Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בצרפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכרתי רכב בצרפת.

לא זוכר משהו חריג.

תזהר רק מכמות מצלמות המהירות.

מומלץ GPS שמזהיר מראש...

יש כבישים מהנים לנהיגה. מאוד נהנתי מכאלו באיזור נורמנדי שם יש כבישים אינסופיים מישוריים אך מפותלים עם ראות מצויינת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שלום יותם, בכדי להשכיר רכב צריך גב כלכלי רציני, נסיון ואופרציה שלמה.

אך אם רצונך לשכור רכב, כדאי שתציין מה גילך, כמה חברים ולאיזו תקופה.

כעקרון אתה זקוק לכרטיס אשראי בינלאומי[ שתציג עם ההשכרה שם לצורך פקדון] רשיון ישראלי פלסטי שתיקח עימך, ורשיון בינלאומי שתוציא בממסי או במקומות אחרים ויעלה לך כעשרים וחמישה שקלים.

ברוב החברות ישנו גיל השכרה מינמלי אך יש שחורגות למטה בגיל, כדאי לבדוק.

באשרלמקום ההשכרה: אם תגיע לצרפת ותבקש לשכור רכב באופן ספונטני, כנראה יהיה יקר מאוד. לכן עדיף ליצור קשר אינטרנטי עם החברות בחו"ל. או קשר אינטרנטי או טלפוני עם חברות בארץ[מומלץ לדעתי] ניתן לפנות למשל לאופרן, אלאמו, אויס, באדג'ט, שלמה סיקסט. מנסיוני שלמה בד"כ יקרים ובאדג'ט בפעם האחרונה בה פניתי- יקרים מאוד. חברה אחת שהייתי נמנע בכל מחיר משרותיה היא הרץ, לא הייתי שבע רצון מהטיפול שלהם בארץ ולא בחו"ל.

כשתגיע לרכב, בדוק פגמים, הקפד להחזיר עם מיכל דלק מלא והקפד לבצע סגירת חוזה עם תם ההשכרה, דהיינו לקבל נייר חתום.

ישנם שרשורים רבים בנוגע לרכב בחו"ל, העקרון דומה , כדאי להציץ לפרטים נוספים.

נסיעה טובה.

נ.ב שי, שאלתי לפני כיומיים באוף טופיק על נסיעה לצרפת בין היתר באזור ברטן ונורמנדי- השרשור קצת נדחק בינתיים, אם יש לך מידע ויותר מכך הערכה למסלולים,[שכן מידע יותר נגיש] אשמח.

נ.ב 2 בהשכרת רכב קומפקטי ומעלה- גולף למשל, מקבלים בד"כ דיזל חסכוני. כמדומני מחיר ליטר סביב 1.7 יורו.

פורסם

תודה לעוזרים.

אני בן 22 ואנחנו 3 חברים , בעקרון אנחנו רוצים לעשות "יורו טריפ" ברכב ... אנחנו מתחילים בצרפת (ליון) ומתכננים לעלות צפונה לבלגיה ומשם או לאמסטרדם ושם להחזיר את הרכב או ללונדון ושם להחזיר את הרכב .

פורסם

מומלץ GPS שמזהיר מראש...

אם אינך רוצה למצוא עצמך בכלא דאג שלא יהיה לך שום אמצעי שמזהיר בפני מכמונות מהירות, אפילו לא בבגאז'. בכמה מדינות, כולל צרפת, מדובר בעבירה פלילית חמורה של הכשלת שוטר במילוי תפקידו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך אתה מסביר את זה שקבלתי GPS מחברת ההשכרה עם התראות.

הרכב התקבל והוחזר בפריז.

פורסם
תודה לעוזרים.

אני בן 22 ואנחנו 3 חברים , בעקרון אנחנו רוצים לעשות "יורו טריפ" ברכב ... אנחנו מתחילים בצרפת (ליון) ומתכננים לעלות צפונה לבלגיה ומשם או לאמסטרדם ושם להחזיר את הרכב או ללונדון ושם להחזיר את הרכב .

לא זכור לי אם בד"כ גיל השכרה מינמלי 22, 24 או אחר, ניתן לברר בקלות. קחו רכב בו יכנסו המזוודות. לא כתבת כמה ימים אך למרות התאבון איני רואה כל סיבה להתפרש על שטח כה רחב. לקיחה בארץ אחת והחזרה באחרת- תעלה בד"כ ביוקר רב.

