Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 523
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה המשלוח הרגיל לשתי מגבות רגילות ואחת גדולה.

אז זה עובר את השני קילו או לא?

כי שאני רציתי להזמין 2 גדולות אז זה מה שרשמו לי

יכול להיות שבגלל שרציתי להזמין 2 כמעט הכי גדולות?

shipping service used is only up to 2Kg and if I put the two jobs together,

it goes over this weight. If you want it sent as one, it would need to go

via a courier which would be a lot more expensive. Do you want me to proceed

חבל שהזמנתי רק אחת גדולה, הייתי מזמין 2 בינוניות, או אחת לארג' ו2 מדיום, באסה, גם יותר מידי גדולה זה מסורבל כזה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אמרו לך ששתי מגבות גדולות זה כבר משקל חריג הדורש משלוח יקר. למה צריך יותר ממגבת אחת לרכב?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
אמרו לך ששתי מגבות גדולות זה כבר משקל חריג הדורש משלוח יקר. למה צריך יותר ממגבת אחת לרכב?

כי אם אחת תהיה ספוגה במים אני יהיה יכול לעבור לשניה.

עדיף ליבש עם שני מגבות מאשר לסחוט ולנגב שוב, כי הסחיטה היא גם לא 100 אחוז, ועוד מדובר במגבת גדולה יותר קשה לסחוט אותה.

בקיצור חבל שלא הזמנתי גם כמה קטנות יותר כי הם ממש איכותיות.

פורסם

תגיד, אתה קורא ביקורות של משתמשים בפורום מידי פעם?

על איזה סחיטה אתה מדבר.

יש לי הרגשה שאתה מזמין סתם כתוצאה מסינדרום העדר, רץ אחרי מה ש"איני".

תעשה שיעורי בית.

לא נראה לי שמישהו, מתישהו, הצטרך לסחוט מגבת אובר באמצע/לקראת סוף השימוש בה.

"יאללה בירי".

פורסם
תגיד, אתה קורא ביקורות של משתמשים בפורום מידי פעם?

על איזה סחיטה אתה מדבר.

יש לי הרגשה שאתה מזמין סתם כתוצאה מסינדרום העדר, רץ אחרי מה ש"איני".

תעשה שיעורי בית.

לא נראה לי שמישהו, מתישהו, הצטרך לסחוט מגבת אובר באמצע/לקראת סוף השימוש בה.

מה אתה ישר קופץ? כאילו מה כבר אמרתי!

ראיתי סרטונים, ראיתי אך משתמשים במגבת, אז חשבתי אולי שאחת לא תספיק ליבש את כל האוטו מה קרה? אז אמרתי שאני יסחוט אותה, אלוהים איזה טעות מה אמרתי, במקום לבוא ולהסביר אתה ישר תוקף.

איזה אנשים מתנשאים יש בפורום הזה יאללה.

פורסם
מה אתה ישר קופץ? כאילו מה כבר אמרתי!

ראיתי סרטונים, ראיתי אך משתמשים במגבת, אז חשבתי אולי שאחת לא תספיק ליבש את כל האוטו מה קרה? אז אמרתי שאני יסחוט אותה, אלוהים איזה טעות מה אמרתי, במקום לבוא ולהסביר אתה ישר תוקף.

איזה אנשים מתנשאים יש בפורום הזה יאללה.

אני לא קופץ ישר, קודם כל רואה ג'וק.

בכל אופן, רצוי שתשתה מים קרים כי אתה מתפזר, אתה יכול להוסיף תרכיז פטל אם אתה אוהב.

דבר שני, לא מתנשא מעלייך, פשוט צריך לעשות שיעורי בית לפני שרוכשים משהו.

עשרות פעמים דובר על המוצר הזה, אם לא יותר, אף אחד לא הזכיר סחיטה, או שימוש בשתי מגבות אובר באותו הזמן לייבוש של הרכב.

אתה לא לומד מנסיון של אחרים וחבל.

יכלת להסתכל על מה שרשמתי בתור עזרה, או הכוונה, אבל אתה בוחר להעלב.

זה הכל.

"יאללה בירי".

פורסם
היום קיבלתי מטלית מקרופייבר ענקית שהזמנתי

wfwi.jpg

לינק לאתר, והתרשמות מהמוצר לאחר ניסיון איתו יעזרו לכולנו אני מאמין :mm_yeah:

פורסם
אני לא קופץ ישר, קודם כל רואה ג'וק.

בכל אופן, רצוי שתשתה מים קרים כי אתה מתפזר, אתה יכול להוסיף תרכיז פטל אם אתה אוהב.

דבר שני, לא מתנשא מעלייך, פשוט צריך לעשות שיעורי בית לפני שרוכשים משהו.

עשרות פעמים דובר על המוצר הזה, אם לא יותר, אף אחד לא הזכיר סחיטה, או שימוש בשתי מגבות אובר באותו הזמן לייבוש של הרכב.

אתה לא לומד מנסיון של אחרים וחבל.

יכלת להסתכל על מה שרשמתי בתור עזרה, או הכוונה, אבל אתה בוחר להעלב.

זה הכל.

בזמן האחרון אני שותה רק מים אפילו לא עם תרכיז פטל, מאז בדיקות הדם האחרונות שלי, מצאו שיש לי כולסטרול גבוה, והרבה שומנים בדם, אז אני עובד על זה ואוכל נכון, בכל מקרה ''תודה לך על הדאגה''.

