Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטנט למניעת פאנצ'רים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובר על זה בפורום, תעשה חיפוש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הם מוכרים מאד בעיקר בקהילת האופנועים, ויש להם שם טוב, תעשה חיפוש בפורום פול-גז אם תרצה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הרעיון הוא לא חדש כלל וכלל. רעיון טוב ללא כל צל של ספק אבל מצד שני שאתה מחשב את העלות של מיגון של כל גלגל ומצד שני את העלות של תיקון הפנצ'ר זה לא תמיד כדאי. כמו שאמרתי, אני לא פוסל את הרעיון אבל ברכב כשיש לך פנצר אתה מחליף לגלגל הרזרבי, לוקח את הגלגל המפונצר לתיקון ומשלם 30-40 שקלים לתיקון ובזה נגמר הסיפור. הרבה יותר זול מאשר מיגון הצמיג.

לעומת זאת, באופנוע ששם תיקון פנצר עולה לא מעט (פי 2 ואפילו פי 3) מתיקון פנצר ברכב אז כן הייתי שוקל את הדברים.

כנ"ל במשאית שמובילות משקל כבד אם כי, מיגון צמיג של משאית מגיע ל 1000 שקל אם אינני טועה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מעניין..

זה פטנט ישראלי?

זה פטנט די טוב אם אתה נוסע הרבה בשטח או אם אתה חולה מסיבות טבע :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

פטנט אמריקאי. זה לא מונע קריעות או חיתוך של הצמיג אבל זה כן מונע תקרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

מה המשקל שנוסף לכל צמיג?

לצורך הדוגמא צמיג 195/65/15, אחד הנפוצים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באתר החברה הם טוענים שהמשקל הוא זניח ואינו משפיע על ההיגוי. מיגון עולה 293 שקלים לצמיג (לרכב ולאופנוע) כולל מע"מ. כאמור, לפי דעתי, למרות שמדובר ברעיון מעולה כל אחד צריך לעשות את החושבים שלו אם הוא צריך כזה בכלל. באופנוע, פאנצר יכול להרוס לך חצי יום. ברכב, אתה פשוט מחליף לגלגל הרזרבי, הולך לתיקון, משלם 40 שקלים ונגמר הסיפור.

פורסם

המחיר במידה והוא מדוייק ממש לא כלכלי. לבעל הרכב הממוצא.

וזה מהסיבה שהוא לא מונע קריעה של הצמיג. או חור בדופן.

והמחיר הוא מחיר של 70%-80% של צמיג חדש. לא סיני.

ובמחיר שך 300 שקל לצמיג (1200) שקל לרביעיה. כאשר לדוגמא טיוו פרוקסס 4. 205/65/16. רביעייה עולה סביב 1600-1700 שקל. ובכל מקרה כל שנתיים- או כ 25000 קילומטר. אתה צריך להחליף צמיג.

אני מעריך שבמחיר של כ100 לצמיג. או רביעיה בכ500 שקל. הייתי מבצע את זה לרכב של אישתי לדוגמא.

אבל במחיר של 300 שקל לצמיג. אני מזמין שרותי גרר. עם צמיג חלופי יעלה לי כ120 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרבה יותר אפקטיבי ואטרקטיבי לדו גלגלי.

כמו שציינו המחירים גבוהים וברכב ניתן להתמודד עם פנצ'ר די בקלות.

בדו גלגלי זה שורף המון זמן ,ממש חוסר אונים לחכות בצד הדרך שמישהו יגיע לגרור אותך.

מעבר לזה בדו גלגלי פנצ'ר פתאומי במהירות העולה מעל ה100 קמ''ש יכול להסתיים באסון .

בעבר קראתי עליהם שהפטנט מגביר את עמידות הצמיג ולכן בטיחותי לרוכבים.

פורסם

לא מתאים למי שנוסע רוב הזמן בעיר.

היום בכל עיר, בכל 1 ק"מ יש פנצריה.

זה יותר מתאים לאופנועים כמו שאמרו.

ולמי שנוהג בעיקר מחוץ לעיר\ יורד לשטחים וכו'.

פורסם

באופניים יש חומר פשוט מאד וזול שנקרא "ג'יפה" (כן, ג'יפה 8) ).

מחדירים לתוך הצמיג חומר נוזלי, ובמקרה של פאנצ'ר החומר נשאב החוצה וישר מתקשה באויר. ברכיבות בשטח בצפון הדבר הזה היה חוסך לי 3 פאנצ'רים ביום, אפשר להמשיך לרכב עם עצמים שתקועים בצמיג.

עלה 20-40 ש"ח, פטנט פשוט ומצויין.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
באופנוע ששם תיקון פנצר עולה לא מעט (פי 2 ואפילו פי 3) מתיקון פנצר ברכב

מדוע זה? מה שונה בין צמיג של רכב לצמיג של אופנוע?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם המשקל זניח הרי שעניין העלות הוא הקטע המהותי. אותי מטריד המשקל הבלתי מוקפץ.

האם תמורת 100 ש"ח לרבעיה לא הייתם קונים את זה?

העניין שזה קרוב ל 1,000 ש"ח וזה כבר סיפור אחר.

לא חסרים רכבים שמגיעים ללא צמיג רזרבי. האם אז זה כדאי?

והאם מחיר של צמיג רלוונטי לזה. למשל מכונית ללא רזרבי כאשר מחיר של צמיג בודד 1,000 ש"ח.

ואם יש ברכב ערכת ניפוח/חומר לסתימת פאנ'צרים...האם אז התשובה תשתנה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
באופניים יש חומר פשוט מאד וזול שנקרא "ג'יפה" (כן, ג'יפה 8) ).

מחדירים לתוך הצמיג חומר נוזלי, ובמקרה של פאנצ'ר החומר נשאב החוצה וישר מתקשה באויר. ברכיבות בשטח בצפון הדבר הזה היה חוסך לי 3 פאנצ'רים ביום, אפשר להמשיך לרכב עם עצמים שתקועים בצמיג.

עלה 20-40 ש"ח, פטנט פשוט ומצויין.

אופניים זה צעצוע ביחס לרכבים ואופנועים.

גם שאני בעבר רכבתי התשתמשתי רק בג'יפה, זה זול ועוזר ממש!

מה שכן, זה לא סותם חור הגדול מ3mm

• תוכן חדש...