מליון- המרכז צרפת ניתן להגיע לשל נופים ואתרים בכל צרפת, אולי לצאת מימנה ולחזור. בנוגע להשכרה- ראה עוד שרשורים ובין היתר תגובות של ספריאל וסלע שאני ממליץ לקרוא.

על לא דבר, שמחתי לעזור.

שי- ניסו להפליל אותך.

פורסם
איך אתה מסביר את זה שקבלתי GPS מחברת ההשכרה עם התראות.

הרכב התקבל והוחזר בפריז.

מתי זה היה? יתכן שהיה שינוי בחוק. מכל מקום - את האזהרה החמורה למדתי לפני כ-3-4 שנים, כאשר נסעתי לגרמניה, אוסטריה ושויצריה ועשיתי גם גיחה לצרפת, ואז קראתי שבאותן 4 מדינות החל מה-2007 (לערך) החזקת מידע כזה מהוה עבירה. במפות ה-GPS שקניתי ב-2009 לא היו ציוני מקום מצלמות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כשנה +/-.

GPS מסוג גרמיין...

נדמה לי שחברת SIXT.

C4 גרנד פיקאסו טורבו דיזל ידנית...

לך תדע - יש סיכוי שהשוכר שלפני הוריד עצמאית משהו?

נתקלתי רק בנייחות וההתראה הייתה על מרביתן. נדמה לי שחטפתי פלאש אחד ומשום מה לא קיבלתי שום צילום מרהיב שלי נוהג בשדות נורמנדי...

פורסם

לאחר מספר ביקורים בצרפת אני יכול לציין שמשמעותית יותר זול לשכור מהארץ.

שכרתי פעמיים מאוויס ופעמיים מהרץ, באוויס שודרגתי ללא תשלום נוסף והרכבים היו נקיים יותר, הרץ היו זולים ולא היו שדרוגים (לדעתי אפילו שנמוך) במקום גולף קיבלתי שברולט קרוז דיזל (לעומת זאת באוויס קיבלתי c5 חדשה עוד לפני שהתחיל השיווק בארץ, בשני המקרים הזמנתי גולף).

באשר למכמונות המהירות, יש להיזהר שכן חלקים נרחבים בצרפת מרושתים במצלמות במהירות, כולל רחובות פנימיים שלא היית מעלה על דעתך שתוצב שם מצלמה, לחמי שמתגורר שם יש מספר דוחות שהמהירות בהן עולה על המהירות המותרת ב-5 קמ״ש בלבד.

הרעיון לטיול נשמע מעולה ואני בטוח שתהנה,

אסף.

פורסם
שי- ניסו להפליל אותך.

:mad::silly::angel:

פורסם
לפני כשנה +/-.

GPS מסוג גרמיין...

נדמה לי שחברת SIXT.

C4 גרנד פיקאסו טורבו דיזל ידנית...

לך תדע - יש סיכוי שהשוכר שלפני הוריד עצמאית משהו?

נתקלתי רק בנייחות וההתראה הייתה על מרביתן. נדמה לי שחטפתי פלאש אחד ומשום מה לא קיבלתי שום צילום מרהיב שלי נוהג בשדות נורמנדי...

יש חוק שנכנס רק לאחרונה המחייב להסיר ציון מצלמות מהירות מהגיפיאס וזה באמת חבל כי יש הרבה מצלמות מהירות והטורלאנס שלהם מאוד נמוך מספיק 5 קמ/ש מעל המותר וצולמת

מצד שני חברות ההשכרה בצרפת לא מעבירות דוחות לשוכרים מחו"ל מניסיון אישי 3 פלשים קבלתי בכניסה לערים שונות ושום דוח לא הגיע ולא שום חיוב נוסף מחברת ההשכרה

אני ממליץ על השכרת רכב מראש עם אופרן המחירים שלהם זולים מכל הצעה שתמצא באינטרנט

פורסם

עכשיו אני מבין. לא הזיתי.

אותו דבר קרה לי לפני כשלוש שנים עת ירדתי לכיוון שוויץ משמוני שבצרפת. גם שם חטפתי פלאש ולא קבלתי שום מזכרת...

מה שכן - הרבה מאוד מצלמות מסומנות מראש בשילוט מתאים וכן בתמרור שמראה לך מה מהירותך כעת... כנראה כדי שלא תוכל להגיד - לא ידעתי...

• תוכן חדש...