

Spo1zZeNN

רשמתי לך הודעה כבר לפני שבוע, משום מה כנראה שהיא לא נשלחה.

פורסם

אם המחיר עדיין כ-160 ש"ח לשתי מגבות 70X40 אז אני גם מעוניין להצטרף להזמנה (אם אפשרי)

אני מירושלים ומגיע לראשון באופן קבוע

ניר

פורסם

אוקיי, עם כל מי שהגיב שהוא מעוניין לקנות דיברתי כבר ותיאמנו את ההזמנה והכמות.

עדיין לא הזמנתי, אני נותן הזדמנות לעוד אנשים שרוצים עד סביבות השעה 11 12 ואז אני מבצע את ההזמנה.

אני מחולון, אז מי שמעוניין ורוצה להצטרף שיודיע לי עד 11.

המשך יום טוב לכולם.

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...