Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 523
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המגבת הגיעה.

קראתי בשרשור שיש לכבס אותה לפני השימוש אבל ללא חומר מרכך. אני לא יכול להכניס אותה למכונת הכביסה כי שמים אצלנו מרכך.

א. האם באמת חובה לכבס לפני השימוש? אפשר הסבר למה?

ב. כביסה ידנית עם נוזל כביסה זה בסדר? מותר לשים במייבש או לייבש בתליה בשמש?

תודה.

פורסם

הסיבה שמכבסים היא כי סביר להניח שעד שהמגבת הגיע אלייך נדבק לה גרגר אבק או שניים, ובנוסף, לאחר הייצור של המגבת נותרים מלא סיבים שידבקו לרכבך לאחר הייבוש.

לגבי כביסה, ניתן לכבס באופן ידני עם נוזל כביסה non-bio למחמירים, או נוזל טקסטיל לכביסה ביד (עולה גרוש וחצי).

לא להשתמש במרכך, הורס את הסיבים.

לגבי ייבוש, לא במייבש כביסה, ולא בשמש, שתקח את הזמן שלה לבד בצל. :)

תתחדש.

"יאללה בירי".

פורסם
המגבת הגיעה.

.

הזמנתה מתי שאמרו שיש מבצע ל 24 שעות?

אני הזמנתי מהמבצע אבל עוד לא הגיע.

איך המגבת עבה כמו בתמונות?

באיזה גודל הזמנתה?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

יש מישהו שהזמין ויש לו אחת ספייר שמעוניין למכור?

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אשמח לבצע הזמנה ל 4 מגבות - מי שמוכן לבוא לאסוף מרמת גן (קרוב לספארי) ורוצה להצטרף להזמנה - כרגע אני צריך מגבת אחת. אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות אז מוזמנים להתקשר אליי או לסמס 0546717906. מיכה.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אם המשלוח עולה עם כל מגבת- אז נזמין פחות, חשבתי שדמי המשלוח עד 4 מגבות הוא זהה. אבדוק באתר, תודה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
הזמנתי 3 מגבות - המשלוח יצא 16 פאונד. תודה על שיתוף הפעולה.

זה המשלוח היקר? לא המשלוח הרגיל? הבנתי שעד שני קילו (או שאני טועה) אפשר להזמין במשלוח הזול, ומעלה שני קילו זה כבר יוצא משלוח יקר יותר.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...