Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 523
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Kenworth- נכנסתי לקובץ רשמתי שם פורום וכמות רצויה, אתה יכול לבדוק אם זה נשמר? לא כל כך הבנתי איך שומרים שם..:arrow:

תודה :-D

נשמר אוטו'

כל מה שאתה מקליד שם נשמר אוטומטית

תשאל את yotams4

טוב רשמית הפכת ליבואן.8)

או ענבל אור של פורום הדיטיילינג.

תתחילו בדקה ה 30... בקרוב אצלכם

http://www.youtube.com/watch?v=KvJQJosWB0c&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ככה הגיעה לי המגבת מ i4deatling

juneqyba.jpg

וזה רק חלק מהאוסף של חומרי הניקוי ( לא כולל פדים, כפפות מצמר כבשים ומייקרופייבר, מברשות ניקוי, מגבות מיקרופייבר ( לא של סנו :) ), das-6 pro , גרניק של קרצ'ר ופיית snow foam

urehemu3.jpg

פורסם

juneqyba.jpg

וזה רק חלק מהאוסף של חומרי הניקוי ( לא כולל פדים, כפפות מצמר כבשים ומייקרופייבר, מברשות ניקוי, מגבות מיקרופייבר ( לא של סנו :) ), das-6 pro , גרניק של קרצ'ר ופיית snow foam

urehemu3.jpg

נראה שהרכב שלך מתפנק כמו שצריך, מקווה שמחזיר לך על כל ההשקעה :)

פורסם

juneqyba.jpg

urehemu3.jpg

למה להוציא לאנשים את העיניים?? אגב האוטוגלים רכישה טרייה? הבנתי שבעיה להשיג את החומר בארץ.

פורסם

האוטוגלים לא רכישה טריה, קניתי את שלושת הבקבוקים האחרונים שהיו בחנות של יעקבי בפתח תקוה אחרי שהם הודיעו שהם מפסיקים לייבא את המותג

פורסם
איך הגלייז של פורבוויז? הבנתי שהblack hole מעולה בהסתרת סווירלים על רכב כהה

קניתי אותו בדיוק בשביל זה. אחד הרכבים שלי הוא גיפ שחור שרק המחשבה לעשות לו דייטלינג מלא מבאסת אותי. הפורבויז עושה עבודה טובה וככה אני דוחה את הפוליש :)

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, מצטרף לרכישה.

דרך אגב איך אתה מתכוון לטפל בכל נושא המשלוח וכו'?

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם
יוזמה מעולה, כל הכבוד.

KENWORTH שים לב - ניסיתי עכשיו להזמין, והקוד הנחה (DWX) לא עובד...:shock:

הקוד עובד

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
כל הכבוד על היוזמה, מצטרף לרכישה.

דרך אגב איך אתה מתכוון לטפל בכל נושא המשלוח וכו'?

אין פה במה לטפל , מכיוון שמדובר בהרבה אנשים הכי יעיל זה להתחלק לקבוצות. כל קבוצה יכולה להזמין 4 מגבות לכל היותר (מעבר לזה זה הופך להיות לא משתלם וגם מהווה סיכון למכס).

הגיוני שהחלוקה תעשה על פי אזורי מגורים.

יש לך רעיונות נוספים? אילו בעיות אתה צופה?

• תוכן חדש...