Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעם לי מגיע מזל טוב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בדיוק המזל הטוב בלהוריד פרופיל ל-45 :?::?::?:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל הכבוד!

מזל טוב!

אז שמעת בעצתי והוצאת לעצמך עין?

אולי חתכת עם סכין גילוח את הרצועות ברגל?

או שהלכת על המהלך הקלאסי של ריסוק הקרסול?

גלה לי!!

ושוב - מזל טוב :mad:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ZVIT עכשיו זה אומר שאני הולך למה שאני רוצה (זה בתחום הטכנולוגיה-מחשבים) בצבא בלי הרבה בעיות.!!!!

ואיך הורדתי את הפרופיל? :D ???????

הסוד שמור אצלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל באמת היה מייבש שם, למרות שהיו כמה בננות עם פונטנציאל .. (אמרו לי שיש לי דגם מיוחד של נעלי אדידס.. :shock: לכו תבינו.. :lol: )

45

מספר קלאסי...!!

פורסם

אני חושב שאני יותר בר מזל ממך, כי אני על 24 ועל לא כלום :-)

אחרי 5 חודשים בצבא המסריח שלנו שזרק אותי מבסיס אחד לשני , ירוק לח"א , וכו וכו וכו

החליט עבדכם הנאמן לצאת לשנת מנוחה + פז"מ דופק :-)

אז אני אולי לא אצא עם סמל , אבל אני כבר 9 חודש רשום ו 3 חודש בבית :-) תחי מדינת ישראל - כל הכבוד לצהל!@

פורסם

באמת גועל נפש אני לא מאמין שעשית דבר כזה מגעיל :!::!::!:

יש חיילים שנתחנים בשטחים ואתה משחק בכאלה שטויות :?::!:

פורסם

טוב עכשיו אני באמת עצבני!!!!!!!!!!!!!

מזהההה????

מה אתה שופט אותי?

מי אתה בכלל?!!!!! :evil: ..

אני מכיר אותך?????!!

אתה מכיר אותי?

:x

בוא אני אומר לך משהו, אני לא אמרתי פה את הסיבה שהורדתי פרופיל, גם לא אמרתי שעבדתי עליהם או לא (לא עבדתי עליהם).

הפרופיל הקודם שלי היה 72..

(יש לי קב"א גבוהה מאוד מאוד.)

למה שאני אלך להיות שיריונר ?

אני במבחנים לתלפיות\עוד פרוייקטים שאסור לי בכלל לדבר עליהם..

ותאמין לי שאם היה לי 97, הייתי הולך לטייס או כל יחידה מובחרת אחרת.

גועל נפש אתה יכול להגיד כשאתה מסתכל במראה. (ואני כרגע מדבר על ליאור, ורק על ליאור. אייל בכלל לא אמר, למה הוא אמר גועל נפש - אז אתה לא נכלל בעסק, מצטער..)

אדם.

פורסם

חביבי זה שהתלהבת לפני זה על שהורדת ל 45 זה באמת מגעיל.... אבל זה שיש לך 72 וקב"א גבוהה שאתה במבחנים לתלפיות לא אומר שתלך לשיריון!! עדיף לך כבר להישאר עם ה 72 למה עכשיו נראה לי גם לתלפיות אתה לא יכול ללכת....

אבל חופשי אחי תעשה מה שבא לך... למרות שחבל... וגם אם היו שמים אותך בשריון היית מאיים להתאבד וישר היו מעבירים אותך למקום טוב... חבל...

פורסם

אבל חופשי אחי תעשה מה שבא לך... למרות שחבל... וגם אם היו שמים אותך בשריון היית מאיים להתאבד וישר היו מעבירים אותך למקום טוב... חבל...

זאת בדיוק השיטה שאני לא הייתי עושה בחיים..

אני בעקרון רוצה לשרת בצבא. אני מעדיף מקומות מסויימים, אבל אני לא אתנגד גם אם ישימו אותי לקלף תפוחי אדמה כל היום..