דבר שני זה, שאני לא מבין אנגלית, ושרוב הביקורות כניראה הם מאתרים בחול, או מסרטוני וידאו באנגלית, מה שנשאר לי זה להבין מתמונות בסרטונים, או מביקורות בעברית, או לתרגם, שאת זה אני עושה הרבה, אבל לא תמיד התרגום מוצלח וזה הורס.

יכולתה פשוט להגיד שאין צורך בסחיטה של המגבת ולא ''רץ אחרי העדר'' וקונה סתם דברים בלי צורך.

סהכ''ל מגבת מעולה ליבוש כל אחד היה רוצה אחת כזאת לרכב שלו.

וגם כאן אני לא כל כך מסכים איתך כי אם היא ספוגה במים אז כן צריך לסחוט אותה, אבל עוד לא ניסיתי אותה ככה שאני לא יכול לדעת באמת אם יש יהיה צורך בסחיטה או לא.

גם כן שמעתי שמישהו רשם פה באתר שמגבת אחת לא מספיקה לו, ושהיא כבר נספגת במים וצריך מגבת נוספת

אז בגלל זה חשבתי שאחת לא תספיק.

אני חושב שזה בדיון הזה, שמישהו רשם שאחת לא מספיקה לו.

אז עכשיו תגיד לי מי קופץ סתם?

פורסם

כבר רשמת לא מעט פעמים שאתה לא מבין אנגלית, בגלל זה שאלתי אם אתה בכלל קורא ביקורות בפורום (הזה, אם לא היה ברור).

עדיין עושה רושם שלא.

אני ממשיך לחשוב שאתה רץ אחרי העדר, מצטער, אתה לא מבין מה אתה קונה.

אם אחרי כל השרשור הארוך הזה, הבנת שרכב מייבשים בעזרת 2 מגבות אובר , בגלל שאחת מהם תספוג לך מים ולא תוכל להשתמש בה, בעיה.

מי ששואל אין ספור שאלות שלרובן המוחלט יש פה תשובות, זה אתה, מנסים לעזור לך, ואתה ממשיך בשלך, הופך כל דיון לצ'ט פרטי, ופשוט מעיק.

אתה חושב שפה זה fxp.

ועכשיו, לדברים לא מובנים שאתה רושם:

1. "סהכ''ל מגבת מעולה ליבוש כל אחד היה רוצה אחת כזאת לרכב שלו." - בחנת אותה עוד לפני שהיא הגיע, יפה.

2."וגם כאן אני לא כל כך מסכים איתך כי אם היא ספוגה במים אז כן צריך לסחוט אותה, אבל עוד לא ניסיתי אותה ככה שאני לא יכול לדעת באמת אם יש יהיה צורך בסחיטה או לא." - אם היא ספוגה במים צריך לסחוט, למרות שלה ניסית אותה, אז אתה לא יודע, למרות שהיא מגבת מעולה וכל אחד היה רוצה אותה, אבל עדיין לא קיבלת אותה.

3."אז עכשיו תגיד לי מי קופץ סתם?" - חגבים, יש להם נטיה להבהל ולקפוץ סתם.

"יאללה בירי".

פורסם

הונדה אני כתבתי שיש לי שתי מגבות, מעבר לזה חשוב לדעת מי כתוב מה, גם כדאי לדעת איך להתייחס לעניין (אם יבואן כלשהו יכתוב שהמוצר הזה הוא הכי טוב אני אקח את זה בערבון מוגבל), אל תשכח שהאוטו שאני צריך לייבש הרבה יותר גדול משלך.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כבר רשמת לא מעט פעמים שאתה לא מבין אנגלית, בגלל זה שאלתי אם אתה בכלל קורא ביקורות בפורום (הזה, אם לא היה ברור).

עדיין עושה רושם שלא.

אני ממשיך לחשוב שאתה רץ אחרי העדר, מצטער, אתה לא מבין מה אתה קונה.

אם אחרי כל השרשור הארוך הזה, הבנת שרכב מייבשים בעזרת 2 מגבות אובר , בגלל שאחת מהם תספוג לך מים ולא תוכל להשתמש בה, בעיה.

מי ששואל אין ספור שאלות שלרובן המוחלט יש פה תשובות, זה אתה, מנסים לעזור לך, ואתה ממשיך בשלך, הופך כל דיון לצ'ט פרטי, ופשוט מעיק.

אתה חושב שפה זה fxp.

ועכשיו, לדברים לא מובנים שאתה רושם:

1. "סהכ''ל מגבת מעולה ליבוש כל אחד היה רוצה אחת כזאת לרכב שלו." - בחנת אותה עוד לפני שהיא הגיע, יפה.

2."וגם כאן אני לא כל כך מסכים איתך כי אם היא ספוגה במים אז כן צריך לסחוט אותה, אבל עוד לא ניסיתי אותה ככה שאני לא יכול לדעת באמת אם יש יהיה צורך בסחיטה או לא." - אם היא ספוגה במים צריך לסחוט, למרות שלה ניסית אותה, אז אתה לא יודע, למרות שהיא מגבת מעולה וכל אחד היה רוצה אותה, אבל עדיין לא קיבלת אותה.

3."אז עכשיו תגיד לי מי קופץ סתם?" - חגבים, יש להם נטיה להבהל ולקפוץ סתם.

לא מעוניין להגיב לך אפילו.

• תוכן חדש...