Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה העבירה?

חניה באדום לבן או חציית רמזור באור אדום?

קצת יותר חמור מזה - פגיעת רכב אחר ואי השארת פרטים, למשל.

אגב, תשתדל להיות קצת יותר מקורי בפעם הבאה, GaBi

פורסם

אם זה לא קשור אליך אז לא.

אבל אם תמצא את הבעלים של הרכב שנפגע ותעביר לו את הסירטון זה יהיה מאוד נחמד.

פורסם

בסרטון הזה ניתן לראות איך העברת הסרטון לצד הצודק עזרה לו בתביעה מול הביטוח של הצד האשם.

אפשר לצפות החל - 0:35. (כבר העלתי את הסרטון של התאונה הזו בעבר בשרשור אחר)

פורסם
בסרטון הזה ניתן לראות איך העברת הסרטון לצד הצודק עזרה לו בתביעה מול הביטוח של הצד האשם.

אפשר לצפות החל - 0:35. (כבר העלתי את הסרטון של התאונה הזו בעבר בשרשור אחר)

[]

איזה בריחה הבאתה משם פתאום הפכת להיות נהג מרוצים חחחחחחחחחחחחחחחח.

פורסם
אם זה לא קשור אליך אז לא.

מה זאת אומרת?

אם אני מצלם מישהו שעובר באור אדום, מדבר בטלפון, עובר קו הפרדה רצוף וכד', ושולח את זה למשטרה - לא יקרה לו כלום?

פורסם
מה זאת אומרת?

אם אני מצלם מישהו שעובר באור אדום, מדבר בטלפון, עובר קו הפרדה רצוף וכד', ושולח את זה למשטרה - לא יקרה לו כלום?

בדיוק.

פורסם
אלא אם תגיש תלונה במשטרה בעניין הזה.

אם זה לא קשור אליך(פגעו בך או ברכוש שלך) לא יעשו עם זה כלום.

תגיש תלונה ו...?

פורסם
אם זה לא קשור אליך(פגעו בך או ברכוש שלך) לא יעשו עם זה כלום.

תגיש תלונה ו...?

מכר אחד שלי, נורא הרגיז אותו שנהגים "חגגו" על רמזור בשכונה וסיכנו אותו כשרכב על האופניים: היה מתחלף לצהוב, ממשיכים לנסוע; מתחלף לאדום - עוד רכב עובר ועוד אחד. בקיצור לא שמו על הרמזור ולא על צפירות הנהגים האחרים כי אין מצלמה ואין אכיפה.

אז הוא החליט לעמוד עם מצלמה ולהקליט את העבירות.

מהמשטרה מסרו לו שהוא יזומן להעיד, בלי זה לא תהיה תועלת לסרטונים שלו.

מן הסתם בשלב הזה הוא הבין שזאת לא יוזמה טובה במיוחד לבריאותו וירד מזה.

si vis pacem, para bellum

פורסם
מכר אחד שלי, נורא הרגיז אותו שנהגים "חגגו" על רמזור בשכונה וסיכנו אותו כשרכב על האופניים: היה מתחלף לצהוב, ממשיכים לנסוע; מתחלף לאדום - עוד רכב עובר ועוד אחד. בקיצור לא שמו על הרמזור ולא על צפירות הנהגים האחרים כי אין מצלמה ואין אכיפה.

אז הוא החליט לעמוד עם מצלמה ולהקליט את העבירות.

מהמשטרה מסרו לו שהוא יזומן להעיד, בלי זה לא תהיה תועלת לסרטונים שלו.

מן הסתם בשלב הזה הוא הבין שזאת לא יוזמה טובה במיוחד לבריאותו וירד מזה.

אין פלא שהמצב בכבישים הוא כפי שהוא. לא יכולים לאכוף וגם לא רוצים, מסתבר.

פורסם

החוקים מאוד נוקשים בנוגע לזה.

למשל, אם צילמת נהג חוצה באור אדום - אתה צריך שיראו בבירור בסרטון שהנהג חצה כשאור היה אדום.

אני למשל העליתי את הסרטון הבא לפייסבוק של המשטרה, ובו רואים שאני חוצה בירוק וכמעט נכנס בי משמאל איזה אידיוט שגנב רמזור אדום. מזל שהסתכלתי שמאלה מראש, אחרת אולי הייתי כותב לכם את זה מהשיקום (או לא כותב בכלל...)

p9ivGwSAmkc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בכל אופן - גם כמו שציינו מעלי - ללא תלונה במשטרה, אף אחד לא יעשה עם זה כלום (אלא אם זה באמת משהו יוצא דופן שיעורר הדים בתקשורת - עניין לציבור זה דבר חשוב מסתבר...)

היות ולא רואים שהיה לו רמזור אדום, לא ניתן להוכיח שהוא באמת חצה באדום (אולי תקלה בסנכרון הרמזורים בצומת? :? ),

ולכן כבר ויתרתי מראש על תלונה במשטרה...

רק להבהרה: אם הצילום ברור דיו ואין שום ספק בדבר עבירה, אני די בטוח שהוא קביל בבית משפט

• תוכן חדש...