כי זה הצבא, ואני מאמין בשרות ובתרומה של כל תפקיד ותפקיד.

אני לא אמרתי שאני הולך להשתרמט וכאלה..

אלא להגדיל את האחוזים שאני אשרת במקום שאני רוצה לשרת..

פורסם

זאת בדיוק השיטה שאני לא הייתי עושה בחיים..

אני בעקרון רוצה לשרת בצבא. אני מעדיף מקומות מסויימים, אבל אני לא אתנגד גם אם ישימו אותי לקלף תפוחי אדמה כל היום..

כי זה הצבא, ואני מאמין בשרות ובתרומה של כל תפקיד ותפקיד.

אני לא אמרתי שאני הולך להשתרמט וכאלה..

אלא להגדיל את האחוזים שאני אשרת במקום שאני רוצה לשרת..

קודם כל, תרגע.

בתור אחד שמכיר את כל העניין הזה "קצת" יותר מקרוב ממה שאתה חושב, אני מציע שלא תתלהב כל כך.

קודם כל - אני לא שופט אותך על ההורדה ל-45, אם רצית את זה והצלחת, כל הכבוד. בנוגע ל-24 - זה כבר משהו אחר. אני מאמין שכל אחד צריך לתת את חלקו, ומי שיוצא על 24, מלבד כאלו שיש להם סיבה אמיתית - אני מכבד אותו פחות. (מחייך ומנופף בידי לשני בעלי פז'ו בפורום :wink: )

אם הפרופיל שלך היה 72 מקודם, למרות הקב"ה ה"מאוד מאוד גבוה" שלך (יענו 56, לא ביג דיל, לאלפי אנשים יש קב"ה כזה) - יכול מאוד להיות שהיו לוקחים אותך לשיריון/תותחנים/נ"מ.

מצד שני - מה גורם לך לחשוב שאם תוריד ל-45 יקחו אותך בדיוק לאן שאתה רוצה בתחום המחשבים? אם הורדת בעזרת קב"ן - אל תצפה ליותר מדי. אם הורדת באמצעות בעיה רפואית - הסיכוי גדל.

מי שמאיים להתאבד - בחיים לא יקחו אותו למקום טוב. אלא רק אם להיות טבח זה מקום טוב בשבילך... בכל מקרה אני מבטיח לך שאתה מאוד תתנגד אם ישימו אותך לקלף תפוחי אדמה כל היום, ככה שאל תגיד "כי זה הצבא, ואני מאמין בשירות ותרומה של כל תפקיד ותפקיד" - כי תאמין לי שאחרי כמה ימים בתור משהו כזה אתה תקלל את עצמך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. לא קב"ן ולא כלום!!! - רפואי בלבד!!

2. בקשר ל24, לא רציתי 24!

3. זה מה שרציתי - להגדיל את הסיכוי.

4. אמרתי משהו על זה שאני "מיוחד"?, אני יודע טוב מאוד שלהרבה מאוד אנשים יש 56..!!

5. אמרתי שאני הולך לאיים בהתאבדות?!?? :shock: .. גינתי את דבריו..!!

קיצר אני לא המניאק..

:mad:

אהאהא וזהו, אין יותר סיפורים אישיים בפורום :wink: ..

אהאה ועוד משהו.. ליאור? אני מחכה לתגובה, בלעת לשון?

פורסם
אני חושב שאני יותר בר מזל ממך, כי אני על 24 ועל לא כלום :-)

אחרי 5 חודשים בצבא המסריח שלנו שזרק אותי מבסיס אחד לשני , ירוק לח"א , וכו וכו וכו

החליט עבדכם הנאמן לצאת לשנת מנוחה + פז"מ דופק :-)

אז אני אולי לא אצא עם סמל , אבל אני כבר 9 חודש רשום ו 3 חודש בבית :-) תחי מדינת ישראל - כל הכבוד לצהל!@

לדעתי פה הגועל נפש.

תתבייש לך.

• תוכן חדש...